akoinonitos Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, renaxan είπε Πολύ Ωραίο!! 😋 Με το καλό η VEGA 64 που θα γίνει LC αμέσως.. Πότε με το καλό??? Τώρα περιμένω το waterblock ,τον άλλο μήνα η κάρτα γτ είμαι σε στενοτης Επεξ/σία 26 Φεβρουαρίου 2019 από akoinonitos 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
renaxan Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 2 minutes ago, akoinonitos said: Τώρα περιμένω το waterblock ,τον άλλο μήνα η κάρτα γτ είμαι σε στενωτις Θα την κάνεις να πετάει. Πραγματικά με τις τόσες προσφορές που βάζουν κατά καιρούς, η VEGA 64 είναι το απόλυτο value for money, ειδικά από το Amazon. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aOUaS88 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 3 ώρες πριν, akoinonitos είπε Mια αλλαγή στα φουρφουρια Εχεις βαλει τα πανω να φυσανε μεσα κ τα μπροστα να φυσανε εξω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 18 λεπτά πριν, aOUaS88 είπε Εχεις βαλει τα πανω να φυσανε μεσα κ τα μπροστα να φυσανε εξω? Ναι αυτο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aOUaS88 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 3 λεπτά πριν, akoinonitos είπε Ναι αυτο Ειναι καλυτερα απο το να εχεις το ψυγειο επανω κ τα μπροστα για Intake? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 17 λεπτά πριν, aOUaS88 είπε Ειναι καλυτερα απο το να εχεις το ψυγειο επανω κ τα μπροστα για Intake? Δεν μπαίνει το ψυγείο μου πάνω γτ είναι 60αρι και δεν το παίρνει. Εμένα με βολεύει κιόλας έτσι γιατί δίνω προτεραιότητα σε vrm και μνήμες στο θέμα ψύξης τώρα η cpu 5 πανω 5 κατω κλάιν. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mcrae13 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 11 ώρες πριν, akoinonitos είπε Mια αλλαγή στα φουρφουρια Κούκλα το εργαλείο!! Φτου φτου Αν δεν βγάλεις όμως το fragile αυτοκόλλητο θα σου κόψω την καλημέρα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 1 ώρα πριν, mcrae13 είπε Κούκλα το εργαλείο!! Φτου φτου Αν δεν βγάλεις όμως το fragile αυτοκόλλητο θα σου κόψω την καλημέρα 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Acmilangr2 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 12 λεπτά πριν, akoinonitos είπε Καλημέρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mcrae13 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 17 λεπτά πριν, akoinonitos είπε Τώρα είναι πιο κούκλα,μπράβο! Το ηχείο να μου προσέχεις 🤣 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Acmilangr2 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 Το έβαλε στο ηχείο το αυτοκόλλητο; παίρνω πίσω την καλημέρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 13 ώρες πριν, akoinonitos είπε Mια αλλαγή στα φουρφουρια Κουτάρα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Acmilangr2 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Βραβειο του πιο ωραίου minimal κουτιού. Επεξ/σία 27 Φεβρουαρίου 2019 από Acmilangr2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stamer Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 Καλημέρα σε όλους, επειδή είμαι στην διαδικασία αλλαγής/φτιαξίματος κουτιού και γενικότερης τακτοποίησης... βρήκα και έχω να σας προτείνω τα παρακάτω για όσους δεν τα ξέρουν https://www.amazon.co.uk/gp/product/B07B3TPLVV Κάνουν καλή δουλειά και φαίνονται καλή ποιότητα, έχω περάσει ένα τέτοιο και στα καλώδια που βγαίνουν από mb. 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mcrae13 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 20 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε Βραβειο του πιο ωραίου minimal κουτιού. Όχι και minimal το mesh ρε συ.. Σε performance κορυφαίο πάντως Και εκτός αυτού διεκδικώ με το δικό μου αυτό το βραβείο Επεξ/σία 27 Φεβρουαρίου 2019 από mcrae13 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα