Προς το περιεχόμενο

Δείξτε το κουτί σας.

veteranos123

Προτεινόμενες αναρτήσεις

2 ώρες πριν, birel-motosport είπε

Νέο setup 

IMG_20190130_183025.jpg

IMG_20190130_183216.jpg

Η vga είναι σα να θέλει να βγάλει χέρια να αρχίσει να σπρώχνει να βγει εξω για αεράκι χεχε :P Μ'αρέσει. Γενικά μου αρέσει οταν στο εκάστοτε κουτί, βλέπουμε όμορφο και optimal setup. Αυτό είναι το δύσκολο στην πραγματικότητα ανεξαρτήρως κουτιού.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 14,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σήμερα έβγαλα την Palit Super Jetstream 1060 6GB και έβαλα την ASUS ROG STRIX 1070.
Δεν χρειάζεται να πω πόσο ευχαριστημένος είμαι, είναι περιττό θεωρώ.

Θα πρέπει να βάλω μία υποβοήθηση σαν αυτήν στην κάρτα. Αύριο το μεσημέρι θα πάω να την παραλάβω από το Msystems αυτό της DeepCool.

477547277_IMG_20190130_163848(Small).jpg.34fda211e565516655cb624774e426be.jpg

1305625102_IMG_20190130_163605(Small).jpg.36f0021e05ed1c63e13a20b1547bef5b.jpg

Επεξ/σία από Heatspreader
  • Like 17

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
46 λεπτά πριν, Stamer είπε

Η vga είναι σα να θέλει να βγάλει χέρια να αρχίσει να σπρώχνει να βγει εξω για αεράκι χεχε :P Μ'αρέσει. Γενικά μου αρέσει οταν στο εκάστοτε κουτί, βλέπουμε όμορφο και optimal setup. Αυτό είναι το δύσκολο στην πραγματικότητα ανεξαρτήρως κουτιού.

Παλιά είχε υδρόψυξη αλλά με αυτή την κάρτα δεν χώραγαν να περάσουν τα σωληνάκια της είναι υπερβολικά μεγάλη 32 εκατοστά βέβαια χωρίς την υδρόψυξη έχει πάρει πάρα πολύ καλό airflow με τους δύο ανεμιστήρες να χτυπάνε την κάρτα η κάρτα δεν περνάει τους 52 βαθμούς.

Σε επόμενο update σε καμία δεκαριά μέρες που θα έρθει η καινούργια ψύκτρα για τον επεξεργαστή γιατί η μαμά της AMD κάνει σαν ελικόπτερο το μόνο κακό είναι ότι θα κρύψει τις RAM https://www.skroutz.gr/s/8024159/Thermalright-HR-02-Macho-Rev-B.html#specs

IMG_20190124_163551.jpg

IMG_20190124_172638.jpg

Επεξ/σία από birel-motosport
  • Like 11

1 ώρα πριν, birel-motosport είπε

Παλιά είχε υδρόψυξη αλλά με αυτή την κάρτα δεν χώραγαν να περάσουν τα σωληνάκια της είναι υπερβολικά μεγάλη 32 εκατοστά βέβαια χωρίς την υδρόψυξη έχει πάρει πάρα πολύ καλό airflow με τους δύο ανεμιστήρες να χτυπάνε την κάρτα η κάρτα δεν περνάει τους 52 βαθμούς.

Σε επόμενο update σε καμία δεκαριά μέρες που θα έρθει η καινούργια ψύκτρα για τον επεξεργαστή γιατί η μαμά της AMD κάνει σαν ελικόπτερο το μόνο κακό είναι ότι θα κρύψει τις RAM https://www.skroutz.gr/s/8024159/Thermalright-HR-02-Macho-Rev-B.html#specs

IMG_20190124_163551.jpg

IMG_20190124_172638.jpg

Να σου πω, τι βλέπω εδώ?! Έχεις AIO υδρόψυξη με διάφανους σωλήνες + χρώμα? Custom δικό σου είναι ή βρήκες έτοιμη? Ρωτάω επειδή AIO με διάφανους σωλήνες δεν βρίσκω

3 λεπτά πριν, Stamer είπε

Να σου πω, τι βλέπω εδώ?! Έχεις AIO υδρόψυξη με διάφανους σωλήνες + χρώμα? Custom δικό σου είναι ή βρήκες έτοιμη? Ρωτάω επειδή AIO με διάφανους σωλήνες δεν βρίσκω

Δεν είναι aio είναι custom

1 λεπτό πριν, birel-motosport είπε

Δεν είναι aio είναι custom

Α ok, έτσι μου φάνηκε. Απορώ πως τα χώρεσες όλα αυτά ρε αθεόφοβε, πραγματικά θέλει πλάνο από πριν :) 

• Like 2

1 ώρα πριν, Agen2004 είπε

Να αφήσω και γω το δικό μου.

154918503185748.jpg

1549185031470450.jpg

1549185031227961.jpg

1549185341283747.jpg

Πολύ ωραίο! Από σκόνη πως πας? Έχει ανοίγματα? Μου είχε κάτσει στο κεφάλι σε κάποια φάση το core p3 της thermaltake αλλά σκεφτόμουν την σκόνη και λεω δε γ@......

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, Stamer είπε

Πολύ ωραίο! Από σκόνη πως πας? Έχει ανοίγματα? Μου είχε κάτσει στο κεφάλι σε κάποια φάση το core p3 της thermaltake αλλά σκεφτόμουν την σκόνη και λεω δε γ@......

Έχει καπάκι τι οποίο φαίνεται στην τελευταία φωτό.Λιγο σκοτεινή είναι. Με το καπάκι δεν μαζεύει γιατί έχει φίλτρα. Ανοιχτό το έχω οταν αλλάζω hardware . Όταν δεν λειτουργεί έχει κουκούλα. Ανοιχτό μαζεύει σκόνη , αλλά έχω το μπιστολακι της γυναίκας μου. Κάνω ένα χωνί από χαρτί το βάζω μπροστά και με ένα φυσημα μερικά δευτερόλεπτα το κάνει λαμπικο. 

Επεξ/σία από Agen2004
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, firepc είπε

σαν φωτιτσα στο τζακι ειναι φιλε

Πανεμορφο

Για τις κρύες νύχτες του Χειμώνα .ΧαΧα. Πλάκα πλάκα δεν το είχα δει ποτέ έτσι. Έχεις ένα δίκιο , σαν τζάκι είναι το ρημάδι. Αν και το ψυγείο που έχει πίσω ζεσταίνει και το δωμάτιο 😅

15492039236355.jpg

Επεξ/σία από Agen2004
  • Like 7

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έκανα μια προσπάθεια για themed build που δεν μου βγήκε όπως το φανταζόμουν λόγω έλλειψης χρόνου, μέσα στις γιορτές.

Ωστόσο το case μου έβγαλε κάτι σε Kylo Ren (για τους λάτρεις του Star Wars) οπότε και του έδωσα αυτό το όνομα και την...κατάλληλη παρουσίαση. 😏

Την παρουσίαση του build μπορείτε να την δείτε εδώ : https://www.youtube.com/watch?v=ceC11ZGB2s4

Θα χαρώ πολύ να διαβάσω τις γνώμες σας!

(Έχω βάλει περισσότερες φωτογραφίες κάτω, σε Spoiler ώστε να μην πιάνει το post 2 στρέμματα  😅 )

KxwJSpG.jpg

Περισσότερες φωτογραφίες εντός του spoiler.

👉

Xg6IbxD.jpg

yzkOm6g.jpg

tt5gJoU.jpg

KxwJSpG.jpg

FI0h2x9.jpg

opjqkjA.jpg

Την παρουσίαση του build μπορείτε να την δείτε εδώ : https://www.youtube.com/watch?v=ceC11ZGB2s4

Επιγραμματικά αποτελείται απο:

Case : Corsair Obsidian 500D

Μητρική: MSI B350 Pc Mate

CPU: Amd Ryzen 5 2600

Ram : Gskill TridentZ RGB 3200Mhz

GPU : Gigabyte GTX 1080

Psu : Corsair TX550M

SSD : Samsung 860 EVO

Επεξ/σία από teoChnologist
Spoiler fixed.
  • Like 17

57 λεπτά πριν, teoChnologist είπε

Έκανα μια προσπάθεια για themed build που δεν μου βγήκε όπως το φανταζόμουν λόγω έλλειψης χρόνου, μέσα στις γιορτές.

Ωστόσο το case μου έβγαλε κάτι σε Kylo Ren (για τους λάτρεις του Star Wars) οπότε και του έδωσα αυτό το όνομα και την...κατάλληλη παρουσίαση. 😏

(Έχω βάλει περισσότερες φωτογραφίες κάτω, σε Spoiler ώστε να μην πιάνει το post 2 στρέμματα  😅 )

KxwJSpG.jpg

👉

Απόκρυψη περιεχομένων

Xg6IbxD.jpg

yzkOm6g.jpg

tt5gJoU.jpg

KxwJSpG.jpg

FI0h2x9.jpg

opjqkjA.jpg

Αν και δεν φαίνεται καλα το κουτι,το ολο θεμα και η φωτογραφιση ειναι καταπληκτικά!!!

• Thanks 1

2 hours ago, teoChnologist said:

KxwJSpG.jpg

👉

Hide contents

Xg6IbxD.jpg

yzkOm6g.jpg

tt5gJoU.jpg

KxwJSpG.jpg

FI0h2x9.jpg

opjqkjA.jpg

"You don't know the Power, of the Dark Side". 

Ωραίο Video, Photos.. Case και "Φωτόσπαθο".

Πολύ μεράκι πραγματικά! :) 

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...