Arkin Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Ηρθε το νεο pad που ειχα παραγγειλει απο Ali 90x40 διαστασεις και εκατσε υπεροχα δειχνει τον χαρτη απο ολο τον κοσμο 8 ευρω απο Ali μου βγηκε. Τεραστια επιφανεια αρκετα λειο το ποντικι δεν το νιωθεις στην κινηση και μου εδωσε πολυ μεγαλυτερο μερος να δουλευψω ενω πριν ηθελε συνεχεια να μεταφερω το pad οπου το ηθελα. Το κουτι ντυθηκε με ασπρη led ταινια και συνδιασμος ασπρο/κοκκινο στα υπολοιπα μερη. Το μηχανικο πληκτρολογιο σε κοκκινο χρωμα και το ποντικι σε κοκκινο/ασπρο συνδιασμο. Απλα καθομαι και το χαζευω. Μπροστα εβαλα καποια μαγνητακια απο Mario και απο κατω το μεγαλο μαγνητη που δινει η NZXT τον χωρισα στα 2 και εβαλα ακουστικα πανω και απο κατω xbox one controller. Πολυ minimal ολο το μερος και χαλαρωνω αρκετες ωρες τη μερα. Απο κατω στο γραφειο εχω ενα τεραστιο woofer οποτε σε παιχνιδια/ταινιες τρεμει ολο το μερος. Γενικα υπερευχαριστημενος απο τη μικρη μου φωλια που εχω φτιαξει και ειναι ενα μερος χαλαρωσης για μενα. Τεραστιο συν ο μηδενικος θορυβος του υπολογιστη ακομα και σε βαρυ gaming χωρις ακουστικα. Επεξ/σία 20 Ιανουαρίου 2019 από Arkin 21 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos16717 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 11 ώρες πριν, Arkin είπε Ηρθε το νεο pad που ειχα παραγγειλει απο Ali 90x40 διαστασεις και εκατσε υπεροχα δειχνει τον χαρτη απο ολο τον κοσμο 8 ευρω απο Ali μου βγηκε. Τεραστια επιφανεια αρκετα λειο το ποντικι δεν το νιωθεις στην κινηση και μου εδωσε πολυ μεγαλυτερο μερος να δουλευψω ενω πριν ηθελε συνεχεια να μεταφερω το pad οπου το ηθελα. Το κουτι ντυθηκε με ασπρη led ταινια και συνδιασμος ασπρο/κοκκινο στα υπολοιπα μερη. Το μηχανικο πληκτρολογιο σε κοκκινο χρωμα και το ποντικι σε κοκκινο/ασπρο συνδιασμο. Απλα καθομαι και το χαζευω. Μπροστα εβαλα καποια μαγνητακια απο Mario και απο κατω το μεγαλο μαγνητη που δινει η NZXT τον χωρισα στα 2 και εβαλα ακουστικα πανω και απο κατω xbox one controller. Πολυ minimal ολο το μερος και χαλαρωνω αρκετες ωρες τη μερα. Απο κατω στο γραφειο εχω ενα τεραστιο woofer οποτε σε παιχνιδια/ταινιες τρεμει ολο το μερος. Γενικα υπερευχαριστημενος απο τη μικρη μου φωλια που εχω φτιαξει και ειναι ενα μερος χαλαρωσης για μενα. Τεραστιο συν ο μηδενικος θορυβος του υπολογιστη ακομα και σε βαρυ gaming χωρις ακουστικα. Η βάση των ακουστικών είναι μαγνητική ? Ποια είναι ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, nikos16717 είπε Η βάση των ακουστικών είναι μαγνητική ? Ποια είναι ? Η βαση ειναι ο παρακατω μαγνητης που δινει η nzxt μαζι με το s340 elite Εγω το χωρισα στη μεση και εβαλα στο ενα ακουστικα στο αλλο το controller. Επεξ/σία 20 Ιανουαρίου 2019 από Arkin 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
renaxan Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Οκ, θα προτιμούσα Λούτρινα ζωάκια, αλλά θα γεμίσουν τα πάντα με χνούδια. Θα γίνει το αντίθετο του καλού "airflow".. Επεξ/σία 20 Ιανουαρίου 2019 από renaxan 28 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dpolal Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 20/1/2019 στις 1:15 ΜΜ, renaxan είπε Οκ, θα προτιμούσα Λούτρινα ζωάκια, αλλά θα γεμίσουν τα πάντα με χνούδια. Θα γίνει το αντίθετο του καλού "airflow".. Μην τα έχεις έτσι ξερά στημένα, δώσε τους λίγη ζωντάνια. Επεξ/σία 21 Ιανουαρίου 2019 από dpolal 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Έχουμε λινκ για τον αριστερά Storm trooper? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dpolal Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 3 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε Έχουμε λινκ για τον αριστερά Storm trooper? Αν ρωτάς εμένα τον έχουμε κάνα 3ρη χρόνια τώρα και νομίζω ότι τον είχαμε πάρει από τον Μουστάκα αλλά δεν είμαι πολύ σίγουρος. Όπως μου είπε ο γιός μου 😄 είναι ο Han Solo (το κράνος βγαίνει). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
renaxan Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 47 minutes ago, dpolal said: Μην τα έχεις έτσι ξερά στημένα, δώσε τους λίγη ζωντάνια. Καταρχήν ήθελα ένα Λούτρινο ζωάκι. Αλλά δεν.. κάνει μέσα στο case... Τα όπλα είναι στα κουτιά τους!! Μη πολεμοχαρής χαρακτήρας (me). Και, ναι δεν το έχω για το στόλισμα των "Troopers" . Θα πρέπει να βρω κάποιο μικρό στην ηλικία για αυτό. Η αλήθεια είναι, ότι πρώτη φορά αγοράζω κάτι τέτοιο. Βέβαια μέσα στο Templer Glass, motherboard, leds κτλ. ταιριάζει κάτι τέτοιο (Star Wars κατάσταση) 😂😂 Ήδη με κούρασε. Το βρίσκω πολύ παιδικό. Αλλά τι να τοποθετήσω εκεί για να μου κρύψει τα καλώδια από τροφοδοτικό. Ο αδελφός μου πάντως γελούσε.. Εμμ και εγώ μια τα ίδια.. Έλιωσα στα γέλια όταν τα έβαλα! 😂😅 47 minutes ago, 7nisiotis said: Έχουμε λινκ για τον αριστερά Storm trooper? Οι Troopers από το Aliexpress: https://www.aliexpress.com/item/SHF-S-H-Figuarts-Star-Wars-Phase-1-Clone-Trooper-Captain-Phase-2-Clone-Trooper-PVC/32867574990.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.71fb4c4dWmgVUk τους είχα πάρει 11/11 εάν θυμάμαι καλά.. Προσοχή δεν είναι και η φοβερή ποιότητα. Κομμάτια γίνονται, μου φαίνεται ότι βγαίνουν τα πάντα. Για τέτοιο σκοπό είναι οκ (decoration). Για ένα μικρό παιδί (ως παιχνίδι), μου φαίνεται θα χάσει πολλά κομμάτια από την πρώτη μέρα... 3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dpolal Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, renaxan είπε Ήδη με κούρασε. Το βρίσκω πολύ παιδικό. Αλλά τι να τοποθετήσω εκεί για να μου κρύψει τα καλώδια από τροφοδοτικό. Ο αδελφός μου πάντως γελούσε.. Εμμ και εγώ μια τα ίδια.. Έλιωσα στα γέλια όταν τα έβαλα! 😂😅 Εγώ το βρίσκω μια χαρά (47 χρονών είμαι 😂🤣😂 ) και είναι κάτι που ξεφεύγει από τα καθιερωμένα. Ο χώρος του κουτιού προσφέρεται καθώς το h/w δίνει το high tech που πρέπει και δένει πολύ καλά με το «περίπου σαν» διόραμα Star Wars που μπορείς να στήσεις εκεί. Και άσε τον αδερφό σου να λέει. 😅 Επεξ/σία 21 Ιανουαρίου 2019 από dpolal 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
renaxan Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 3 minutes ago, dpolal said: Εγώ το βρίσκω μια χαρά (47 χρονών είμαι 😂🤣😂 ) και είναι κάτι που ξεφεύγει από τα καθιερωμένα. Ο χώρος του κουτιού προσφέρεται καθώς το h/w δίνει το high tech που πρέπει και δένει πολύ καλά με το «περίπου σαν» διόραμα Star Wars που μπορείς να στήσεις εκεί. Και άσε τον αδερφό σου να λέει. 😅 Πάντως έχω κρατήσει τα κουτιά τους, σε περίπτωση που θα "φύγουν".. Θα τα δώσω σε Star Wars fan χαμένα δεν θα πάνε!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 29 λεπτά πριν, renaxan είπε Καταρχήν ήθελα ένα Λούτρινο ζωάκι. Αλλά δεν.. κάνει μέσα στο case... Τα όπλα είναι στα κουτιά τους!! Μη πολεμοχαρής χαρακτήρας (me). Και, ναι δεν το έχω για το στόλισμα των "Troopers" . Θα πρέπει να βρω κάποιο μικρό στην ηλικία για αυτό. Η αλήθεια είναι, ότι πρώτη φορά αγοράζω κάτι τέτοιο. Βέβαια μέσα στο Templer Glass, motherboard, leds κτλ. ταιριάζει κάτι τέτοιο (Star Wars κατάσταση) 😂😂 Ήδη με κούρασε. Το βρίσκω πολύ παιδικό. Αλλά τι να τοποθετήσω εκεί για να μου κρύψει τα καλώδια από τροφοδοτικό. Ο αδελφός μου πάντως γελούσε.. Εμμ και εγώ μια τα ίδια.. Έλιωσα στα γέλια όταν τα έβαλα! 😂😅 Οι Troopers από το Aliexpress: https://www.aliexpress.com/item/SHF-S-H-Figuarts-Star-Wars-Phase-1-Clone-Trooper-Captain-Phase-2-Clone-Trooper-PVC/32867574990.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.71fb4c4dWmgVUk τους είχα πάρει 11/11 εάν θυμάμαι καλά.. Προσοχή δεν είναι και η φοβερή ποιότητα. Κομμάτια γίνονται, μου φαίνεται ότι βγαίνουν τα πάντα. Για τέτοιο σκοπό είναι οκ (decoration). Για ένα μικρό παιδί (ως παιχνίδι), μου φαίνεται θα χάσει πολλά κομμάτια από την πρώτη μέρα... Για ντεκορ το θέλω κ γω Για να μένουν σε στάσιμη κίνηση είναι οκ ή χαλαρώνουν ; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
renaxan Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 8 minutes ago, 7nisiotis said: Για ντεκορ το θέλω κ γω Για να μένουν σε στάσιμη κίνηση είναι οκ ή χαλαρώνουν ; Είναι οκ για decoration, μένουν όπως τα αφήσεις. O Darth Vader είναι ωραίος, ο άτιμος.. Αλλά πολύ μαυρίλα, δεν θα φαίνεται 😅 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Twoface Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Στις 8/1/2019 στις 6:37 ΜΜ, Heatspreader είπε Κανονικά με την ψύκτρα που έχεις στο CPU πρέπει να φας Ban τουλάχιστον για 10 μέρες. Κατά τ' άλλα πολύ ωραίο! Τώρα το γλιτώνω το Banάκη ;; 😋 NZXT Kraken X62 19 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Δημοφιλής ανάρτηση mcrae13 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Δημοφιλής ανάρτηση Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Ένα update με τα καινούρια dimm-άκια Επεξ/σία 23 Ιανουαρίου 2019 από mcrae13 30 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iazriel Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 One Noctua to rule them all αλλά ντάξει... 20 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα