Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
13 hours ago, denis_kos said:

Αλλαγή στο κουτάκι σε Phanteks Evolv X και πρώτη εμπειρία με υδρόψυξη Thermaltake Floe riing 280. Θα παίξω κ λίγο με τα λαμπάκια. Συγχωρέστε με για τις φώτος αλλά δεν έχω την φωτογραφική μου μαζί. 

0001.jpg0002.jpg

0003.jpg0004.jpg

0005.jpg

Best case of the year είναι αυτό το στολίδι. Να το χαίρεσαι ρε παίχτη!

Δημοσ.
2 ώρες πριν, glight είπε

Best case of the year είναι αυτό το στολίδι. Να το χαίρεσαι ρε παίχτη!

Να σαι καλά αδερφε! Ήθελα εδώ και καιρό να δοκιμάσω ένα Phanteks, κ άξιζε τον κόπο πιστεύω. 

• Like 1
Δημοσ.

Χρόοονια το λέω για την Phanteks, δεν με ακούτε 😛 Χαχαχα! Εγώ είχα δώσει το phanteks enthoo pro και πήρα το...phanteks enthoo pro TG 😛 Φαντάσου, τόσο δεν ήθελα να το αποχωριστώ πλήρως :D 

To Evolv X πολύ δυνατό κουτάκι :) 

Δημοσ.

Ειδα το enthoo pro tg λίγες μέρες αφού είχα πάρει το προηγούμενο (mastercase 5). Δεν φαντάζεσαι πόσο ζήλεψα το χώρο πίσω για cable management. Έχει νομίζω γύρω στους 3 ποντους ε?

Δημοσ.

Δεν μέτρησα, αλλά ναι, έχει αρκετό. Σκέψου ότι είναι μία απλή επανέκδοση του enthoo pro που είναι κουτί του 2014. Απλά αυτό έχει θέσεις για 2.5 δίσκους μπροστά (για showcase) και τον ίδιο χώρο που είχε το original, πίσω. Η ευκολία του να στήνεις σε αυτό το κουτί, είναι απερίγραπτη. Το μόνο flaw, είναι πως αν θες να αλλάξεις τους ανεμιστήρες μπροστά και έχεις τα cage των δίσκων, πρέπει να τα βγάλεις πρώτα, ώστε να κάνεις την αλλαγή. (σύντομα δεν θα με απασχολεί αυτό μιας και οι hdd μου θα μπουν σε NAS)

• Like 1
Δημοσ.

Οι Arctic F12 PWM και Phantecs Halo RGB ήρθαν επιτέλους.

Το κουτί λύθηκε καθαρίστηκαν οι μπροστά και πάνω τους μπήκαν οι Halo. Οι Arctic F12 PWM μπήκαν οι 2 επάνω να βάζουν έξτρα κρύο αέρα και ο 3ος πίσω να αντικαταστήσει τον στοκ που πέθαινε.

Σόρρυ για τις πρόχειρες φώτο.

IMG_20190109_181825.jpg

IMG_20190109_175945.jpg

IMG_20190109_181829.jpg

• Like 11
Δημοσ.

Πολύ δυνατά τα halos. Θα πάρω κ εγώ άλλο ένα γιατί έχω ένα φανακι μαύρο παραπονεμένο.. Βασικά η δυνατότητα να βάλεις ότι ανεμιστήρα θες είναι ασυναγώνιστη..

Δημοσ.

Δεν το έχω δοκιμάσει, σε λευκά τα έχω. Απλά έχω ένα fractal gp-14 μπροστά πάνω απο το ψυγείο κ λεω να το ντύσω κ αυτό. Σε ενα βίντεο π έχω δει οκ κόβουν λίγο σε ένταση αλλα κ πάλι φωτίζουν. 

• Like 1
Δημοσ.

Από πού προμηθεύεστε τους οδηγούς για τα καλώδια του τροφοδοτικού ;;; (αυτά τα ματζαφλαράκια που κάνουν τα καλώδια να είναι στοιχιμένα 😛 )
Υπάρχουν Ελλάδα ;;;;
Πώς τους ψάχνω ;;;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 λεπτά πριν, dpolal είπε

Από πού προμηθεύεστε τους οδηγούς για τα καλώδια του τροφοδοτικού ;;; (αυτά τα ματζαφλαράκια που κάνουν τα καλώδια να είναι στοιχιμένα 😛 )
Υπάρχουν Ελλάδα ;;;;
Πώς τους ψάχνω ;;;

Αυτα εννοεις για sleeved?

https://www.e-shop.gr/e22-black-8-slot-cable-comb-small-3mm-p-PER.642510

Επεξ/σία από akoinonitos
Δημοσ.
3 ώρες πριν, dpolal είπε

Αααααα, μάλιστα.

Cable combs λέγονται τελικά. :)
Δεν το ήξερα, ευχαριστώ

Στα ελληνικά λέγονται χτένια

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...