thetiesthatbind Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 22 λεπτά πριν, mcrae13 είπε Χαχα..μη λες μεγάλες κουβέντες..ξέρεις πόσες φορές το έχω πει... PS. Ωραίο το build !! Ε το επόμενο βήμα θα ήταν custom loop νομίζω αλλά δε θέλω να φτάσω μέχρι εκεί, άσε που το φοβάμαι κιόλας, είμαι λίγο ατζαμής Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Twoface Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Έτοιμο και το δικό μου. Κουτί : NXZT H500 CPU: i5 8400 GPU: 1080Ti xtreme Gigabyte MB: Z370 Gidabyte RAM : Corsair 16GB 3200hz SSD: 480GB SSD: 250 HDD: 1TB HDD: 500GB Λίγο καλύτερη διαχείριση θέλω να κάνω στα καλώδια ,που λογικά θα γίνουν με προεκτάσεις και περιμένω απο Ali RBG Fan Επεξ/σία 8 Ιανουαρίου 2019 από Twoface 12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Ωραίος, ενα gpu holder θα σου πρότεινα και να μας ανεβάσεις μια φωτογραφία πιο μακρινή https://www.priveshop.gr/product/11004676/EKSARTHMATA/SYSTHMATA-PSYKSHS/COOLER-MASTER-GRAPHIC-CARD-HOLDER-COMPUTER-CASE-PART-MCA-0005-KVH00 το χε κ το eshop.gr παλιά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Κανονικά με την ψύκτρα που έχεις στο CPU πρέπει να φας Ban τουλάχιστον για 10 μέρες. Κατά τ' άλλα πολύ ωραίο! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Μια διόρθωση, δεν έχεις την Extreme 1080 Ti, αλλά την απλή :Ρ Όχι ότι έχει και μεγάλη σημασία βέβαια. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Twoface Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, phanispal είπε Μια διόρθωση, δεν έχεις την Extreme 1080 Ti, αλλά την απλή :Ρ Όχι ότι έχει και μεγάλη σημασία βέβαια. https://www.skroutz.gr/s/11624480/Gigabyte-GeForce-GTX-1080-Ti-11GB-Aorus-Xtreme-Edition-GV-N108TAORUS-X-11GD.html Έχεις δίκιο, αυτήν έχω. Τώρα για την ψήκτρα οκ λίγο στο game φτάνει μέχρι τους 62 βαθμούς μαξ ( ανάλυση 2Κ ) Και μια πιο μακρινή Επεξ/σία 8 Ιανουαρίου 2019 από Twoface 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Πανέμορφο αποτέλεσμα για τα δικά μου μάτια, η μαύρη λευκή αντίθετη σε τέτοια κουτιά όπως ΝΖΧΤ Η500/s340 δένει όμορφα θεματικά ακόμα και με τη στοκ ψυχτρα [ που με τη πρώτη ευκαιρία να αλλάξεις ] Επεξ/σία 8 Ιανουαρίου 2019 από 7nisiotis 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, Twoface είπε https://www.skroutz.gr/s/11624480/Gigabyte-GeForce-GTX-1080-Ti-11GB-Aorus-Xtreme-Edition-GV-N108TAORUS-X-11GD.html Έχεις δίκιο, αυτήν έχω. Τώρα για την ψήκτρα οκ λίγο στο game φτάνει μέχρι τους 62 βαθμούς μαξ ( ανάλυση 2Κ ) Και μια πιο μακρινή βαλε και ενα κουλερ στο cpu οταν θα εχεις κανα φραγκο και θα ειναι τζετ! ωραιοτατο μπραβο Επεξ/σία 8 Ιανουαρίου 2019 από akoinonitos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Twoface Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 4 λεπτά πριν, akoinonitos είπε βαλε και ενα κουλερ στο cpu οταν θα εχεις κανα φραγκο και θα ειναι τζετ! ωραιοτατο μπραβο Αερόψυκτη ;; Θα δω διάφορες μεγάλες πιστεύεις ;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, Twoface είπε Αερόψυκτη ;; Θα δω διάφορες μεγάλες πιστεύεις ;; Aπο αυτη και μονος σου να το φυσαγες με το στομα καλυτερες θερμοκρασιες θα ειχες Περα απο την πλακα ακομα και με ενα κουλερ του 30ευρου θα εχεις καλυτερες θερμοκρασιες και λιγοτερο θορυβο αν εχεις τα λεφτα εννοειτε οτι την αλλαζεις. Και το οπτικο θα ειναι πολυ καλυτερο. Για παραδειγμα για να πετυχεις και το χρωματισμο του κουτιου https://www.skroutz.gr/s/14869489/Arctic-Freezer-33-eSports-ONE-White.html Επεξ/σία 8 Ιανουαρίου 2019 από akoinonitos 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Δεν είναι θέμα διαφοράς στην θερμοκρασία τόσο, όσο διαφορά στον θόρυβο. Με μία απλή AfterMarket ψύξη και καλύτερες θερμοκρασίες θα έχεις, αλλά το πιο σημαντικό, ησυχία. Μερικές επιλογές: CoolerMaster Hyper 212 Black Edition Be Quiet Pure Rock Επεξ/σία 8 Ιανουαρίου 2019 από Heatspreader 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
denis_kos Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Αλλαγή στο κουτάκι σε Phanteks Evolv X και πρώτη εμπειρία με υδρόψυξη Thermaltake Floe riing 280. Θα παίξω κ λίγο με τα λαμπάκια. Συγχωρέστε με για τις φώτος αλλά δεν έχω την φωτογραφική μου μαζί. Επεξ/σία 8 Ιανουαρίου 2019 από denis_kos 16 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Νομίζω πως η θετική πίεση στο κουτί, είναι καλύτερη από την αρνητική. Το λέω γιατί βλέπω αρκετούς με περισσότερους ανεμιστήρες για Exhaust. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, Heatspreader είπε Νομίζω πως η θετική πίεση στο κουτί, είναι καλύτερη από την αρνητική. Το λέω γιατί βλέπω αρκετούς με περισσότερους ανεμιστήρες για Exhaust. Ισχυει αλλα σς μερικες περιπτωσεις δεν ειναι και ευκολο να το πετυχεις. Επεξ/σία 8 Ιανουαρίου 2019 από akoinonitos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
denis_kos Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Και εγώ θετική προτιμώ κυρίως για τη σκόνη. Να μην μαζευεται στις χαραμάδες. Πάντα ρυθμίζω έτσι τις στροφές στα φουρφουρια ώστε να έχω θετική. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα