Psycho_Warhead Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Φτωχομπινές edition το κουτί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Για τα € του έχει φοβερή ποιότητα υλικών σε σχέση με τον ανταγωνισμό πχ ΝΖΧΤ όπως μας έχει συνηθίσει η fractal. Φθηνό σε υλικά δεν το λες δηλαδή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Phanteks και fractal είναι πολύ καλά σε ποιότητα κατασκευής. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Acmilangr2 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Είδα αρκετή διαφορά και σε airflow. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Αλλαγή ψύκτρας(Από H115i σε NH-D15S). Χάλασε δεύτερη φορά η αντλία της H115i και πραγματικά κουράστηκα. Αέρας να ησυχάσω... Προφανώς δεν θα έβαζα την αηδία της Noctua και παρήγγειλα το Chromax fan που είναι μαύρο..Σκέφτομαι να αγοράσω και τα covers για το heatsink.. Αυτά για την ώρα..Επόμενο βήμα η αγορά sleeve καλωδίων κάποια στιγμή μιας και πρέπει να τα παραγγείλω από EVGA EU.. Επεξ/σία 21 Δεκεμβρίου 2018 από Psycho_Warhead 20 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oddin Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 11/1/2018 στις 9:23 ΜΜ, oddin είπε Ας βάλω μία και το δικό αφου κατάφερα επιτέλους να το τελείωσω.. Μια και ανανεώθηκαν κάποια εσωτερικά κομμάτια αλλα και το κουτί , ας βάλω ανανεωμένες photo..(μέρες στημένο οπότε τα χρώματα είναι ότι ναναι..) Επεξ/σία 21 Δεκεμβρίου 2018 από oddin 20 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aOUaS88 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 23 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε Αυτά για την ώρα..Επόμενο βήμα η αγορά sleeve καλωδίων κάποια στιγμή μιας και πρέπει να τα παραγγείλω από EVGA EU.. Πες μου κ μενα αν ειναι να μοιραστουμε τα μεταφορικα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 Στις 21/12/2018 στις 6:32 ΜΜ, Psycho_Warhead είπε Αλλαγή ψύκτρας(Από H115i σε NH-D15S). Χάλασε δεύτερη φορά η αντλία της H115i και πραγματικά κουράστηκα. Αέρας να ησυχάσω... Προφανώς δεν θα έβαζα την αηδία της Noctua και παρήγγειλα το Chromax fan που είναι μαύρο..Σκέφτομαι να αγοράσω και τα covers για το heatsink.. Αυτά για την ώρα..Επόμενο βήμα η αγορά sleeve καλωδίων κάποια στιγμή μιας και πρέπει να τα παραγγείλω από EVGA EU.. Παιζει να μου κανεις μια χαρη? Επειδη το συγκεκριμενο ειναι απο τα μονα κουτια που μου αρεσεουν και ψηνομαι για αγορα παιζει να μου μετρησεις την αποσταση απο το τελος της μητρικης δεξια εως του ανεμιστηρες μπροστα απο την μεσα μερια? Θελω να δω αν με παιρνει για 60αρι ψυγειο και res. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
obijuan1983 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Aς βάλω και εγώ το δικό μου PC με τα RGB και το mouse με led φωτισμό... Εν αναμονή νέας οθόνης... Επεξ/σία 23 Δεκεμβρίου 2018 από obijuan1983 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evagelou Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 Κουτί παππούς antec 1200😂 μια μοντά έχει γίνει πάνω με κατάργηση του top φουρφουριου και έχω κοτσαρει από μέσα 4 *γατζακια* που μαγκωνουν στην σίτα ώστε να κάτσει η H100i ! Νεξτ θα κόψω το πλαϊνό και θα το κάνω όλο plexy 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
obijuan1983 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, evagelou είπε Κουτί παππούς antec 1200😂 μια μοντά έχει γίνει πάνω με κατάργηση του top φουρφουριου και έχω κοτσαρει από μέσα 4 *γατζακια* που μαγκωνουν στην σίτα ώστε να κάτσει η H100i ! Νεξτ θα κόψω το πλαϊνό και θα το κάνω όλο plexy Ωραίος! Και κάπου εδώ ξεκινάει το "γιατί οι μνήμες δεν είναι dual channel?" 😂 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pinkakos Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, evagelou είπε Κουτί παππούς antec 1200😂 μια μοντά έχει γίνει πάνω με κατάργηση του top φουρφουριου και έχω κοτσαρει από μέσα 4 *γατζακια* που μαγκωνουν στην σίτα ώστε να κάτσει η H100i ! Νεξτ θα κόψω το πλαϊνό και θα το κάνω όλο plexy Επίτηδες τα κάνετε αυτά με τις ραμ αλήτες, να μας κολαζετετε μέρες που είναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, evagelou είπε Κουτί παππούς antec 1200😂 μια μοντά έχει γίνει πάνω με κατάργηση του top φουρφουριου και έχω κοτσαρει από μέσα 4 *γατζακια* που μαγκωνουν στην σίτα ώστε να κάτσει η H100i ! Νεξτ θα κόψω το πλαϊνό και θα το κάνω όλο plexy βαλε σωστα τις μνημες σου. Στις θεσεις 2-4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evagelou Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 3 ώρες πριν, obijuan1983 είπε Ωραίος! Και κάπου εδώ ξεκινάει το "γιατί οι μνήμες δεν είναι dual channel?" 😂 γτ ειμαι μ@λακας😂😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
obijuan1983 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Δεν μπορώ να βρω ησυχία , σήμερα άλλο πακέτο από Κίνα, γκρι-μαυρα sleeved cables... 8 ώρες πριν, evagelou είπε 😂 Επεξ/σία 25 Δεκεμβρίου 2018 από obijuan1983 7 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα