BlueBlood7 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, mcrae13 είπε Μπαίνει ενας εκεί που λες και έχει γρίλιες από κάτω για να ψύχεται. Επίσης μπαίνουν στο πανελακι που αφαιρείται για να βάλεις ανεμιστήρες ή ψυγείο. Σε αυτό που με ρωταει ο splanis αν έχω βγάλει. Δυστυχώς δεν μπορώ να σου πω για θερμοκρασίες hdd Δεν χρησιμοποιώ εδώ και χρόνια για να μην ασχολούμαι με συντονισμό- θόρυβο Ναι γρίλιες έχει αλλά είναι απλά γρίλιες ή μπορείς να βάλεις και fan? Έτσι όπως το βλέπω στην 2η φωτό δεν μπορώ να καταλάβω. Στην πάνω μεριά έχει pads και αν βάλεις δίσκο δεν θα έχεις συντονισμό. Επεξ/σία 3 Δεκεμβρίου 2018 από BlueBlood7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mcrae13 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 5 ώρες πριν, BlueBlood7 είπε Ναι γρίλιες έχει αλλά είναι απλά γρίλιες ή μπορείς να βάλεις και fan? Έτσι όπως το βλέπω στην 2η φωτό δεν μπορώ να καταλάβω. Στην πάνω μεριά έχει pads και αν βάλεις δίσκο δεν θα έχεις συντονισμό. Δεν νομίζω να μπορείς να βάλεις φαν γιατί δεν θα έχει και από κάπου να βγει ο αέρας που θα σπρώχνεις αν βάλεις. Οι γρίλιες φαίνεται πως υπάρχουν για παθητική ψύξη στον δίσκο. Μόνο με δοκιμή βέβαια θα φανεί κατά πόσο ψύχεται. Όντως το bracket για τον hdd είναι στιβαρό και έχει λάστιχα. Θα το πάρεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlueBlood7 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 Το σκέφτομαι και εγώ για 2ο κουτί. Και ένας φίλος μου το σκέφτεται. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Σημερα ανοιξα το κουτι να βγαλω τον HDD μιας και ερχεται αυριο το dock που ειχα παραγγειλει. Το μονο part που ανεβαζε τον θορυβο στα 36db ηταν αυτο. Χωρις αυτο ειμαι στα 32db στα 5 εκατοστα αποσταση αρκετα πιο ησυχο συστημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheDoktorant Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Σε αντιθεση με την RGB τρέλα που έχει πιασει τους περισσοτερους εγώ έχω κολλήσει με τα mini-ITX power houses και μετα απο μια διαδρομη που ξεκίνησε με το Prodigy και συνεχίστηκε με το Fractal Define Nano S κατέληξα στο παρακάτω νέο συστηματακι. Specs: Kolink Rocket Ryzen 5 2600 MSI B450i Gaming Crucial Ballistics 16GB DDR4 @ 3000 EVGA GTX1070 FTW2 (απο το προηγούμενο build) Enermax Revolution 600W SFX Samsung 970 Evo 500GB M.2 Toshiba Q300 500GB (απο το προηγούμενο build) Noctua NH-L9a AM4 Δυστυχώς η θερμοκρασιες δεν επιτρεπουν ουτε ίχνος OC μιας και η noctua ειναι οριακή για τον 2600 αλλα για αυτο το form factor ηταν αναμενώμενο. 19 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haris013 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Sorry για τις πρόχειρες φωτό αλλά έγινε φωταγόγηση εν όψη χριστουγέννων 25 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7700K Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Επεξ/σία 4 Δεκεμβρίου 2018 από 7700K 12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Στικερακι gigabyte Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tommybertsen Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Θα βγάλω και μέσα στο ΣΚ πρωινές pics με ανοιχτό το γυαλί και με καλύτερα τοποθετημένα τα καλώδια (να δω και πότε θα κόψω τα προφίλ αλουμινίου να βάλω μέσα τις λεντοταινίες) 😛 Μία μικρή αναβαθμισούλα (GTX 1070 ---> GTX 1080ti ). Επεξ/σία 8 Δεκεμβρίου 2018 από tommybertsen 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
renaxan Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Το γραφείο μου, με τα δυο αδελφάκια (Ryzen 1700 και Threadripper 2920x : Επεξ/σία 8 Δεκεμβρίου 2018 από renaxan 28 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 21 λεπτά πριν, renaxan είπε Το γραφείο μου, με τα δυο αδελφάκια (Ryzen 1700 και Threadripper 2920x : πότε θα πάμε για καφέ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
renaxan Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 1 hour ago, radiohead said: πότε θα πάμε για καφέ; Όποτε θέλεις! Είμαι Χανιά, έχει πολύ ωραία μέρα, αλλά με λίγο κρύο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlueBlood7 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Κοντά είστε. Ανέβα στον Τάρανδο και βουρ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tommybertsen Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 3 ώρες πριν, renaxan είπε Το γραφείο μου, με τα δυο αδελφάκια (Ryzen 1700 και Threadripper 2920x : daaaaaaaaaaaaaaaaamn 🤸♀️ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tommybertsen Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 Με λιγότερα φωτάκια Και συνολική άποψη 15 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα