Virus200 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 3 ώρες πριν, Arkin είπε Μπηκε και ledotainia σημερα απο τη μεσα μερια του case. Εχω και γυρω γυρω απο το case θα βγει αλλη στιγμη φωτογραφια και με τις 2. Απολαυστικη η ledotainia φωτιζει ολο το case επαρκως και ακομα πιο πολυ. Συνδεθηκε πανω σε sata με 2 εξοδους απο 50cm η καθε μια ταινια και την δουλευω με rf controller. 3 Ευρω μου κοστισαν ολα και το αποτελεσμα μοναδικο. Καποια στιγμη θα μπουν και rgb ανεμιστηρακια αλλα ακομα ψαχνω να εχουν την αποδοση των Corsair ολα δινουν πολυ χαμηλα cfm. Με το ασπρο χρωμα ειναι απιστευτο
Arkin Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 9 λεπτά πριν, Virus200 είπε Με το ασπρο χρωμα ειναι απιστευτο Ναι και λογω της μητρικης που εχει αρκετο ασπρο και λογω των ανεμιστηρων που δεν αλλαζουν χρωμα. Οι αλλες 2 φωτογραφιες το αδικουν αρκετα φταιει η καμερα του κινητου στην πραγματικοτητα φαινονται πολυ καλυτερα. Εχουν βγει και rgb 24pin 8pin για μητρικη και gpu αλλα δεν εχουν ερθει Ελλαδα ακομα.
ultraex2003 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 6 λεπτά πριν, FORIS78 είπε Αεράτος πλέον😎 Αέρα Πατέρα!!
7nisiotis Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 4 ώρες πριν, FORIS78 είπε Αεράτος πλέον😎 Ωραίος!! Τα μπροστά φανακια εισαγωης ποια είναι; Έχουν τα λαστιχένια antivibration των Noctua... Πολύ όμορφο το.αποτελεσμα. Αν μπορείς βγάλε μια με λευκό φωτισμό..
FORIS78 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 14 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε Ωραίος!! Τα μπροστά φανακια εισαγωης ποια είναι; Έχουν τα λαστιχένια antivibration των Noctua... Πολύ όμορφο το.αποτελεσμα. Αν μπορείς βγάλε μια με λευκό φωτισμό.. και τα μπροστά noctua ειναι NF-F12 τα είχα πάρει για push pull στην h100 τελικά λεω να κρατήσω τον αέρα και να πουλήσω την υδροψυξη οριστε και με ασπρο led
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Dual loop το σύστημα πλέον!😀 Επεξ/σία 6 Οκτωβρίου 2018 από IoannisLp
akoinonitos Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 19 λεπτά πριν, IoannisLp είπε Dual loop το σύστημα πλέον!😀 Τελειος! Βγαλε και καμια λαμπιονατη να μας φτιαξεις 1
glight Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 2 hours ago, IoannisLp said: Dual loop το σύστημα πλέον!😀 Ρε Μάστορα! Είναι τόσο όμορφο που μου κυλήσανε δάκρυα
Sheogorath Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 3 ώρες πριν, glight είπε Ρε Μάστορα! Είναι τόσο όμορφο που μου κυλήσανε δάκρυα Λίγο προσοχή, το "sad" και το "confused" μετράνε αρνητικά στο συνολικό σκορ
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 10 ώρες πριν, glight είπε Ρε Μάστορα! Είναι τόσο όμορφο που μου κυλήσανε δάκρυα Χαχαχα σε ευχαριστώ! 12 ώρες πριν, akoinonitos είπε Τελειος! Βγαλε και καμια λαμπιονατη να μας φτιαξεις Ευχαριστώ φίλε μου! Θα βάλω και μια τέτοια! Τίγκα στο rgb είμαστε! Πρέπει!😂 10 ώρες πριν, glight είπε Ρε Μάστορα! Είναι τόσο όμορφο που μου κυλήσανε δάκρυα Χαχαχαχα σε ευχαριστώ! Δεν είχα σκοπό να προκαλέσω συγκινήσεις😁
Arkin Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 Στις 6/10/2018 στις 8:33 ΜΜ, IoannisLp είπε Dual loop το σύστημα πλέον!😀 Τι δουλεια επεσε για να μπει διπλη custom loop? Εξαιρετικο αποτελεσμα εχει μπει μερακι και φαινετε μπραβο. Τα ανεμιστηρια ειναι rgb για το βραδυ?
aOUaS88 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 32 λεπτά πριν, Arkin είπε Τα ανεμιστηρια ειναι rgb για το βραδυ? Ναι ειναι ργβ 12 αρια της EKWB εαν δν με απατα η οραση μου 1
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 1 ώρα πριν, aOUaS88 είπε Ναι ειναι ργβ 12 αρια της EKWB εαν δν με απατα η οραση μου Έτσι ακριβώς αυτά είναι!😉 1 ώρα πριν, Arkin είπε Τι δουλεια επεσε για να μπει διπλη custom loop? Εξαιρετικο αποτελεσμα εχει μπει μερακι και φαινετε μπραβο. Τα ανεμιστηρια ειναι rgb για το βραδυ? Πολλές ώρες φίλε μου! Αλλά το αποτέλεσμα σε δικαιώνει! Όπως το λες εφόσον υπάρχει μεράκι και διάθεση όλα γίνονται. Οι ανεμιστήρες είναι rgb όπως και όλα τα blocks.
obijuan1983 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Αλλαγή Hardware Ryzen 7 και Waterblock made in China 29.5€...(Threadripper/AM4/AM3) 7
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα