vins Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 17 ώρες πριν, Sheogorath είπε Καλησπέρα σας, Σας παρουσιάζω το προτζεκτάκι μου. Απο specs δεν λέει πολλά, αλλά το κουτί το έφταιξα απο το μηδέν απο ξύλο και πλεξιγκλας, με την πλάτη και tray απο ένα παλιό κουτί, και είναι και η πρώτη μου custom loop. Αποτελείται απο QX6850 @ 4Ghz, 4GB ραμ και GTX460, υδρόψυξη Thermaltake με 3 120άρια ψυγεία απο παλιές ΑΙΟ (μπρούτζου, μόνο τα fins είναι αλουμίνιο) με 3 12άριδες AIGO RGB και controller. Ρίξτε ιδέες για αλλαγή ή να γνωρίζω σε επόμενη κατασκευή. Τον συγκεκριμένο τον έκανα για να παίζω στην τηλεόραση κανα απλό παιχνίδι με την κοπέλα μου. Απόκρυψη περιεχομένων Τα δαχτυλίδια είναι κόκκινα, αλλά η κάμερα τα ασπρίζει λίγο. Φίλε Sheo συγχαρητήρια! Κουκλί είναι, πολύ ρετρό! Εγώ τη λούπα θα την έκανα με χαλκοσωλήνα μέσα να είναι τελείως steampunk 😁😁 1 1
akoinonitos Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 17 ώρες πριν, Sheogorath είπε Καλησπέρα σας, Σας παρουσιάζω το προτζεκτάκι μου. Απο specs δεν λέει πολλά, αλλά το κουτί το έφταιξα απο το μηδέν απο ξύλο και πλεξιγκλας, με την πλάτη και tray απο ένα παλιό κουτί, και είναι και η πρώτη μου custom loop. Αποτελείται απο QX6850 @ 4Ghz, 4GB ραμ και GTX460, υδρόψυξη Thermaltake με 3 120άρια ψυγεία απο παλιές ΑΙΟ (μπρούτζου, μόνο τα fins είναι αλουμίνιο) με 3 12άριδες AIGO RGB και controller. Ρίξτε ιδέες για αλλαγή ή να γνωρίζω σε επόμενη κατασκευή. Τον συγκεκριμένο τον έκανα για να παίζω στην τηλεόραση κανα απλό παιχνίδι με την κοπέλα μου. Απόκρυψη περιεχομένων Τα δαχτυλίδια είναι κόκκινα, αλλά η κάμερα τα ασπρίζει λίγο. Πολυ καλο εγω το μονο που θα εκανα ειναι να αλλαξω τους σωληνες με μαυρους ματ ,που ειναι και μικρο σχετικα κοστος και θα εβαφα το τροφοδοτικο και το tray για τους δισκους μαυρα ματ με ενα σπρει περιπου δλδ 10-15 ευρω κοστος. 1
akoinonitos Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Mερικες φωτο στο φως της μερας, το μονο που μενει τωρα ειναι να φτιαξω ενα πλαινο παραθυρο απο tempered glass γτ το δικο του με το πλεξι χαλαει ολο το συνολο. Και μια φωτο απο το πριν για το κοντραστ 😛 Επεξ/σία 8 Σεπτεμβρίου 2018 από akoinonitos 18
renaxan Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 6 hours ago, akoinonitos said: Mερικες φωτο στο φως της μερας, το μονο που μενει τωρα ειναι να φτιαξω ενα πλαινο παραθυρο απο tempered glass γτ το δικο του με το πλεξι χαλαει ολο το συνολο. Hide contents Και μια φωτο απο το πριν για το κοντραστ 😛 Hide contents Πάρα πολύ ωραίο. Φοβερή δουλειά με το βάψιμο και με όλα! Με το καλό να έρθει η νέα CPU!! 1
glight Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Έκανα ένα γενικό καθαρισμό σήμερα στο γραφείο και στο κουτί και τώρα έχει λιώσιμο στο battle station: Λίγο το από τα εσωτερικά Και η γυναίκα της ζωής μου 22
Sheogorath Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Στις 6/9/2018 στις 11:21 ΠΜ, vins είπε Φίλε Sheo συγχαρητήρια! Κουκλί είναι, πολύ ρετρό! Εγώ τη λούπα θα την έκανα με χαλκοσωλήνα μέσα να είναι τελείως steampunk 😁😁 Τον χαλκοσωλήνα πως τον βάζεις στα fittings; Όπως το hard tubing;
akoinonitos Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, Sheogorath είπε Τον χαλκοσωλήνα πως τον βάζεις στα fittings; Όπως το hard tubing; Ακριβως παιρνεις fittings για hardtubing 1
ZELOMOTH Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Στις 9/9/2018 στις 8:14 ΜΜ, glight είπε Και η γυναίκα της ζωής μου To like μου να ξερεις ειναι για την γυναικάρα σου! Το κουτί μου είναι καλύτερο!😋
obijuan1983 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Προσθήκη 2ου 240mm Radiator στην οροφή. Τώρα μόνο περιμένω το block για επεξεργαστή και ανεμιστήρες... o Επεξ/σία 14 Σεπτεμβρίου 2018 από obijuan1983 9
hasapario Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Δεν ξέρω αν είχα ξαναποστάρει εδώ ή σε άλλο subforum αλλά μάρεσε το angle! 10
akoinonitos Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) @Zaknafein Λαμπιονιους style 😂 Επεξ/σία 14 Σεπτεμβρίου 2018 από akoinonitos 18
Zaknafein Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 3 λεπτά πριν, akoinonitos είπε Λαμπιονιους style 😂 Στην πρώτη μια χαρά φαίνεται, αν είχες και τα ROG/Crosshair led σε μωβ θα ήταν τέλειο, στην τελική παίρνουμε κουτιά με side panels για να φαίνονται τα φωτάκια, αλλιώς ποιο το νόημα;
akoinonitos Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, Zaknafein είπε Στην πρώτη μια χαρά φαίνεται, αν είχες και τα ROG/Crosshair led σε μωβ θα ήταν τέλειο, στην τελική παίρνουμε κουτιά με side panels για να φαίνονται τα φωτάκια, αλλιώς ποιο το νόημα; Για 24/7 παιζω με τα χρωματα της δευτερης - τριτης , αμα θελω να το παιξω αγριος κοτσαρω το μωβακι οπως στην πρωτη 🤣🤣 6 ώρες πριν, hasapario είπε Δεν ξέρω αν είχα ξαναποστάρει εδώ ή σε άλλο subforum αλλά μάρεσε το angle! Τα αυτοκολλητα γτ τα εβγαλες απο τα fans ? εγω για αυτα τα αυτοκολλητα τους αγορασα 😀 Εκτος αν ειναι οι πρωτοι με το κιτρινο-πορτοκαλι logo και οχι με το ασπρο. Επεξ/σία 14 Σεπτεμβρίου 2018 από akoinonitos 1
mcrae13 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 @akoinonitos Σούπερ το εργαλείο bro !!! Καλοδούλευτο! Τα φανάκια ποια είναι ? (και εγώ τα βγάζω συνήθως τα αυτοκόλλητα ) 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα