vins Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 17 λεπτά πριν, ultraex2003 είπε Ρεεεε vertical ξαναλεμε !!!!!! Ε ναι αυτή είναι και μικρούλα η κάρτα.. πιο ωραία φαινεται 😂😂😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 1 ώρα πριν, ultraex2003 είπε Ρεεεε vertical ξαναλεμε !!!!!! Φανάκι στα VRM αδερφέ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dinosfan Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 Ειπε κανεις Vertical Vertical gpu bracket απο Cablemod 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
glight Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 8 hours ago, Dinosfan said: Ειπε κανεις Vertical Vertical gpu bracket απο Cablemod Το ψήνω και εγώ φίλος για το κουτάκι της υπογραφής μου, αλλά έχω και μία PCI-E Soundblaster και έχω την εντύπωση ότι αν το κουμπώσω αυτό, δεν θα μπαίνει η κάρτα ήχου μετά. Τι λες και εσύ δίνει χώρο? Μπορείς να ανεβάσεις μία φώτο αφού βάλεις το bracket να δούμε τι απόσταση αφήνει η GPU από την μητρική? Σε ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 Μ 12 ώρες πριν, Dinosfan είπε Ειπε κανεις Vertical Vertical gpu bracket απο Cablemod Ποσο πηγε το μαλλι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimmyl Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 Ισως ειμαι off topic ,αλλα εχετε να προτεινετε καποιο κουτι , γυρω στα 55-60 εκατοστα υψος , μηκος , αλλα αρκετα σε μεγαλο σε πλατος ,σχεδον 30 εκατοστα ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dinosfan Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 3 ώρες πριν, akoinonitos είπε Μ Ποσο πηγε το μαλλι? 59€ +25€ μεταφορικά 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dinosfan Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 11 ώρες πριν, glight είπε Το ψήνω και εγώ φίλος για το κουτάκι της υπογραφής μου, αλλά έχω και μία PCI-E Soundblaster και έχω την εντύπωση ότι αν το κουμπώσω αυτό, δεν θα μπαίνει η κάρτα ήχου μετά. Τι λες και εσύ δίνει χώρο? Μπορείς να ανεβάσεις μία φώτο αφού βάλεις το bracket να δούμε τι απόσταση αφήνει η GPU από την μητρική? Σε ευχαριστώ. https://www.youtube.com/watch?v=WVDVZv_OTTQ τσεκαρε το βιντεο γιατι θα αργησω να το βαλω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 Πολύ θετικό το γεγονός ότι η κάρτα ειδικά σε κουτιά όπως το δικό μου που έχουν πλάτος δεν είναι κοντά στο πλαϊνό παράθυρο. Σε περιπτώσεις που είναι κοντά στο παράθυρο έχουμε υψηλότερες θερμοκρασίες και θόρυβο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Trelloneritis Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 Στις 18/4/2018 στις 1:06 ΜΜ, IoannisLp είπε Μπήκε push-pull και το radiator! Αυτά τα sleeved καλώδια απο πού τα προμηθεύεστε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeSmirlis Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) https://ibb.co/bRO6vT Στήσιμο υδροψυξης σε κουτί που δεν χωράει τίποτα! Επεξ/σία 27 Ιουνίου 2018 από GeorgeSmirlis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 23 λεπτά πριν, GeorgeSmirlis είπε https://ibb.co/bRO6vT Στήσιμο υδροψυξης σε κουτί που δεν χωράει τίποτα! Γωνίες δεν μπορείς να βάλεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeSmirlis Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 2 ώρες πριν, Sheogorath είπε Γωνίες δεν μπορείς να βάλεις; Δεν έχω γωνιες😐 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
obijuan1983 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 3 ώρες πριν, Trelloneritis είπε Αυτά τα sleeved καλώδια απο πού τα προμηθεύεστε; Απο Ebay μπορείς να τα βρεις γύρω στα 7€ το σετ 24p+8p+2x6pin σε διαφορα χρώματα. Το δικό μου με μαυρο-κοκκινο πλεον 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vins Δημοσ. 30 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 27/6/2018 στις 7:35 ΜΜ, obijuan1983 είπε Απο Ebay μπορείς να τα βρεις γύρω στα 7€ το σετ 24p+8p+2x6pin σε διαφορα χρώματα. Το δικό μου με μαυρο-κοκκινο πλεον Ωραίος! Το σετ τόσο? Ή το καθένα ξεχωριστά? Γιατί δεν μπορώ να τα βρω τόσο φθηνά! Αν θες στείλε μου κανα λινκ σε πμ! Επίσης ποιο block είναι αυτό? Microfins βλέπω σωστά? Επεξ/σία 30 Ιουνίου 2018 από vins Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα