vassilis018 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2018 3 ώρες πριν, Sheogorath είπε Για να φαίνεται αυτό πχ. Επιτέλους έβαλα λούπα και στην GPU, μετά απο καμιά ώρα παιχνιδιού, έφτασα αυτές τις θερμοκρασίες, 43 σε full load, impressed Απόκρυψη περιεχομένων Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου να χαμε να λέγαμε δλδ. όχι ουσιαστικός λόγος, απλά να φαίνεται το έκτρωμα. Γούστα είναι αυτά, κανείς δεν είναι τέλειος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 18 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2018 2 λεπτά πριν, vassilis018 είπε να χαμε να λέγαμε δλδ. όχι ουσιαστικός λόγος, απλά να φαίνεται το έκτρωμα. Γούστα είναι αυτά, κανείς δεν είναι τέλειος Χρηστικό όχι δεν είναι. Το έκτρωμα δεν βλέπω στην φωτό, αλλά γούστα είναι αυτά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2018 3 hours ago, DiaperCh@nger said: Γέροντα σε θαυμάζω πάντα, @tyf μου έβγαλες τα μάτια, @IoannisLp Φυσικά επειδή του μαμιέται... του site... δεν με αφήνει αφού βάλω παπάκι σε κάποιο χριστιανό, να γράψω κάτι και για τον επόμενο χριστιανό, εν προκειμένω τον ioannislp όπου δεν με αφήνει να γράψω τίποτα μετά το nick του, για το πόσο γαμάτο είναι το build του, προφανώς επειδή failάρισε ο κατσαπλιάς που έφτιαξε τον επεξεργαστή κειμένου του forum, κι έτσι πρέπει να τα γράψω όλα πριν το nick του..... @IoannisLp Χαχαχα έχω σπαμαρει λίγο το thread τελευταία για αυτό μάλλον😜 Όπως και να έχει σε ευχαριστώ 😊 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick0lis Δημοσ. 18 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2018 Γνωρίζεται που θα απευθυνθώ να φτιάξω έτσι το κουτί του υπολογιστή μου ; Έχω το ίδιο. (inwin904) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 18 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2018 39 λεπτά πριν, nick0lis είπε Γνωρίζεται που θα απευθυνθώ να φτιάξω έτσι το κουτί του υπολογιστή μου ; Έχω το ίδιο. (inwin904) Έχει ψύξη στο backplate, κανονική γομαρόψυκτρα; Τι διάλα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick0lis Δημοσ. 18 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2018 i7-5960X ήθελε .... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tyf Δημοσ. 18 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2018 18 ώρες πριν, DiaperCh@nger είπε @tyf μου έβγαλες τα μάτια, θετικα εννοεις η αρνητικα? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DiaperCh@nger Δημοσ. 18 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, tyf είπε θετικα εννοεις η αρνητικα? Κανόνι το μπιλντόνι σου φίλος!! Επεξ/σία 18 Ιουνίου 2018 από DiaperCh@nger 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tyf Δημοσ. 18 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2018 10 λεπτά πριν, DiaperCh@nger είπε Κανόνι το μπιλντόνι σου φίλος!! ευχαριστω!!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
obijuan1983 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Σήμερα παρέλαβα ότι έλειπε από ρακορ και γωνίες οπότε ολοκλήρωσα την υδροψυξη... Επεξ/σία 18 Ιουνίου 2018 από obijuan1983 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Acmilangr2 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Μόνο εμένα δεν μου αρέσει η gpu να ειναι vertical; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindtrapper Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Εμένα μου αρέσει, ειδικά αν το καταφέρει κανείς σε παλιό κουτί (cable mod bracket πχ). Τρελή ευκαιρία για cable management πίσω από την κάρτα. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tommybertsen Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 8 ώρες πριν, Acmilangr2 είπε Μόνο εμένα δεν μου αρέσει η gpu να ειναι vertical; Nope 😛 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mcrae13 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Ρεεεε vertical λέμε 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultraex2003 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 Ρεεεε vertical ξαναλεμε !!!!!! 12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα