tommybertsen Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 Πολλές φορές σε AMD ήθελε 1+2 θέσεις. Στη συγκεκριμένη θέλει 2 και 4. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DiaperCh@nger Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 2 λεπτά πριν, tommybertsen είπε Πολλές φορές σε AMD ήθελε 1+2 θέσεις. ? δεν θυμάμαι ούτε μία.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tommybertsen Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 Μάλλον θυμάμαι από τα αρχαία χρόνια εγώ 😛 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ευλογητός Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 1 ώρα πριν, DiaperCh@nger είπε Συνήθως (δεν ξέρω ποιο m/b έχεις) είναι οι θέσεις 2 + 4. Έχω μια asus strix Z370E.Είδα το manual.Έχει σημειωμένες ως Α1 και Α2 τις θεσεις 3 και 4.Περίεργο αλλα τις εβαλα εκεί όπως έδειχνε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, Ευλογητός είπε Έχω μια asus strix Z370E.Είδα το manual.Έχει σημειωμένες ως Α1 και Α2 τις θεσεις 3 και 4.Περίεργο αλλα τις εβαλα εκεί όπως έδειχνε. 1-3 ή 2-4 όπως σου είπε ο ασπροδοντης. Επεξ/σία 2 Ιουνίου 2018 από Επισκέπτης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DiaperCh@nger Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 Σελίδα 19 από το manual της μητρικής σου. Δείχνει ξεκάθαρα τη δεύτερη και τέταρτη θέση όπως κοιτάς το m/b ή Β2 + Α2 όπως τις βαφτίσε η asus. Δεν λέει πουθενά να τις βάλεις στην 3 + 4 ή Α1 + Α2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ευλογητός Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 2 λεπτά πριν, DiaperCh@nger είπε Σελίδα 19 από το manual της μητρικής σου. Δείχνει ξεκάθαρα τη δεύτερη και τέταρτη θέση όπως κοιτάς το m/b ή Β2 + Α2 όπως τις βαφτίσε η asus. Δεν λέει πουθενά να τις βάλεις στην 3 + 4 ή Α1 + Α2 Να τις βαλω 2 και 4 δλδ; Με εχει μπερδεψει.Εγώ ήξερα γενικα για Α1 και Α2 οπου και να ήταν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DiaperCh@nger Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Ούτε 1 m/b από 100άδες που έχω πιάσει δεν θυμάμαι να είναι A1+A2 ή οι δύο αριστερές που έλεγε ο προηγούμενος ή δε ξέρω και γω τι άλλο θυμάται/χαίρεται ο καθένας. Μια απλή επισήμανση έκανα στον φίλο που έχει κάνει τόση πολλή και ωραία δουλειά και μάλλον του ξέφυγε η τοποθέτηση. Έλεος κοντά δυο σελίδες offtopic για το πιο απλό του απλού. Θές 4o post να σου ξαναγράψω 2+4 ? Να ξαναπεταχτεί ο επόμενος που του φαίνεται/νόμιζε/θυμότανε ότι μπαίνουν οριζόντια τα dimms... Επεξ/σία 2 Ιουνίου 2018 από DiaperCh@nger 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindtrapper Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 Μόνο και μονο που τα λένε Α1 και Α2 καταλαβαίνεις οτι είναι το ίδιο καναλι. Αρα πως να ειναι Dual Channel; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tommybertsen Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, DiaperCh@nger είπε ή οι δύο αριστερές που έλεγε ο προηγούμενος ή δε ξέρω και γω τι άλλο θυμάται/χαίρεται ο καθένας. Ok, μπορείς να μιλήσεις πιο όμορφα ωστόσο. Μια χαρά θυμάμαι στις θέσεις 1&2 να βάζω για dual channel, αλλά δε θυμάμαι mobo. Μην εκνευρίζεσαι άδικα. Τέλος συζήτησης, έτσι και αλλιώς, είμαστε κάργα off topic Επεξ/σία 2 Ιουνίου 2018 από tommybertsen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 Έχει νεύρα απτό μπανιό εγώ τον καταλαβαίνω 😁 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindtrapper Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 Έτσι, για την ιστορία και για να θυμούνται οι παλιοί. https://www.gigabyte.com/us/Motherboard/GA-K8N-SLI-rev-1x#ov 3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Σε κάποιες παλαιότερες AMD όπως η παραπάνω, πράγματι έμπαιναν κοντά. Ας ανοίξει ο φίλος ένα CPUz να δούμε αν παίζουν η όχι Dual, απλά είναι τα πράγματα. Επεξ/σία 2 Ιουνίου 2018 από Heatspreader 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindtrapper Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 Δεν θα παίζουν, το λέει ξεκάθαρα στο manual του. Σου δείχνει τα δύο σενάρια για να παίζεις dual channel, ή 2 στικάκια εναλλάξ ή 4 στικάκια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
obijuan1983 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Το ξέρω φίλε μου ότι δεν παίζουν dual, να σε καλά πάντως!O IMC του CPU έχει θεματάκι... Δεν πάω για WR στο PCMark... Είχα δυο φορές το WR στο PCMark το 2008... Επεξ/σία 2 Ιουνίου 2018 από obijuan1983 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα