mcrae13 Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 5 ώρες πριν, DiaperCh@nger είπε i7 8900K @ 5.5ghz και μια φωτό όλο το setup ps παρακαλάω τη κόρη μου έστω να δοκιμάσει ΚΑΙ ΜΟΥ ΖΗΤΑΕΙ ΜΠΡΟΚΟΛΟ !!! ....παω στο Μητέρα να τσεκάρω τα αρχεία του ληξίαρχου Η πατάτα να φανταστώ ήταν στο τηγάνι την ώρα της φωτογραφίας?? 2
DiaperCh@nger Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 Δεν έκανα πατάτες τηγανιτές γιατί δεν ήθελε η μικρή. Τα συνόδεψα με μπρόκολο. Αλήθεια. Εγώ ούτε που δοκίμασα, εκείνη από το γινάτι της έφαγε όλο το μπρόκολο και δεν άγγιξε το burger της. 1
mindtrapper Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 1 ώρα πριν, DiaperCh@nger είπε εκείνη από το γινάτι της έφαγε όλο το μπρόκολο και δεν άγγιξε το burger της. Εντάξει, έχουν γίνει πιο εύκολες τώρα τελευταία οι διαδικασίες της υιοθεσίας, δεν θα δυσκολευτείς να της βρεις ένα καλό vegan σπιτικό.
vins Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 18 ώρες πριν, BlueBlood7 είπε Ναι νταξ. Το έβαλα για το τι χρησιμοποιούν στο modding. Τα μηχανήματα. Καλά ναι έχει ξεφύγει η δουλειά, routers κλπ.. Είναι κάποιοι που κάθονται και κάνουν στο χέρι μοντες με πηλό! Εκεί να δεις τέχνη! 1
cpc464 Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Ο παλιός μου r7 1700 στο νέο του σπίτι, βρήκα και μία αρχαία κάρτα που μου είχε ξεμείνει ( ati hd 3850) και έφτιαξα ένα λειτουργικό σύστημα,σύνδεσα και την ψύκτρα στο rgb header ωστε να αλλάζει χρώμα ανάλογα με την θερμοκρασία, τελικά τα cougar είναι καλά κινεζόκουτα αλλά κάποια πράγματα στην διαρύθμιση τους θέλουν δουλειά, επιπλέον έκανα λάθος και αγόρασα το x αντι για g, αύριο θα κόψω ένα φύλλο plexiglass και θα πειραματιστώ. edit: μπήκε και το plexiglass, αν και 2 πλευρές θέλουν λείανση. Επεξ/σία 25 Μαΐου 2018 από cpc464 11
vassilis018 Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 έχω ακόμα μέλλον για να το στήσω, θα βάλω τα άσπρα extension που έχω, κανά μπλε φωτισμό, αν έχετε καμιά πρόταση ευπρόσδεκτη πάντως αυτό που λένε για το τις βίδες άλεν για το tempered glass, πολύ παλούκι 11
stathisgtr Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 22 λεπτά πριν, vassilis018 είπε έχω ακόμα μέλλον για να το στήσω, θα βάλω τα άσπρα extension που έχω, κανά μπλε φωτισμό, αν έχετε καμιά πρόταση ευπρόσδεκτη πάντως αυτό που λένε για το τις βίδες άλεν για το tempered glass, πολύ παλούκι Ρε φιλε σορρυ, σε ξεχασα θα επανορθώσω με burgers .Κουκλι εγινε. Na προσθέσω και γω το μικρούλι μου .Όπως ο Βασίλης ετσι και γω εχω κάποιες λεπτομέρειες να ολοκληρωθεί ,καλώδια ,led κτλ. 19
Heatspreader Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 25 λεπτά πριν, vassilis018 είπε έχω ακόμα μέλλον για να το στήσω, θα βάλω τα άσπρα extension που έχω, κανά μπλε φωτισμό, αν έχετε καμιά πρόταση ευπρόσδεκτη πάντως αυτό που λένε για το τις βίδες άλεν για το tempered glass, πολύ παλούκι Ωραίο, αλλά γίνεται και καλύτερο. 1) Το καλώδιο της αντλίας φέρε το από πάνω έτσι ώστε να μην φαίνεται και να είναι κάθετο. Σε περίπτωση που δεν μπορείς να το κρύψεις όμως, τύλιξε το γύρω από ένα κατσαβίδι και κάνε το σαν σπιράλ, όπως έχω κάνει τα Sata εδώ: 2) Κάνε κάτι με τα καλώδια τροφοδοσίας της κάρτας γραφικών. Ίσιωσε τα και βάλτα να φαίνονται. Ένας γενικός κανόνας στο Cable Managment είναι πως καλώδιο που δεν μπορείς να κρύψεις δεν το μισοκρύβεις. Το μοστράρεις. 4
Heatspreader Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 1 ώρα πριν, stathisgtr είπε Ρε φιλε σορρυ, σε ξεχασα θα επανορθώσω με burgers .Κουκλι εγινε. Na προσθέσω και γω το μικρούλι μου .Όπως ο Βασίλης ετσι και γω εχω κάποιες λεπτομέρειες να ολοκληρωθεί ,καλώδια ,led κτλ. Πολύ καλό. Η κάρτα γραφικών παίρνει αέρα; Έχει γρίλιες το πάτωμα;
stathisgtr Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 10 λεπτά πριν, Heatspreader είπε Πολύ καλό. Η κάρτα γραφικών παίρνει αέρα; Έχει γρίλιες το πάτωμα; Ευχαριστώ. Παίρνει ναι, όσο μπορεί και φέρνει ο 140mm bequiet. Eχει τρύπες όλη η καλύπτρα τροφοδοτικού. 65-70 οι θερμοκρασίες στα games.
vassilis018 Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, stathisgtr είπε Ευχαριστώ. Παίρνει ναι, όσο μπορεί και φέρνει ο 140mm bequiet. Eχει τρύπες όλη η καλύπτρα τροφοδοτικού. 65-70 οι θερμοκρασίες στα games. Μια και θα βρεθούμε Σάββατο να σε βάλω να μου περάσεις και την Freezer 33 😋 Επεξ/σία 25 Μαΐου 2018 από vassilis018 1
7nisiotis Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 5 ώρες πριν, stathisgtr είπε Ρε φιλε σορρυ, σε ξεχασα θα επανορθώσω με burgers .Κουκλι εγινε. Na προσθέσω και γω το μικρούλι μου .Όπως ο Βασίλης ετσι και γω εχω κάποιες λεπτομέρειες να ολοκληρωθεί ,καλώδια ,led κτλ. Compact Beast. Ωραίος! Τι specs βλέπουμε πέραν της 1080 Ti? 1
stathisgtr Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, 7nisiotis είπε Compact Beast. Ωραίος! Τι specs βλέπουμε πέραν της 1080 Ti? Σευχαριστω, τα specs εινα: 8700k - asus strix z370- gskill trident z 16gb 3200mhz- be quiet dark rock pro 4- corsair ax860- 2 nvme ssd corsair mp500 και samsung sm951- phanteks enthoo evolv itx tempered glass Επεξ/σία 25 Μαΐου 2018 από stathisgtr 1 1
BlueBlood7 Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Αγόρασα ένα κουτάκι Sharkoon από Γερμανικό κατάστημα (όχι Amazon) και φαίνεται ότι στο ταξίδι του έφαγε κάποιο χοντρό σίδερο και έτσι το παρέλαβα με ζημιά στο πλαινό πανελ. Επικοινώνησα απευθείας με την Sarkoon στέλνοντάς τους φωτό και τιμολόγιο. Η απάντησή τους ήταν άμεση. Τους ευχαρίστησα λέγοντάς τους ότι το support τους είναι Excellent. Επεξ/σία 25 Μαΐου 2018 από BlueBlood7 11
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα