DiaperCh@nger Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, ZahosDoganos είπε Ασ αφήσω και γω μερικές με το απαρχαιωνο 600Τ Βγάλε τα λευκά extensions. Πάρε μαύρα tie wraps ή βέλκρο δεματικά αν είχε το τροφοδοτικό και σφίξε τα καλώδια όπως βγαίνουν από το psu και τα καλώδια των headers στο κάτω μέρος του m/b. Επεξ/σία 4 Μαΐου 2018 από DiaperCh@nger 2
ZahosDoganos Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 11 λεπτά πριν, DiaperCh@nger είπε Βγάλε τα λευκά extensions. Πάρε μαύρα tie wraps ή βέλκρο δεματικά αν είχε το τροφοδοτικό και σφίξε τα καλώδια όπως βγαίνουν από το psu και τα καλώδια των headers στο κάτω μέρος του m/b. Ναι θα το δοκιμάσω. Θενξ για την πρόταση Θα αλλάξω κουτί και GPU κιόλας σε κάνα μήνα βέβαια
DiaperCh@nger Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 Το κουτί είναι και καλό και πολύ ωραίο. Αν το έχεις βαρεθεί παώ πάσο, αλλά με ένα απλό χτύπημα στο google μπορείς να βρεις καταπληκτικά builds στο κουτί σου. Το psu shroud ΔΕΝ είναι απαραίτητο για ένα ωραίο build.
Zaknafein Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 11 λεπτά πριν, DiaperCh@nger είπε Το κουτί είναι και καλό και πολύ ωραίο. Αν το έχεις βαρεθεί παώ πάσο, αλλά με ένα απλό χτύπημα στο google μπορείς να βρεις καταπληκτικά builds στο κουτί σου. Το psu shroud ΔΕΝ είναι απαραίτητο για ένα ωραίο build. +φωνώ, κουτάρα το 600Τ κι ας έχει τα χρονάκια του. 1
akoinonitos Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Eνα update μετα απο αλλαγη μητρικης ,πρεπει να αξιωθω να αλλαξω τους σωληνες της υδροψυξης καποια στιγμη Επεξ/σία 4 Μαΐου 2018 από akoinonitos 14
ZahosDoganos Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 2 ώρες πριν, DiaperCh@nger είπε Το κουτί είναι και καλό και πολύ ωραίο. Αν το έχεις βαρεθεί παώ πάσο, αλλά με ένα απλό χτύπημα στο google μπορείς να βρεις καταπληκτικά builds στο κουτί σου. Το psu shroud ΔΕΝ είναι απαραίτητο για ένα ωραίο build. 2 ώρες πριν, Zaknafein είπε +φωνώ, κουτάρα το 600Τ κι ας έχει τα χρονάκια του. Λέτε ε? Είναι ωραίο ναι λείπει ομως usb 3 από μπροστά (μόνο με το extension καλώδιο γίνεται να μπει μητρική) μου έχει χαλάσει και το μπροστά φίλτρο κρατιέται με χαρτί χαχαχ ( αυτό αλλάζει πες) Ίσως το προσέξω λίγο πάρω και έναν 200αρι καινούργιο ανεμιστήρα και θα είναι οκ
Zaknafein Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 Αν σου λείπει το usb3.0 μπροστά, δεν μπορείς να βάλεις hub στις 5.25"΄ (να λες ότι είναι και χρήσιμες ); Εκτός αν έχεις δει κάποιο πιο φρέσκο και σου γυάλισε...
ZahosDoganos Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 24 λεπτά πριν, Zaknafein είπε Αν σου λείπει το usb3.0 μπροστά, δεν μπορείς να βάλεις hub στις 5.25"΄ (να λες ότι είναι και χρήσιμες ); Εκτός αν έχεις δει κάποιο πιο φρέσκο και σου γυάλισε... Θα λάβω υπόψη μου όλα αυτά και μάλλον θα το κρατήσω γιατί αυτό που μου γυαλισε είναι το define r6 και μετά μου ξεγυαλισε λόγω τιμής
Heybro Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Ολα στα ασπρα. Ανεμιστηρες ψυκτρα ram gpu mobo. Ακομα δεν εβαλα sleeved καλωδια και εκει μαλλον ασπρα θα μπουνε. Και ολο το συστημα μαζι Επεξ/σία 5 Μαΐου 2018 από Heybro 11
tommybertsen Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, ZahosDoganos είπε το define r6 Όταν διάβασα αλλαγή κουτιού, ήμουν έτοιμος (σοβαρά σου μιλάω) ,να σε ρωτήσω αν έχεις το define r6 στο νου και αν μπορείς να πας τόσο στα φράγκα Στο μυαλό σου ήμουν Πραγματικά, μόλις μπορέσω , θα το αγοράσω για την κοπέλα μου. Δεν αντέχω άλλο το 300R 2 λεπτά πριν, Heybro είπε Ολα στα ασπρα. Ανεμιστηρες ψυκτρα ram gpu mobo. Ακομα δεν εβαλα sleeved καλωδια και εκει μαλλον ασπρα θα μπουνε. Ψεύτης. Δεν είναι άσπρο το ψυγείο Ούτε ο σσδ Επεξ/σία 5 Μαΐου 2018 από tommybertsen
ZahosDoganos Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 1 λεπτό πριν, tommybertsen είπε Όταν διάβασα αλλαγή κουτιού, ήμουν έτοιμος (σοβαρά σου μιλάω) ,να σε ρωτήσω αν έχεις το define r6 στο νου και αν μπορείς να πας τόσο στα φράγκα Στο μυαλό σου ήμουν Πραγματικά, μόλις μπορέσω , θα το αγοράσω για την κοπέλα μου. Δεν αντέχω άλλο το 300R Και το λευκό κιόλας το πιο ακριβο  Μπορω να πάω τόσα φράγκα μιας και μαζεύω για threadripper κλπ κλπ. Απλά τσιγκουνευομαι χαχα Είναι το μόνο που μου αρέσει όμως απ' ότι έχει βγει. Και το meshify c ωραίο απλά είναι λίγο μικρό νομίζω
Heybro Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 4 λεπτά πριν, tommybertsen είπε Όταν διάβασα αλλαγή κουτιού, ήμουν έτοιμος (σοβαρά σου μιλάω) ,να σε ρωτήσω αν έχεις το define r6 στο νου και αν μπορείς να πας τόσο στα φράγκα Στο μυαλό σου ήμουν Πραγματικά, μόλις μπορέσω , θα το αγοράσω για την κοπέλα μου. Δεν αντέχω άλλο το 300R Ψεύτης. Δεν είναι άσπρο το ψυγείο Ούτε ο σσδ Οσα ειναι rgb ειναι ασπρα. Τον ssd ισως τον βαψω και το ψυγειο δεν αλλαζει. Ηθελα να βαλω και λευκους σωληνες αλλα δεν βγαινουν ειναι fixed. 1
ZahosDoganos Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 7 λεπτά πριν, Heybro είπε Ολα στα ασπρα. Ανεμιστηρες ψυκτρα ram gpu mobo. Ακομα δεν εβαλα sleeved καλωδια και εκει μαλλον ασπρα θα μπουνε. Έτσι σαν το λευκό δεν εχει Κουκλί, ωραίος 1
tommybertsen Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 9 λεπτά πριν, ZahosDoganos είπε Και το λευκό κιόλας το πιο ακριβο  Μπορω να πάω τόσα φράγκα μιας και μαζεύω για threadripper κλπ κλπ. Απλά τσιγκουνευομαι χαχα Είναι το μόνο που μου αρέσει όμως απ' ότι έχει βγει. Και το meshify c ωραίο απλά είναι λίγο μικρό νομίζω Είναι το πιο ενδιαφέρον από πολλές απόψεις. Έχει αρκετά καλή ισορροπία μεταξύ εμφάνισης, ηχομόνωσης και airflow και γι'αυτό το κοιτάζω κι εγώ (για την κοπέλα μου, αυτή δεν το ξέρει όμως ). Εγώ με βλέπω να μένω με το phanteks για κάμποσα χρόνια ακόμη!
ZahosDoganos Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 24 λεπτά πριν, tommybertsen είπε Είναι το πιο ενδιαφέρον από πολλές απόψεις. Έχει αρκετά καλή ισορροπία μεταξύ εμφάνισης, ηχομόνωσης και airflow και γι'αυτό το κοιτάζω κι εγώ (για την κοπέλα μου, αυτή δεν το ξέρει όμως ). Εγώ με βλέπω να μένω με το phanteks για κάμποσα χρόνια ακόμη! Δεν πειράζει θα πάρεις και συ τα δώρα σου αμα της το κάνεις έκπληξη Όντως και γω αυτό νομίζω ισορροπία σε αυτά τα 3 κάτι που δεν βρίσκεις εύκολα . (Μαμησαμε το τοπικ λίγο) 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα