rofl Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 56 ειναι πολλοι ναι. δεν θα το αφηνα τοσο ψηλα. δεν υπαρχει και λογος. προσωπικα, black και kai gold στα 50 μαξ τον ιουλιο-σεπτεβρη δεν μ απασχολει. οι 5400 4-5 βαθμους πιο κατω. φυσικα μετραει και ποσους δισκους εχουμε μεσα. αλλο πχ 2 μηχανικους με κενα, αλλο 6 που χω γω Επεξ/σία 14 Απριλίου 2018 από rofl Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindtrapper Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Το πρόβλημα είναι με case με PSU shroud που παίρνει τους σκληρούς κάτω χωρίς πρόσβαση σε αέρα ανεμιστήρα (το shroud πάει μέχρι τέρμα μπροστά χωρίς κενό). Και εγώ έχω έναν Toshiba 3TB και είναι στους 40 βαθμούς ενώ όλα τα άλλα parts idle παίζουν στους 30, όπως και ο SSD που είναι κοντά στον μηχανικό. Γενικά το συγκεκριμένο μοντέλο θεωρείται ζεστό, αλλά πρέπει να παρακολουθήσω με τους καύσωνες τι θα γίνει. Αν δω ότι πάει για τους 50 μάλλον θα παίξει κολλητική 3Μ και τοποθέτηση πάνω στο PSU shroud. Επεξ/σία 15 Απριλίου 2018 από mindtrapper Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
29gk Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 Οι κατασκευαστες παντως, Seagate και Western Digital, με μια γρηγορη ματια στα specifications των "απλων" μοντελων τους ( baracuda, blue κτλ ) δινουν λειτουργια σε βαθμους 5 με 60 κελσιου.Για οτιδηποτε παραπανω ( με το παρακατω δεν ασχολουνται μιας και μαλλον προκειται για ελαχιστες οπως και ειδικες περιπτωσεις ) συστηνουν οπωσδηποτε ψυξη. Ετσι προφανως και θερμοκρασιες ακομα και 45 με 50 βαθμων, θεωρουνται εντος πλαισιων και οι δισκοι θα λειτουργουν. Απο οσο ομως διαβαζω την μελετη της google, παρατηρω 2 γραφηματα. Το πρωτο αφορα την ηλικια των δισκων, η οποια μετα την τριετια αρχιζει να μεγαλωνει και η πιθανοτητα για σφαλμα οπως και το δευτερο το οποιο δειχνει πως και παλι μετα την τριετια, θερμοκρασιες πανω απο 45 μεγαλωνουν επισης την πιθανοτητα αστοχιας. Ετσι εαν συνδυασουμε τον χρονο λειτουργιας + την υψηλη θερμοκρασια + το οτι ενας κοινος χρηστης ειτε pc, ειτε file server, ειτε nas, δεν επενδυει σε μεγαλης χωρητικοτητας σκληρους μονον για 3 χρονια αλλα για πολυ περισσοτερο, καλο ειναι να μην ξεπερνα τους πανω απο 40 βαθμους. Γενικο και μη επιστημονικο συμπερασμα, αλλα εμπειρικα δειχνει να επιβεβαιωνεται. Δειτε και τα παραπανω γραφηματα εδω http://static.googleusercontent.com/media/research.google.com/en/us/archive/disk_failures.pdf Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jimys2008 Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Μια "μικρη" αναβαθμιση https://imgur.com/a/zjKaS Επεξ/σία 18 Απριλίου 2018 από Jimys2008 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chaos3X Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Παραθέτω κι εγώ μερικές ταπεινές φωτογραφίες από την προσπάθειά μου. Η επιλογή για την ψύχρα του επεξεργαστή ήταν για ένα πολύ κοντότερο κουτί, γι αυτό και είναι τόσο μικρή. Έχω βάλει στο μάτι την NZXT Kraken X62 (για μπροστά) ή X72 (για δεξιά). Υ.Γ: Γιατί δεν με αφήνει να ανεβάσω περισσότερες φωτογραφίες; Επεξ/σία 18 Απριλίου 2018 από Chaos3X 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 9 λεπτά πριν, Chaos3X είπε Παραθέτω κι εγώ μερικές ταπεινές φωτογραφίες από την προσπάθειά μου. Η επιλογή για την ψύχρα του επεξεργαστή ήταν για ένα πολύ κοντότερο κουτί, γι αυτό και είναι τόσο μικρή. Έχω βάλει στο μάτι την NZXT Kraken X62 (για μπροστά) ή X72 (για δεξιά). Υ.Γ: Γιατί δεν με αφήνει να ανεβάσω περισσότερες φωτογραφίες; Μέγιστο 2ΜΒ. Για αυτό. Ποιο κουτί είναι; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rhamnusia Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chaos3X Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Nanoxia Project S Και πως θα ανεβάσω κι άλλες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Μπήκε push-pull και το radiator! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeSmirlis Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 1 ώρα πριν, IoannisLp είπε Μπήκε push-pull και το radiator! Νομίζω ότι τα χτενάκια στην κάρτα είναι πολλά για το μάτι μου! Κουκλί! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 25 minutes ago, GeorgeSmirlis said: Νομίζω ότι τα χτενάκια στην κάρτα είναι πολλά για το μάτι μου! Κουκλί! Σε ευχαριστώ πολύ! χαχαχ να βγάλω κι άλλο? Είχα 6 πριν! Μάλλον θα αφήσω 4 να τελειώνουμε! Απλά με ζόρισε να τα ισιώσω λόγω περιορισμένου χώρου και είχα βάλει αρκετά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeSmirlis Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 1 λεπτό πριν, IoannisLp είπε Σε ευχαριστώ πολύ! χαχαχ να βγάλω κι άλλο? Είχα 6 πριν! Μάλλον θα αφήσω 4 να τελειώνουμε! Απλά με ζόρισε να τα ισιώσω λόγω περιορισμένου χώρου και είχα βάλει αρκετά. Εγώ θα έβγαζα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kaklikos Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 Μενει ακομα πολυ δουλεια. Αρκετα με κουρασε το motherboard tray αλλα τελος καλο ολα καλα! 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Δημοφιλής ανάρτηση HPPRO Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 Δημοφιλής ανάρτηση Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 2 Gaming Rigs i7-8700k @ 5.0GHz watercooled, 16gigs of RAM DDR4-4000MHz, 1TB NVMe SSD, Nvidia GTX-1080ti 11GB, ACER Predator 27” GSYNC IPS Displays @ 165Hz Razer and Corsair input devices, Corsair 570x Mirror limited edition and Corsair 460x Piano Black Cases. 37 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
malossi Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Γειας σας παιδια και απο μενα...Μολις ολοκλήρωσα το νεο μου RIG. Specs: 8600k at 5GHZ TridentZ 16GB Z370 Gaming M5 Gtx1070 960 evo M.2 Kraken X62 σε push pull conf. και το κουτι ειναι το νεο CM MC500Mt που εξωτερικά ειναι ιδιο με το maker 5t. θελει ακομη καποιο cable management και περιμένω και low pro usb3 headers για να κρύψω αυτο το πραμα. Επεξ/σία 20 Απριλίου 2018 από malossi 24 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα