Heybro Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 16 λεπτά πριν, IoannisLp είπε Μέτα από 1 χρόνο με την x42 έγινε επιτέλους μετάβαση στην x62! Με γειες με γειες φίλε. Πες μας διαφορες σε θερμοκρασίες με την μικρη που είχες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 16 minutes ago, Heatspreader said: Θα προτιμούσα λιγότερα χτενάκια στην τροφοδοσία της κάρτας γραφικών. Είναι 6 αυτές που φαίνονται γιατί έχω και κάτω! Πιστεύω πως έτσι κατάφερα να τα κάνω πιο στητά και ίσια από πριν και το αποτέλεσμα μου άρεσε πολύ! Θα δοκιμάσω να βγάλω 2 και να δω αν μ'αρέσει αλλιώς θα το αφήσω όπως είναι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 14 λεπτά πριν, ekans είπε Ένα μικρό μοντάρισμα στο παλιό s340 τζάμι από s340 elite.. Παραλαβή από nzxt (τζάμι και παξιμάδια).. Δυστυχώς δεν πρόσθεσαν και τις βίδες και έπεσε πολύ ψάξιμο σε πολλά μαγαζιά επειδή οι βίδες είναι σε ίντσες.. Στο τέλος βρήκα από παλιές μου βίδες (4 και στο μέγεθος που ήθελα τραγικό!).. Το αποτέλεσμα νομίζω άξιζε! Στις φωτογραφίες η διαδικασία από πριν στο μετά! Καθόλου άσχημα έδεσε πολύ όμορφα και είναι μαύρο το κάτω μέρος του 340 και δένει καλύτερα νομίζω με το άσπρο. Μπράβο στην nzxt εμένα μου λένε θέλω Street number. Τους λέω σε χωριό μένω δεν έχουμε. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 3 minutes ago, Heybro said: Με γειες με γειες φίλε. Πες μας διαφορες σε θερμοκρασίες με την μικρη που είχες. Σε ευχαριστώ φίλε μου! Γύρω στους 4-5 βαθμούς αλλά την έβαλα με την πάστα της Nzxt όπως ήρθε! Θα δοκιμάσω και με Arctic Mx-4 που είχα πριν για να καταλάβω την διαφορά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Μόλις τώρα, IoannisLp είπε Σε ευχαριστώ φίλε μου! Γύρω στους 4-5 βαθμούς αλλά την έβαλα με την πάστα της Nzxt όπως ήρθε! Θα δοκιμάσω και με Arctic Mx-4 που είχα πριν για να καταλάβω την διαφορά! Και 4 5 μια χαρά είναι. Δοκίμασε και με arctic και αν δεις διαφορά να την αλλάξω και εγώ γιατί λογικά της nzxt θα μου έβαλαν από το κατάστημα. Πάντως με ανεμιστήρες στο 60% οι θερμοκρασίες είναι απίστευτες σε φουλ overclock επεξεργαστή. Βγαίνει κρύος αέρας από τα ανεμιστηρακια και από μπροστά στην εγκοπή βάζεις το χέρι και κρυώνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
amd64x Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 Χαιρετώ τους φίλους, επιτέλους ανεβάζω το μονταρισμένο παλιό Workstation μου, ελπίζω να σας αρέσει. Το κουτί ντύθηκε με carbon αυτοκόλλητο και αναποδογύρισε, στην συνέχεια κόπηκε σε δύο σημεία για δύο δωδεκάριδες Thermaltake με μπλέ φως. Στην πρόσοψη έχει τοποθετηθεί touch οθόνη 10". Οθόνη LG M2252 IPS Κουτί Server Intel Μητρική Intel s5000PSL 2 Επεξεργαστές XEON E5430 με Noctua ψύκτρες Μνήμες 4x2 DDR2 FB Kingstone Κάρτα Γραφικών NVIDIA Quadro FX 5500 αλλά και μια GTX 295 Σκληρό δίσκο Plextor 128S3C Τροφοδοτικά 2 x 800w Fan control Thermaltake. 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 Απίστευτο ^^ Τέτοια μου αρέσουν να βλέπω. Θα έβαφα το εσωτερικό με σπρέυ, μην γυαλίζει το ασημί. Βγάλε καμία καλύτερη το εξωτερικό να δούμε. Γιατί δύο τροφοδοτικά; Που είναι; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
amd64x Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 17 λεπτά πριν, Sheogorath είπε Απίστευτο ^^ Τέτοια μου αρέσουν να βλέπω. Θα έβαφα το εσωτερικό με σπρέυ, μην γυαλίζει το ασημί. Βγάλε καμία καλύτερη το εξωτερικό να δούμε. Γιατί δύο τροφοδοτικά; Που είναι; Σε ευχαριστώ είναι παλιό μοντάρισμα έλεγα να το βάψω το μέσα αλλά το άφησα, σύντομα και άλλες φωτογραφίες με το εξωτερικό. Τα τροφοδοτικά είναι στο κάτω μέρος του κουτιού, είναι τύπου server κουμποτά. Επεξ/σία 31 Μαρτίου 2018 από amd64x 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jimys2008 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Ακόμα μια προσπάθεια. Μπήκε white led strip στο πάνω μέρος και αλλάχτηκαν σχεδόν όλα τα φουρφουρια με 14ρια Arctic. Δεν μου αρέσει καθόλου ο (ασημένιου χρώματος) ssd και Μένει να βρω τρόπο να τον καλύψω . Εχω δρόμο ακόμα για την τελειότητα 😁 https://imgur.com/a/4Z8Tl Επεξ/σία 31 Μαρτίου 2018 από Jimys2008 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
meletis_m Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 Του γραφείου , θέλει 1 καθάρισμα. Kουτί έχει το Zalman Z12 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geopilot Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 16 ώρες πριν, amd64x είπε Χαιρετώ τους φίλους, επιτέλους ανεβάζω το μονταρισμένο παλιό Workstation μου, ελπίζω να σας αρέσει. Το κουτί ντύθηκε με carbon αυτοκόλλητο και αναποδογύρισε, στην συνέχεια κόπηκε σε δύο σημεία για δύο δωδεκάριδες Thermaltake με μπλέ φως. Στην πρόσοψη έχει τοποθετηθεί touch οθόνη 10". Οθόνη LG M2252 IPS Κουτί Server Intel Μητρική Intel s5000PSL 2 Επεξεργαστές XEON E5430 με Noctua ψύκτρες Μνήμες 4x2 DDR2 FB Kingstone Κάρτα Γραφικών NVIDIA Quadro FX 5500 αλλά και μια GTX 295 Σκληρό δίσκο Plextor 128S3C Τροφοδοτικά 2 x 800w Fan control Thermaltake. Κάτι παρόμοιο κάνω και εγώ. Αν ποτέ τελειώσω θα ανεβάσω φωτογραφίες. Πολύ ωραία δουλειά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cpc464 Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Καθάριζα τα αρχεία του υπολογιστή μου και βρήκα φώτο απο παλίο build 07-08, phenom 9600 με 4870 σε crossfire. 16 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Etasis τροφοδοτικό, πού το θυμήθηκες.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cpc464 Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 14 λεπτά πριν, phanispal είπε Etasis τροφοδοτικό, πού το θυμήθηκες.. Όπως λέω το build είναι του 07-08, ζωντανή ήταν τότε η etasis . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Το θυμάμαι, το ίδιο ακριβώς είχα κι εγώ μέχρι που τα τίναξε σε ανύποπτη στιγμή. Αλλά του είχα πιει το αίμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα