Heatspreader Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Έκατσα και έκανα ουσιαστικά από την αρχή Cable Management μιας και έβαλα τα Sleeved καλώδια. 17 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Μετά απο μια αποτυχημένη αγορά κουτιού απο το eshop, έκανα βίδες το δικό μου, το έπλυνα (ναι με νερό), και το έβαψα εσωτερικά. Κλασσικός δεινόσαυρος, αλλά τουλάχιστον ταιριάζουν τα χρώματα με το λαχανί-κίτρινο της DFI. Περιμένω τους Mainstream 8 core με μητρικές Ζ470 (λέγεται) για να κάνω το βήμα. Έχει αρκετά πασαλείματα η μπογιά, αλλά δεν πολυασχολήθηκα, δεν έχω παράθυρο, μια σήτα μόνο. 17 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 10 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Sheogorath είπε Μετά απο μια αποτυχημένη αγορά κουτιού απο το eshop, έκανα βίδες το δικό μου, το έπλυνα (ναι με νερό), και το έβαψα εσωτερικά. Κλασσικός δεινόσαυρος, αλλά τουλάχιστον ταιριάζουν τα χρώματα με το λαχανί-κίτρινο της DFI. Περιμένω τους Mainstream 8 core με μητρικές Ζ470 (λέγεται) για να κάνω το βήμα. Έχει αρκετά πασαλείματα η μπογιά, αλλά δεν πολυασχολήθηκα, δεν έχω παράθυρο, μια σήτα μόνο. ΜΑΣΤΟΡΑΣ Στο ίδιο "πλοίο" είμαστε. Κ γω περιμένω 8-cores..Z470 By the way. Έχουμε καποιον κάτοχο Fractal Design Meshify C; Να ρωτήσω κάτι σχετικά με το μπροστινό φίλτρο. @Heatspreader Το 8πινο (cpu) που κάνει καμπύλη δε μπορεί να τραβηχτεί λίγο πίσω; Να είναι πιο ομοιόμορφο. Επεξ/σία 10 Μαρτίου 2018 από 7nisiotis 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 10 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2018 13 ώρες πριν, 7nisiotis είπε ΜΑΣΤΟΡΑΣ Στο ίδιο "πλοίο" είμαστε. Κ γω περιμένω 8-cores..Z470 By the way. Έχουμε καποιον κάτοχο Fractal Design Meshify C; Να ρωτήσω κάτι σχετικά με το μπροστινό φίλτρο. @Heatspreader Το 8πινο (cpu) που κάνει καμπύλη δε μπορεί να τραβηχτεί λίγο πίσω; Να είναι πιο ομοιόμορφο. https://www.insomnia.gr/forums/topic/467542-δείξτε-το-κουτί-σας/?do=findComment&comment=56238529 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Μερικές ακόμη προσθήκες! Άντε να δω ποτέ θα βάλω 2πλο radiator επιτέλους Επεξ/σία 13 Μαρτίου 2018 από IoannisLp Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, IoannisLp είπε Μερικές ακόμη προσθήκες! Άντε να δω ποτέ θα βάλω 2πλο radiator επιτέλους Χάρμα οφθαλμών. Έχουμε ίδιο κουτί ίδιο pump ίδια μητρική ίδιες ram. Ανεμιστήρες ποιους έχεις aer είναι? Και ledotainia επίσης nzxt μαζί με hue? Επεξ/σία 13 Μαρτίου 2018 από Heybro Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 46 minutes ago, Heybro said: Χάρμα οφθαλμών. Έχουμε ίδιο κουτί ίδιο pump ίδια μητρική ίδιες ram. Ανεμιστήρες ποιους έχεις aer είναι? Και ledotainia επίσης nzxt μαζί με hue? Σε ευχαριστώ φίλε μου! Ναι το θυμάμαι από το αντίστοιχο ποστ! Ναι είναι 2 άερ rgb 120mm και άλλες 3 ledοταινιες στο hue+ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 1 ώρα πριν, IoannisLp είπε Σε ευχαριστώ φίλε μου! Ναι το θυμάμαι από το αντίστοιχο ποστ! Ναι είναι 2 άερ rgb 120mm και άλλες 3 ledοταινιες στο hue+ Άψογα κάθεσαι και το καμαρώνεις πολύ όμορφο αποτέλεσμα. Στην αρχή για τα aer πήγαινα απλά μου φάνηκαν λίγο ακριβά έβγαινε 100+ και έμεινα με τα ml120 ml140 σε λευκό. Το οπτικό αποτέλεσμα σε αποζημιώνει όμως ίσως κάποια στιγμή τα τσιμπήσω. Μου αρεσε πολύ και το logo της nzxt πάνω στον ssd που έκανες. Τον έβαψες με σπρέι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 9 hours ago, Heybro said: Άψογα κάθεσαι και το καμαρώνεις πολύ όμορφο αποτέλεσμα. Στην αρχή για τα aer πήγαινα απλά μου φάνηκαν λίγο ακριβά έβγαινε 100+ και έμεινα με τα ml120 ml140 σε λευκό. Το οπτικό αποτέλεσμα σε αποζημιώνει όμως ίσως κάποια στιγμή τα τσιμπήσω. Μου αρεσε πολύ και το logo της nzxt πάνω στον ssd που έκανες. Τον έβαψες με σπρέι? Ναι πραγματικά το χαίρομαι! Σε ευχαριστώ! Και εγώ αργότερα τα πήρα, είχα τα στοκ μέχρι τώρα! Είναι πανέμορφα και αθόρυβα πάντως! Το logo είναι απλά ένα εκτυπωμένο custom cover αυτοκόλλητο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
veldi1973 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Μετάβαση απο 4770κ σε 8700κ... 17 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Με τέτοιο ψυγείο, η κάρτα φωνάζει: "θέλω μπλόκ" 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 17 ώρες πριν, Sheogorath είπε Με τέτοιο ψυγείο, η κάρτα φωνάζει: "θέλω μπλόκ" 240αρι predator και με 8700k και καρτα επανω ε δεν ειναι και η καλυτερη επιλογη, οχι βεβαια οτι δεν θα μπορουσε κιολας. 18 ώρες πριν, veldi1973 είπε Μετάβαση απο 4770κ σε 8700κ... Πολυ ομορφο φιλε μπαρβο! Επεξ/σία 16 Μαρτίου 2018 από akoinonitos 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Μέτα από 1 χρόνο με την x42 έγινε επιτέλους μετάβαση στην x62! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Θα προτιμούσα λιγότερα χτενάκια στην τροφοδοσία της κάρτας γραφικών. 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ekans Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Ένα μικρό μοντάρισμα στο παλιό s340 τζάμι από s340 elite.. Παραλαβή από nzxt (τζάμι και παξιμάδια).. Δυστυχώς δεν πρόσθεσαν και τις βίδες και έπεσε πολύ ψάξιμο σε πολλά μαγαζιά επειδή οι βίδες είναι σε ίντσες.. Στο τέλος βρήκα από παλιές μου βίδες (4 και στο μέγεθος που ήθελα τραγικό!).. Το αποτέλεσμα νομίζω άξιζε! Στις φωτογραφίες η διαδικασία από πριν στο μετά! Επεξ/σία 20 Μαρτίου 2018 από ekans 17 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα