7nisiotis Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Νομίζω δεν έχω ξαναποσταρει το build μου. Πατέντα gpu holder από παλιό στυλό Ολυμπιακός προ 10ετιας+. ( δεν ασχολούμαι με ομάδες κλπ του ποδοσφαίρου τη δουλειά του τη κάνει από όταν είχα την GTX 770 ) Το 3ο κουτί ( 1- Thermaltake V4, 2- Corsair 650D ) που κρατάω στα χέρια μου και συνάμα βάσανο, καθώς για να μείνει όμορφο θέλει συχνά καθαρισμό λόγω μπαλκονόπορτας που απέχει μόλις 1.5 μέτρο από αυτό. Όμως το τελικό αποτέλεσμα, σε θέμα εμφάνισης αξίζει το κόπο. Το επόμενο ίσως αποτελέσει ένα itx tiny συστηματακι πάλι σε μινιμαλ design μιας και πλέον ελάχιστα περνάω ώρες στο pc ( εκτός καθαρά gaming ). System Specs CPU: i7 2600K @ 4.5 GHz GPU: EVGA GTX 1070 SC 8GB Motherboard: ASRock Z77 Fatality Professional RAM: Kingston HyperX Genesis 8 GB @ 1600MHz (4*2GB) SSD1: Samsung 840 PRO 128 GB SSD2: Samsung 850 EVO 500 GB PSU: Corsair GS800 Ver. 1η CPU Cooler: Arctic Liquid Freezer 120. Push Pull. PC Case: NZXT S340 White v 1.0 Επεξ/σία 26 Φεβρουαρίου 2018 από 7nisiotis 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 Παράγγειλα από το eshop sleeved κόκκινα καλώδια. http://www.e-shop.gr/phanteks-extension-cable-set-500mm-red-p-PER.817338 Και εδώ μια φωτογραφία από καθάρισμα. 9 ώρες πριν, 7nisiotis είπε Πατέντα gpu holder από παλιό στυλό Ολυμπιακός προ 10ετιας+. ( δεν ασχολούμαι με ποδοσφαίρου κλπ τη δουλειά του τη κάνει since gtx 770 ) 12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teoChnologist Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Στις 21/2/2018 στις 4:36 ΜΜ, IoannisLp είπε Δεν φαντάζεσαι πόσο! Έχω αλλάξει θέση όλο το setup και το ανανεώνω πάλι! Ότι και να αλλάξεις, σαν την σιδερώστρα δεν έχει! 😂 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindtrapper Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Ας βάλω και το δικό μου. Δεν είναι τόσο εντυπωσιακό αλλά μπορεί κανείς να θέλει να δει τι μπορείς να κάνεις με case των 28€ (ΜΧ330). Η μία είναι με την μικρή 1050 Ti και την υδρόψυξη Arctic μαζί με ανεμιστήρες όλη μέσα στο κουτί. Στην άλλη μπήκε η 970 Gaming G1 και βγήκαν τα fans της υδρόψυξης από την έξω μεριά (ευτυχώς χωράνε πίσω από μπροστινό panel). Επίσης μπήκε και το άλλο Arctic fan πάνω και πίσω μπήκε το στοκ Cougar. Κάποια στιγμή προς το καλοκαίρι θα πάρω καλύτερα fans, αν και με το fan expert ρυθμισμένα είναι όλα πολύ ήσυχα και τώρα. Επεξ/σία 2 Μαρτίου 2018 από mindtrapper 16 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 2 ώρες πριν, mindtrapper είπε Ας βάλω και το δικό μου. Δεν είναι τόσο εντυπωσιακό αλλά μπορεί κανείς να θέλει να δει τι μπορείς να κάνεις με case των 28€ (ΜΧ330). Η μία είναι με την μικρή 1050 Ti και την υδρόψυξη Arctic μαζί με ανεμιστήρες όλη μέσα στο κουτί. Στην άλλη μπήκε η 970 Gaming G1 και βγήκαν τα fans της υδρόψυξης από την έξω μεριά (ευτυχώς χωράνε πίσω από μπροστινό panel). Επίσης μπήκε και το άλλο Arctic fan πάνω και πίσω μπήκε το στοκ Cougar. Κάποια στιγμή προς το καλοκαίρι θα πάρω καλύτερα fans, αν και με το fan expert ρυθμισμένα είναι όλα πολύ ήσυχα και τώρα. Σκέφτομαι να το πάρω στην έκδοση με το tempered glass στα 38, σαν κατασκευή αξίζει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindtrapper Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 8 λεπτά πριν, Sheogorath είπε Σκέφτομαι να το πάρω στην έκδοση με το tempered glass στα 38, σαν κατασκευή αξίζει; Εγώ έχω το Χ με το μεταλλικό πλαϊνό επειδή όταν το πήρα μόνο το visionstudio είχε το άλλο και ακόμα και τώρα στην Αθήνα δεν το έχει κανένα. Επίσης νομίζω είναι πλαστικό το παράθυρο και όχι tempered glass, πληροφοριακά. Σαν κατασκευή είναι αρκετά καλό. Το μέταλλο του είναι λεπτό, στο πρώτο fan που βίδωσα λύγισε όταν έσφιξα, αλλά ΟΚ. Γενικά, για τα λεφτά του, δεν έχω να του προσάψω κάτι. Έχει αρκετό χώρο πίσω για Cable management, σκέψου εγώ δεν πιάνω τίποτα με wraps, απλα τα στρώνω σωστά και κλείνει άνετα. Θα ήθελα να μπορεί να πάρει υδροψυξη διπλή πάνω αλλά τουλάχιστον η Arctic δεν χωράει. Ίσως κάποια με λεπτότερο ψυγείο να βολεύεται. Και στην τελική, με τέτοια τιμή, ανοίγω μια τρυπούλα με ντρεμελ και βγάζω τα fans από πάνω και μόνο το ψυγείο μέσα. Στα χρήματα αυτά, έστω 40€ με παράθυρο, δεν μπορώ να σκεφτώ κάποιο καλύτερο που να έχει και psu shroud. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
redykt Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) . Επεξ/σία 2 Μαρτίου 2018 από redykt Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnpopexi Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Κετσαπομουσταρδί καλώδια τέλος! Και λοιπές φωτό . Spoiler 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ASDIC Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Επιτελους με την παραλαβη της 580 ολοκληρωθηκε ενα ονειρο ΕΤΩΝ. Αναβαθμιση απο την κουρασμενη υπερχρονισμενη RX 470. Ισως τελευταια κινηση ειανι να κοψω το χοντρο αλουμινιο για καλυτερη ροη αερα, αλλα ισως αργοτερα. Αργοτερα θα φυγει ο 8350 και θα μπει Ρυζεν. 13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aetos1988 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Ξέρω είναι λίγο ακατάστατο αλλά κάνει την δουλειά του 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Δημοφιλής ανάρτηση uesugi1989 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Δημοφιλής ανάρτηση Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Να δείξω το δικό μου λοιπόν κ γω μετα την πρώτη μου custom υδροψυξη. Ήθελα έναν χρωματικό συνδυασμό μαύρο - κόκκινο και γκρι. Ιδέες για περισσότερο γκρι είναι ευπρόσδεκτες Μπορώ να πω ότι έχω μείνει έκπληκτος από τον κυριολεκτικά ανύπαρκτο θόρυβο ακόμα κ σε full load 6700κ και 1080ti 40 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaggos88 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 3 λεπτά πριν, uesugi1989 είπε Να δείξω το δικό μου λοιπόν κ γω μετα την πρώτη μου custom υδροψυξη. Ήθελα έναν χρωματικό συνδυασμό μαύρο - κόκκινο και γκρι. Ιδέες για περισσότερο γκρι είναι ευπρόσδεκτες Μπορώ να πω ότι έχω μείνει έκπληκτος από τον κυριολεκτικά ανύπαρκτο θόρυβο ακόμα κ σε full load 6700κ και 1080ti 'Όμορφο μπράβο. βάλε έναν praetorian guard στη θέση του trooper και ίσιωσε λίγο τα καλώδια της gpu (αν σε βαράει το ocd) 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Tελειωσα σημερα το στησιμο για ενα Pc ενος φιλου για καφε με r5 2400g και asrock ab350m pro. Ψηθηκα να στησω και ενα για το σαλόνι μου με αυτο το κουτακι με ενα apu παλιο που εχω. Πρωτη φορα στηνω σε τόσο μικρό κουτι και η αληθεια ειναι οτι τη μητρικη την χωρεσε τσιμα τσιμα ,αναγκαστικα να βαλω τα sata καλωδια απο την asus μου γτ της asrock οι γωνίες ηταν πιο μεγάλες και δεν χωραγε η μητρικη στο κουτι. Παντως το χαιρομαι τοσο μικρό που ειναι και μπορεις να βαλεις μεσα τοσα πραγματα. Επεξ/σία 8 Μαρτίου 2018 από akoinonitos 15 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
renaxan Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 2 hours ago, akoinonitos said: Tελειωσα σημερα το στησιμο για ενα Pc ενος φιλου για καφε με r5 2400g και asrock ab350m pro. Ψηθηκα να στησω και ενα για το σαλόνι μου με αυτο το κουτακι με ενα apu παλιο που εχω. Πρωτη φορα στηνω σε τόσο μικρό κουτι και η αληθεια ειναι οτι τη μητρικη την χωρεσαι τσιμα τσιμα ,αναγκαστικα να βαλω τα sata καλωδια απο την asus μου γτ της asrock οι γωνίες ηταν πιο μεγάλες και δεν χωραγε η μητρικη στο κουτι. Παντω το χαιρομαι τοσο μικρό που ειναι και μπορεις να βαλεις μεσα τοσα πραγματα. Καλορίζικο! Ωραίο! Πως τα πάει ο 2400?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, renaxan είπε Καλορίζικο! Ωραίο! Πως τα πάει ο 2400?? Για τα 150 ευρω περιπου που εχει και με τα ενσωματωμενα γραφικα αψογος... https://www.insomnia.gr/forums/topic/652807-amd-raven-ridge-apus-zen-apus/?do=findComment&comment=56337400 Επεξ/σία 8 Μαρτίου 2018 από akoinonitos 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα