ekans Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 2 λεπτά πριν, Heybro είπε Γαματο φίλε ekans μου άρεσε η λεπτομέρεια που έκανες στους ssd μπράβο σου. Τα ανεμιστηρακια σου ήρθαν από την αρχή με άσπρους ανεμιστήρες? Εμένα είναι όλα μαύρα. Περιμένω από βδομάδα 2 corsair ml120 ml140 με άσπρο led πιστεύω θα αλλάξουν όλο το κουτί με τον φωτισμό τους. Ledotainia λείπει αλλά νομίζω θα πέσει πολύ φως ήδη μόνο από ram μητρική και gpu φωτίζεται κανονικά όλο το κουτί. Χαίρεσαι να τα βλέπεις πάντως τέτοια κουτια μπορεί να δίνουμε κάτι παραπάνω για το rgb και να είναι gimmick αλλά το αξίζει πιστεύω. Nα σαι καλά bro.. Ναι είναι η παλιά έκδοση και είχε τα άσπρα τότε.. Προσωπικά δεν είμαι πολύ fan των rgb ανεμιστήρων.. Έχουν βάλει σε όλα rgb πια που στο τέλος το κουτί θα γίνει πυγολαμπίδα Είναι όμως ενα πανέμορφο θέαμα όταν δεν υπάρχει φωτισμός στο δωμάτιο.. Περιμένω να δω και το δικό σου με τα fans 1
Heybro Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 1 λεπτό πριν, ekans είπε Nα σαι καλά bro.. Ναι είναι η παλιά έκδοση και είχε τα άσπρα τότε.. Προσωπικά δεν είμαι πολύ fan των rgb ανεμιστήρων.. Έχουν βάλει σε όλα rgb πια που στο τέλος το κουτί θα γίνει πυγολαμπίδα Είναι όμως ενα πανέμορφο θέαμα όταν δεν υπάρχει φωτισμός στο δωμάτιο.. Περιμένω να δω και το δικό σου με τα fans Καλύτερη είναι με τα άσπρα δείχνει πιο ωραία νομίζω. Εγώ γουστάρω τα φανς δεν το χορταίνω το κουτί. Αν έχεις την καλοσύνη στείλε μου ένα πμ που θα βρω καλώδια για gpu μητρική και πάνω αριστερά που έχεις. Βρήκα μερικά από alliexpress σαν αυτά που έχεις σε καλές τιμές σκέφτομαι να τα χτυπήσω αλλά σκέφτομαι μήπως πάρω κόκκινα και αυτά μου αρέσουν και τα άσπρα. 1
veldi1973 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Στις 1/13/2018 στις 4:13 ΜΜ, veldi1973 είπε Μια ανανεωση για το δικο μου ... Επειδή το κάλλυμα του τροφοδοτικού τελικά δεν μου άρεσε ιδιαίτερα, έφτιαξα ένα άλλο σε carbon ... 20 1
tisf081 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα στο forum.. το νέο μου σύστημα αποφάσισα λόγω χώρου (μικρό γραφείο) να πάω σε mITX δυστυχως οι τιμές στς ram/gpu με πάνε λίγο πίσω ποσο μαλλον όταν για gpu δεν έχω πολλές επιλογές λόγω χώρου .. θα επανέλθω (ελπιζω σύντομα) με περισσότερες φωτογραφίες ευχαριστω για το χρόνο σας!! Επεξ/σία 20 Ιανουαρίου 2018 από tisf081
lasarosdoul Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 99% akomh uv led fwtismos apo pano kai telos 27 1
akoinonitos Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 23 λεπτά πριν, haris013 είπε Ας αφήσω μερικές και εδώ Ωραιο το meshify ,μαλλον ειναι το επομενο κουτι που θα παρω
haris013 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 1 λεπτό πριν, akoinonitos είπε Ωραιο το meshify ,μαλλον ειναι το επομενο κουτι που θα παρω Απίστευτο κουτί, πολύ καλή εργονομία ποιότητα και airflow. 1
akoinonitos Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 6 λεπτά πριν, haris013 είπε Απίστευτο κουτί, πολύ καλή εργονομία ποιότητα και airflow. Το μονο που με προβληματιζει ειναι ο χωρος μπροστα αν βαλεις ψυγειο με push pull ανεμιστηρες.
haris013 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, akoinonitos είπε Το μονο που με προβληματιζει ειναι ο χωρος μπροστα αν βαλεις ψυγειο με push pull ανεμιστηρες. Σίγουρα εξαρτάται από το πάχος του ψυγείου. Δεν νομίζω να υπάρχει κάποιο θέμα αλλά θα απαντήσω σίγουρα όταν παρω τα parts της υδροψυξης και τα στήσω Επεξ/σία 21 Ιανουαρίου 2018 από haris013 1
akoinonitos Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Μερικες αλλαγες ,σορρυ για την ποιοτητα... Επεξ/σία 26 Ιανουαρίου 2018 από akoinonitos 20
LambisElef Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Πολύ ωραίο! Το άσπρο πλαστικό κάλυμμα για το IO της μητρικής από που είναι;
akoinonitos Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 29 λεπτά πριν, LambisElef είπε Πολύ ωραίο! Το άσπρο πλαστικό κάλυμμα για το IO της μητρικής από που είναι; Ειναι εκτυπωμενο σε 3d εκτυπωτη ,δινει καποια κομματια η asus στην σελιδα της με ετοιμα τα αρχεια για εκτυπωση. Εμενα μου το εκτυπωσε ενας φιλος , αλλα υπαρχει και ατομο στις αγγελίες που κανει εκτυπωσεις αν ενδιαφερεσαι. 3
renaxan Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 3 hours ago, akoinonitos said: Μερικες αλλαγες ,σορρυ για την ποιοτητα... Πολύ ωραίο! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα