jokerakias Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Πολυ evo 212 πεφτει ρε παιδες!! Και εγω σκεφτομαι να την παρω αλλα εχω micro atx μητρικη! Νομίζω οτι μπαινει σε m-atx mobo. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Archer-Gr Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Επιτέλους επεστρεψε το main rig στο βασικό σπίτι... IMG_1266.JPG IMG_1269.JPG IMG_1270.JPG Φιλε ποιο ειναι το docking station για το xbox 360 controller σου ( ωραιο το γραφειο ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Ποιος ο λόγος για 2 reservoir; Εγκυκλοπαιδικά ρωτάω. Διπλή λούπα είναι Sarandi. Εχει δύο αντλίες για να έχει αυξημένη ροή στο κύκλωμα. Είναι ένα μεγάλο κύκλώμα οπότε επέλεξε 2 αντλίες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WalkerSW Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Φιλε ποιο ειναι το docking station για το xbox 360 controller σου ( ωραιο το γραφειο ) Thanx ..... Βασικα noname ειναι... το είχα βρει με κανενα δεκαευρο σε ένα πολυκαταστημα (biltema) εδω πανω στα πολυ βορια..... Δεν ήξερα αν επρεπε να το εμπιστευτώ αλλα μεχρι στιγμής δεν με έχει απογοητευσει .... έχει και θέση για φόρτισμα δευτερης μπαταρίας. http://www.prepaymania.co.uk/mobilephone/charger-stand-xbox-360-wireless-controller.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Archer-Gr Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Diyan Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 να και το δικό μου, συγγνώμη για την ποιότητα απλά ήταν βράδυ.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Το δικο μου, τιποτα τρομερο αλλα μου αρεσει.. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
veteranos123 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Το δικο μου, τιποτα τρομερο αλλα μου αρεσει.. Η κάρτα σου γέρνει λίγο ε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Ναι και την εχω βιδώσει καλά.. Μπορω να κανω κατι για αυτο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snakes Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Ναι και την εχω βιδώσει καλά.. Μπορω να κανω κατι για αυτο? Τα καλώδια τροφοδοσίας νομίζω ευθύνονται γι' αυτό (προσπάθησε να τα βάλεις πιο πάνω για να μην την ''τραβάνε'') Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ashmadia Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Ναι και την εχω βιδώσει καλά.. Μπορω να κανω κατι για αυτο? Εγω αλλαξα θεση στο καλωδιο οπως λεει ο snakes. Το εφερα μαζι με της μητρικης απο πισω και μετα απο πανω (βεβαια ειμαι με modular οποτε μπορει να ειναι θεμα στο δικο σου αλλα με λιγη προσπαθεια φανταζομαι θα γινει), και τα επιασα με μαυρο zip. Το εδεσα τραβωντας ελαχιστα, μην γινει και καμια ζημια, ετσι ωστε να την κραταει πιο ψηλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 τελικα πολυ κρεμονται αυτες οι 7αρες 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Δοκιμασα και χωρις τα καλωδια και παλι εχω την αίσθηση οτι γερνει.. Ειναι βαριες οι 7αρες μαλλον τι να πω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GP7 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Η δική μου δεν κρεμάει πάντως.. Παρήγγειλα χθες και 3 Χ http://www.skroutz.gr/s/2272123/CoolerMaster-SickleFlow-120-2000-RPM-Blue-LED.html και μόλις μου έρθουν θα ρίξω ένα καθάρισμα και θα ανεβάσω εικόνες του pc από την καινούρια φωτογραφική του αδερφού μου και όχι απ'το πρωτόγονο κινητό μου. Fuck yeah. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ptz13 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Η δική μου δεν κρεμάει πάντως.. Παρήγγειλα χθες και 3 Χ http://www.skroutz.gr/s/2272123/CoolerMaster-SickleFlow-120-2000-RPM-Blue-LED.html και μόλις μου έρθουν θα ρίξω ένα καθάρισμα και θα ανεβάσω εικόνες του pc από την καινούρια φωτογραφική του αδερφού μου και όχι απ'το πρωτόγονο κινητό μου. Fuck yeah. Ελπίζω να μπουν σε fan controller τα συγκεκριμένα γιατί σε full speed ετοιμάσου να σου πάρουν τα αυτιά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα