WalkerSW Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Pic μετά την εγκατάσταση της Asus 680 DCU II Top. Τα υπόλοιπα specs φαίνονται στην υπογραφή. Ξεσκόνισμα ASAP. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitris21gr Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Ναι, το ξέρω ότι θέλει καθάρισμα απλά δεν προλαβαίνω με την εξεταστική. Το άνοιξα, έβαλα την κάρτα, πήρα τα χοντρά από τα φίλτρα με την ηλεκτρική και το έκλεισα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Ρε σουηδε μιλας για καθαρισματακι που στο fractal απο την σκονη φαινεται το περιγραμμα απο τους ανεμιστηρες μπροστα :P :P. πιασε και καμια σκουπα. Edit:ξερω ξερω ειναι ασπροι οι ανεμιστηρες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WalkerSW Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Ρε σουηδε μιλας για καθαρισματακι που στο fractal απο την σκονη φαινεται το περιγραμμα απο τους ανεμιστηρες μπροστα :P :P. πιασε και καμια σκουπα. Edit:ξερω ξερω ειναι ασπροι οι ανεμιστηρες. Για αυτό σαγαπαω επιδή ξέρεις να αυτοδιορθωνεσαι!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Για αυτό σαγαπαω επιδή ξέρεις να αυτοδιορθωνεσαι!! Γι' αυτό σε αγαπάω. Επειδή γουστάρω να σε διορθώνω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
overpower Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Γι' αυτό σε αγαπάω. Επειδή γουστάρω να σε διορθώνω Δεν τον διορθωσες, σε bold το εβαλες 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WalkerSW Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Γι' αυτό σε αγαπάω. Επειδή γουστάρω να σε διορθώνω Μη χάσεις εσύ!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Δεν τον διορθωσες, σε bold το εβαλες Μιλάω σε άλλο κώδικα με το Σουηδό. Γι' αυτό και το αδιόρθωτο bold Μη χάσεις εσύ!! ποτέ δε χάνω εγώ. Το έχει δείξει ο καιρός Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SigmaDelta Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Ορίστε και το δικό μου,μετά τις τελευταίες αναβαθμίσεις: 2 Bitfenix Spectre Pro PWM για push/pull και ο CM της ψύκτρας πλέον φέρνει αέρα στην κάρτα γραφικών.Επίσης,LED φωτάκια,το ένα δίπλα στο τροφοδοτικό και το άλλο στο Drive Cage.Και ασφαλώς,έχω πλέον και SSD!! 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ssns Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Δεεεεν ειναι δικο μου αλλα..... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haris013 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Δεεεεν ειναι δικο μου αλλα..... έρωτας το TJ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sarandis Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Ποιος ο λόγος για 2 reservoir; Εγκυκλοπαιδικά ρωτάω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Passionate Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Ορίστε και το δικό μου κουτάκι. Σίγουρα όχι εντυπωσιακά modarismeno όπως των υπολοίπων αλλά την κάνει τη δουλειά του . Για όποιον είναι περίεργος από πίσω το χαρτάκι είναι η απόδειξη για τη webcam από τα public. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ssns Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Πολυ evo 212 πεφτει ρε παιδες!! Και εγω σκεφτομαι να την παρω αλλα εχω micro atx μητρικη! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Passionate Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Για τα λεφτά της είναι εξαιρετική. Εγώ την αγαπάω γιατί έβαλα την stock του Fx 8320 και μετά αυτή και είδα την διαφορά . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα