life is music Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Γραφει ο κατσκευαστης μεχρι 280mm αλλα παιρνει και 300φευγα με στριμωγμα η χωρις στριμωγμα με sfx τροφοδοτικο. μαλιστα γτ το ειδα το συγκεκριμενο κουτι και μ αρεσε πολυ , ενα αλλο π μ χαλασε ειναι οτι περνει μινι itx μητρικες και δεν περνει micro atx Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
UsualSuspect__ Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 μαλιστα γτ το ειδα το συγκεκριμενο κουτι και μ αρεσε πολυ , ενα αλλο π μ χαλασε ειναι οτι περνει μινι itx μητρικες και δεν περνει micro atx Πότε θα μας δείξεις το κουτί σου εσύ; Η το χεις δείξει και δεν το θυμάμαι; ΔΕΙΞΤΟ ΜΑΣ ΠΛΖ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
life is music Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Πότε θα μας δείξεις το κουτί σου εσύ; Η το χεις δείξει και δεν το θυμάμαι; ΔΕΙΞΤΟ ΜΑΣ ΠΛΖ to δικο μ ειναι χαλια δες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
UsualSuspect__ Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 to δικο μ ειναι χαλια δες Αουτς. Φτιάξτο λίγο ρε συ.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
life is music Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Αουτς. Φτιάξτο λίγο ρε συ.. δεν εχω καποιον τεχνικο να μ το διόρθωση .Το παιδι π μ εφτιαχνε το pc επιασε δουλεια σε σουπερ μαρκετ ....και εγω τωρα τελειώνω πληροφορικη αλλα δεν ξερω πολλα απο μαστορεματα το μονο π ξερω ειναι να τοποθετω τα εξαρτηματα και τα καλωδια απο cable management den το εχω ....! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
UsualSuspect__ Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 δεν εχω καποιον τεχνικο να μ το διόρθωση .Το παιδι π μ εφτιαχνε το pc επιασε δουλεια σε σουπερ μαρκετ ....και εγω τωρα τελειώνω πληροφορικη αλλα δεν ξερω πολλα απο μαστορεματα το μονο π ξερω ειναι να τοποθετω τα εξαρτηματα και τα καλωδια απο cable management den το εχω ....! Έχει τόσα βιντεάκια ρε στο youtube. 5 λεπτά σου παίρνει, το ξέρεις; Χωρίς υπερβολλές. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
life is music Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Έχει τόσα βιντεάκια ρε στο youtube. 5 λεπτά σου παίρνει, το ξέρεις; Χωρίς υπερβολλές. θα το ψαξω οταν βρω χρονο ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 μαλιστα γτ το ειδα το συγκεκριμενο κουτι και μ αρεσε πολυ , ενα αλλο π μ χαλασε ειναι οτι περνει μινι itx μητρικες και δεν περνει micro atx Και micro παιρνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
life is music Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Και micro παιρνει. και εγω σκεφτομαι να παω σε κατι μικρο και ειμαι αναμεσα στο thermaltake v21 kai phanteks evolv itx Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
UsualSuspect__ Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Έβγαλα μια να στείλω σε έναν συμφορουμίτη να δει την σαπίλα, αλλά βγήκε ωραία και είπα να την ανεβάσω Έβαλα και μονωτική μαύρη στην soundblaster z και είναι μια Κα*λα ! Δεν φαίνεται πια το κωλο led. Κάποιος που να έχει το ίδιο κουτί, να μου πει τι φανακια να παρω για να χώσω πάνω και μπροστά. Δεν με καίνε τα led. Έχει αρκετά. Θέλω εδώ και βδομάδες να το σουλουπώσω με sleeved κτλ, αλλά δεν περισσεύουν φράγκα δυστυχώς. 12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FountinhoOP Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Ορίστε παιδιά και το δικό μου case, NZXT S340, ελπίζω να σας αρέσει Specs :ASUS ROG STRIX Z270FIntel Core i7-7700KNZXT KRAKEN X62 280MGIGABYTE EXTREME GAMING GEFORCE GTX1080GSKILL TRIDENTZ RGB 16GB DDR4 3000MHZDEEPCOOL DQ 650WSAMSUNG 750 EVO Επεξ/σία 11 Οκτωβρίου 2017 από FountinhoOP 23 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Μερικές αλλαγές ακόμη τόσο στο build(ως συνήθως ) όσο και στο setup γενικότερα(όσο μπορούσα βέβαια γιατί είναι σε φοιτητικό σπίτι) και εν αναμονή για 1080 ή 1080ti μέσα στον επόμενο μήνα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tommybertsen Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Έβγαλα μια να στείλω σε έναν συμφορουμίτη να δει την σαπίλα, αλλά βγήκε ωραία και είπα να την ανεβάσω Έβαλα και μονωτική μαύρη στην soundblaster z και είναι μια Κα*λα ! Δεν φαίνεται πια το κωλο led. IMG_20171010_144014.jpg Κάποιος που να έχει το ίδιο κουτί, να μου πει τι φανακια να παρω για να χώσω πάνω και μπροστά. Δεν με καίνε τα led. Έχει αρκετά. Θέλω εδώ και βδομάδες να το σουλουπώσω με sleeved κτλ, αλλά δεν περισσεύουν φράγκα δυστυχώς. http://www.e-shop.gr/alpenfoehn-wing-boost-2-plus-140mm-pwm-fan-blue-p-PER.812272 Έχω 2 μπροστά και είναι εξαιρετικά Έχει και σε 12ρη Δεν εχω ακριβως ιδιο κουτι (εχω το enthoo pro), αλλα πιστευω οτι θα εισαι κομπλε, αν και ειναι λιγο ακριβουτσικοι. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
UsualSuspect__ Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 http://www.e-shop.gr/alpenfoehn-wing-boost-2-plus-140mm-pwm-fan-blue-p-PER.812272 Έχω 2 μπροστά και είναι εξαιρετικά Έχει και σε 12ρη Δεν εχω ακριβως ιδιο κουτι (εχω το enthoo pro), αλλα πιστευω οτι θα εισαι κομπλε, αν και ειναι λιγο ακριβουτσικοι. Είδα του FountinhoOP από πάνω και νομίζω πως θα πάω σε εκείνα λογικά.. Θα βάλω ένα πίσω, 2 πάνω και μπροστά ίσως βάλω αυτά που πήρες εσύ. Κάπως έτσι θα το κάνω. FountinhoOP 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teoChnologist Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Έβγαλα μια να στείλω σε έναν συμφορουμίτη ..... Κάποιος που να έχει το ίδιο κουτί, να μου πει τι φανακια να παρω για να χώσω πάνω και μπροστά. Δεν με καίνε τα led. Έχει αρκετά. Θέλω εδώ και βδομάδες να το σουλουπώσω με sleeved κτλ, αλλά δεν περισσεύουν φράγκα δυστυχώς. Αν είναι να μου το στείλεις...μπαίνω χορηγός ... και εν αναμονή για 1080 ή 1080ti μέσα στον επόμενο μήνα. Βγάζει 1080ti η NZXT; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα