Gamerakias1991 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Ωχ! Τωρα το ειδα! Αλλαξες φωτο...Μπραβο! Δε ξερω ποιος ειναι ο ανεμηστηρας, το κουτι στου γουγλη το ψαχτηρι το βρηκα. Ναι θα φτασουν τα καλωδια και θα κερδισεις σε airflow. Οκ φιλε μου ,θα το κοιταξω το θεμα γιατι θα ειναι πολυ πιο ωραιο ετσι οπως μου το εδειξες!!! Σ'ευχαριστω... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bloodmaniac Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 δυο προχειρες που εβγαλα μετα την τελευταια προσθηκη μου (fan controller) προσεχως (μετα την εξεταστικη ) θα γινει αλλαγη ολων των φωτισμων σε πρασινο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
terry308 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 δυο προχειρες που εβγαλα μετα την τελευταια προσθηκη μου (fan controller) προσεχως (μετα την εξεταστικη ) θα γινει αλλαγη ολων των φωτισμων σε πρασινο Ο εξωτερικός ανεμιστήρας πρέπει να κάνει καλή δουλειά Δεν σε ενοχλεί ο φωτισμός το βράδυ ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bloodmaniac Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Ο εξωτερικός ανεμιστήρας πρέπει να κάνει καλή δουλειά Δεν σε ενοχλεί ο φωτισμός το βράδυ ? ναι κανει αρκετη δουλεια ο εξωτερικος οχι δεν εχω πρόβλημα με τα φώτα, δεν είναι τόσο έντονα στην κάμερα φαίνονται ετσι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WalkerSW Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Επιτέλους επεστρεψε το main rig στο βασικό σπίτι... 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
veteranos123 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Η πάνω ψήκτρα έχω την εντύπωση ότι γέρνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jsiskos Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Γέρνει και πολύ μάλιστα! Δε νομίζω να δημιουργεί κανένα πρόβλημα όμως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zapee995 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Εκτος απο τη ψυκτρα γερνει και η κάρτα γραφικών. Σηκωσε τη με καποιον τροπο γιατι αν οχι τωρα, σιγα σιγα θα παρει κι αλλο και τοτε λογικά θα εχεις πρόβλημα. Πολυ καλο το γραφειο πάντως και καθαρο, σε αντιθεση με το δικο μου.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Τα tie wraps Σουηδε,τα tie wraps πιασε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
terry308 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Τα tie wraps Σουηδε,τα tie wraps πιασε. Έχει εμπειρία ο Θάνος , αν τα βρεις σκούρα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WalkerSW Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Χαχαχα .. παρτε χαρακια και μετρατε καλύτερα..... η ψυκτρα γέρνει απο φυσικου της, ετσι ειναι φτιαγμένη.... η καρτα ΔΕΝ γερνει.... συγρινετε τα δύο pcb , χωρις να μπερδευεστε απο την ψυκτρα..... Επισης κυριε Thanos δεμ χρειάζεται κρεμασμα με tie wraps. Αν παρατηρήσεις λίγο καλύτερα θα δείς ότι η κάρτα στηρίζεται με την βοήθεια των καλωδίων τροφοδοσίας στο πανω cage! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Και το PCB της πρώτης έχει πάρει κλίση σε σχέση με της reference, απλά λιγότερο από την ψύκτρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
overpower Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Εγω βλεπω οτι το pcb με την ψυκτρα εχουν την ιδια κλιση σχεδον, οποιο και να κοιταξουμε το ιδιο κανει. Μπορεις με tie wraps να πιασεις απο τα καλωδια τροφοδοσιας και ειτε μεχρι πανω, ειτε σφιγμενο με την βαση των σκληρων. Καλο ειναι να φαινεται ωραια το κουτι, αλλα να μην τα χαλασουμε κιολλας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitris21gr Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Pic μετά την εγκατάσταση της Asus 680 DCU II Top. Τα υπόλοιπα specs φαίνονται στην υπογραφή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Καθαρισματάκι κάναμε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα