aOUaS88 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Χαχαχα ,μολις το στησεις θα αλλαξεις ψυχολογια Ναι κ γω ετσι πιστεω μολις πιασω στα χερια μου τα μπιχλιμπιδια θα αλλαξω γνωμη Για να δουμε!! 1
akirawa18 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 παιδια στις επομενες μερες θα ανεβασω φωτος με καινουργιο cable managment και μιας και θα γινει αυτο εκανα και μια εκτιμηση στον δηκτη των windows 10 ολα διχνουν 9.1 και στα games βαθμολογια 9.9 αντε να τελειωσω το cable managment να ειναι ολα υπερ κομπλε!!
UsualSuspect__ Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 παιδια στις επομενες μερες θα ανεβασω φωτος με καινουργιο cable managment και μιας και θα γινει αυτο εκανα και μια εκτιμηση στον δηκτη των windows 10 ολα διχνουν 9.1 και στα games βαθμολογια 9.9 αντε να τελειωσω το cable managment να ειναι ολα υπερ κομπλε!! Που είναι αυτός ο δείκτης; oO Άκυρο, το βρήκα.
eveles Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Αύριο θα γίνουν καναδυο μικρές διορθώσεις αλλά νομίζω είμαι σε πολύ καλό σημειο Μπορεί να μου πεις ποιος/ποσους ανεμηστηρες έχεις να βάζουν αέρα και ποιους/πόσους να βγάζουν??
aOUaS88 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Πιο πολυ για φαση Spiderman μου κανει εμενα 6
teoChnologist Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Νιce Theme!!! Τα καλώδια είναι έτσι απο τότε που φτιάχτηκε ή το μάζεψε η αράχνη για να έχει χώρο; Την θέλω για "κατοικίδιο" αυτή την αράχνη. 4
aOUaS88 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Τα καλώδια είναι έτσι απο τότε που φτιάχτηκε ή το μάζεψε η αράχνη για να έχει χώρο; Την θέλω για "κατοικίδιο" αυτή την αράχνη. χαχα!!Δν ξερω αλλα εχει φτιαξει η αραχνη ολοκληρη βιλα εκει μεσα..Παλατι ολοκληρο..!! 2
Νυσταγμένος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Να τανε μόνο μια αράχνη. Όλο το αραχνοσοϊ της είναι εκεί μέσα XD 1
MontzOlee Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Καλημέρα .. Μια ανανέωση στις φωτογραφίες του συστήματος της υπογραφής μου ,κυρίως σε περιφερειακά ( ακουστικά , χειριστήριο , και ηχεία ) . Μου λείπουν ακόμα τα sleeved cables που θελω να βάλω εδω και καιρο αλλα δεν ξερω τι να παρω οποτε ρίξτε καμία ιδέα αν έχετε..! Ελπίζω να σας αρέσει. Καλο μήνα να έχουμε ! Επεξ/σία 2 Οκτωβρίου 2017 από MontzOlee 15
LLLEFTERIS Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Το ποιο ωραιο ηταν οταν πηρα απο αγγελια εναν υπολογιστη για φιλο βγαζω το καπακι λεω οπα φιλτρο απορροφητηρα εχει βαλει; Δεν ηταν φιλτρο τριχες απο γατες ηταν επειδη κανει τον θορυβο που τις νανουριζει εχει και ζεστη καθοντουσαν εκει μπροστα του και ο ανεμιστηρας τραβουσε ολες τις τριχες μεσα. Τι σκατα καραφλες ειχαν μεινει οι γατες; 6
ChrisAttart Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Nα και εμενα το θηριακι μου , ειναι μονιμα σε μια κατασταση αναβαθμισης αλλα προσωρινα τα specs του ειναι τα παρακατω : CASE:Phatenks P400s Tempered Glass CPU:ΑΜD Ryzen 1700 @3.8Ghz COOLER:AMD Wraith Spire RGB MOBO:ASUS Rog Strix X370-F Gaming RAM:Corsair Vengeance LPX 2666 DDR4 16GB GPU:Asus 980ti Strix OC PSU:XFX Pro 850w XXX Edition SSD1:Intel 600p 128GB NVME HDD:4ΤB WD Blue ,1TB WD Black ΜΟΝΙΤΟR 1:LG 27ΜΑ53 ΜΟΝΙΤΟR 2:LG W1942T KEYBOARD:Corsair K70 LUX RGB MOUSE:Logitech G700s MOUSEPAD:Corsair MM300 Extended HEADSET:HyperX Cloud2 SOUND:Logitech Z506 Επομενες αναβαθμισεις θα ειναι μια NZXT X62 , ενα 34αρι Gsync monitor , αλλαγη των ραμ με τις Rgb της gskill 3200 και τελος θα περιμενω την αντικαταστατρια της 1070 απο Volta ... 23
jeandoumpier Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Έλα παραδέξου ότι είσαι γαύρος...Δεν εξηγείται αλλιώς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα