teoChnologist Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Χιουμορακι χιουμορακι προς Θεου μην παρεξηγηθω φιλε teo! Ρίξε πράγμα, δεν παρεξηγώ. Να ενημερώσω ότι έχω κάνει ανακοίνωση και μαζεύω συμμετοχές για "potato edition" επεισόδιο. Αν κάποιος λοιπόν πιστεύει ότι έχει το χειρότερο setup στην Ελλάδα...μπορεί να δηλώσει συμμετοχή και θα δούμε πόσο χάλια θα τα πάει! --> Οδηγίες για την συμμετοχή : https://docs.google.com/document/d/1TXmbRbN36PQjat_noD8rMbnLOuc_YfxOUayEEh8QCU4/edit?usp=sharing 14
ZELOMOTH Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Ρίξε πράγμα, δεν παρεξηγώ. Να ενημερώσω ότι έχω κάνει ανακοίνωση και μαζεύω συμμετοχές για "potato edition" επεισόδιο. Αν κάποιος λοιπόν πιστεύει ότι έχει το χειρότερο setup στην Ελλάδα...μπορεί να δηλώσει συμμετοχή και θα δούμε πόσο χάλια θα τα πάει! --> Οδηγίες για την συμμετοχή : https://docs.google.com/document/d/1TXmbRbN36PQjat_noD8rMbnLOuc_YfxOUayEEh8QCU4/edit?usp=sharing Φοβερο! Μπραβο ρε φιλε! Και για αντικλεπτικο να εχεις στο κλουβι 2 ασβους και να εχεις σε αλλο δωματιο κρυμμενη μια ασφυξιογονα μασκα ωστε μονο εσυ να εχεις προσβαση! Τα κουτια απο πιτσες? 4
tommybertsen Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Φοβερο! Μπραβο ρε φιλε! Και για αντικλεπτικο να εχεις στο κλουβι 2 ασβους και να εχεις σε αλλο δωματιο κρυμμενη μια ασφυξιογονα μασκα ωστε μονο εσυ να εχεις προσβαση! Τα κουτια απο πιτσες? Ποια πιτσαρία είναι αυτή η BenQ 6
ZELOMOTH Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Ποια πιτσαρία είναι αυτή η BenQ Ουτε να διαβασεις δεν ξερεις! Κουεμπ λεει! 9
tommybertsen Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 ΧΑαααααααχαχχαχα σχωρεστε με , κλαιω λιγο 3
teoChnologist Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Πείτε με περίεργο, πείτε με αλήτη...που λέει και το τραγούδι σχεδόν. Εγώ ακόμη δεν έχω καταλάβει σε τι εξυπηρετεί το χαλάκι μέσα στο κλουβί. (????) 3
Whitefanged Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Προφανώς μένει κάποιο ζωντανό, σκύλος, γάτα, ασβοκούναβο, πόκεμον ή κάποιο benqάκι. 3
ZELOMOTH Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Προφανώς μένει κάποιο ζωντανό, σκύλος, γάτα, ασβοκούναβο, πόκεμον ή κάποιο benqάκι. Αυτο το τελευταιο που λες δεν υπαρχει καν....! Κουεμπακι θα θες να πεις μαλλον...! 3
teoChnologist Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Μπορεί και να μπαίνει ο ιδιοκτήτης καμιά φορά, για να αυτοτιμωρηθεί που έχασε το pentakill 6
Liako25 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Ενημερώνω και γω το κουτί μου,ύστερα από ένα εξάμηνο χωρίς κάρτα,πήγα στην Gigabyte Aorus 1080.Τέρας κυριολεκτικά και μεταφορικά. 20
Whitefanged Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Τέρας κυριολεκτικά και μεταφορικά. Μπα παναθεμάσε σκιάχτηκα... Να σε κάνω δώρο τις αλυσίδες μη με δαγκώσει (στην κυριολεξία ) to quote myself: Τέρας, ΤΕΡΑΣ, ΘΗΡΙΟ, Θηριο, Τερατακι, Θηριακι Πρέπει το 97,3% των Insominacs να φαντασιώνεται ότι το build τους αλυχτάει τα μεσάνυχτα. Δεν εξηγείται αλλιώς τόσα, μα τόσα, τέρατα σε ένα site..... 4
Liako25 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Μπα παναθεμάσε σκιάχτηκα... Να σε κάνω δώρο τις αλυσίδες μη με δαγκώσει (στην κυριολεξία ) to quote myself: Bασικά το τέρας πήγαινε στην κάρτα γραφικών και όχι σε ολόκληρο το pc.Και την είπα τέρας λόγω μεγέθους και βάρους.(Εάν την έχεις δει από κοντά θα καταλάβεις αμέσως τι εννοώ.) 1
Whitefanged Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Bασικά το τέρας πήγαινε στην κάρτα γραφικών και όχι σε ολόκληρο το pc.Και την είπα τέρας λόγω μεγέθους και βάρους.(Εάν την έχεις δει από κοντά θα καταλάβεις αμέσως τι εννοώ.) Ναι αυτό ακριβώς εννοούσες! Ευχαριστώ που μου το εξήγησες, δεν έχω ξαναδεί μεγάλη κάρτα γραφικών! Τέρας πραγματικό και μεταφορικό. 2
UsualSuspect__ Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Ναι αυτό ακριβώς εννοούσες! Ευχαριστώ που μου το εξήγησες, δεν έχω ξαναδεί μεγάλη κάρτα γραφικών! Τέρας πραγματικό και μεταφορικό. Κλάμα 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα