Zapee995 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Bάζει αέρα δε βγάζει Για τη σειρά προτεραιότητας δε μιλάω Χαχαχαχα. Ναι ρε παιδακι μου...απλα το ειπα εντελως λαϊκα.. Η σειρα προτεραιοτητας δεν αλλαζει με τη καμια ομως:P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coolerman Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Μα πάνω από όλα η αξιοπιστία του off topic τώρα και σε καλοκαιρινό μπλουζάκι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Antwni Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 xaxaxaxaa :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Καλά στα μπλουζάκια έχετε μείνει; Ηρθαν νέα αξεσουάρ μοντινγκκκκκκκκκκκκκ Για όσους ΔΕΝ κολλάτε στο pc http://www.plaisio.gr/special-catalog/rofimata-trofima/zahari-meli.htm Για όσους δε το καθαρίζεται και έχει πιάσει τα πάντα μέσα http://www.plaisio.gr/special-catalog/katharistika/entomoapothitika/dot-Teza-Insenticide-400ml.htm Και για όσους το έχ3σαν το πράμα, ΕΧΟΥΜΕ και συγκριτικά http://www.plaisio.gr/Compare.aspx?Catalog=51&Category=1000002251&Products=1620649,1678981 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TEOKOS Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 CLEAN WORKSTYLE ε ρε φαγούρα!! Και άντε μετά να μπλέξεις με RMA 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zapee995 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Νταααααξ οκ....σε δύο χρόνια και σούπερ μάρκετ! !! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
t0ne_de4f Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Πολύ ενδιαφέρον thread! Να και μερικές φωτό από το Antec p180 mini που έχω εδώ και 3 χρόνια. Πολύ καλό κουτάκι με άφθονο airflow και πάρα πολύ ήσυχο! Αν το ειχα πάρει και σε μαύρο θα ήταν ακόμα καλύτερο! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
veider Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Μια χαρά ειναι και το ασπρο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zapee995 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Τι κανεις οταν καθαριζοντας το σπιτι, βρισκεις ενα σακουλακι με 100 δεματικα τα οποια σου φωναζουν? Λυνεις τα παντα και τα ξαναδενεις! Παλι σε 400R με τον FX να περιμενει τη καρτα γραφικων. Το μονο που απομενει ειναι σατα και τροφοδοσια στο μπιβιμπι καθως και να ελεγξω θερμοκρασιες με τους ανεμηστηρες της ψυξτρας σε αυτη τη θεση (για να χωρεσουν οι μνημες τυχαιας προσπελασης). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GMod Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Δεν πρέπει να έμειναν δεματικά εεε; Μια χαρά είναι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zapee995 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Χαχαχαχα κατι εμεινε αν σκεφτεις οτι χαλασα αρκετα με διαφορες μ'αλλα κι s. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
overpower Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 off topic τώρα και σε καλοκαιρινό μπλουζάκι Βλεπω στην πρωτη πλυση να διαλυεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
macabre_sunsets Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Μιας και τα κουτιά του thread είναι (στην πλειοψηφία) "θηρία", ας βάλω τον HP Microserver μου μετά το συμμάζεμα των, λιγοστών, καλωδίων του. Το άσπρο USB μέσα στο κουτί ανήκει στην LCD οθόνη. Πολύ θετική η ύπαρξη της εσωτερικής USB θύρας. Στα "cage" των δίσκων έχω βάλει χαρτιά διπλωμένα ώστε να σφηνώνουν στη θέση τους. Προτού τα βάλω, έτριζαν λίγο οι δίσκοι. Τα δύο άσπρα USB εκτός του κουτιού χρησιμοποιούνται για τη σύνδεση δύο 3G USB stick, για αποστολή/λήψη SMS (απλός χειρισμός του υπολογιστή μέσω SMS είναι στα μελλοντικά σχέδιά μου) και επικοινωνία (Asterisk). Φυσικά έχω φροντίσει και για την ασφάλεια του υπολογιστή. Η προβολή κάποιων "απαραίτητων" πληροφοριών μέσω της LCD οθόνης. Το πλαστικό κόπηκε με χαρτοκόπτη, μετά από αρκετή προσπάθεια. Σημείωση: Ο υπολογιστής βρίσκεται στην ταράτσα. 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konpat Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Μερικές εικόνες και από το δικό μου το κουτί το οποίο εδω και καιρό έχει υποστει αναβάθμιση αλλά τώρα βρήκα ευκαιρία να το ξαναφωτογραφήσω . 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giokou Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Πολύ όμορφο το κουτάκι σου φίλε konpat, πολύ καλό cable management για mini case. Για τα χαρακτηριστικά του είναι τέλειο. Δε θα με χάλαγε μια usb 3.0 θύρα μπροστά πάντως! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα