LLLEFTERIS Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Εχω ψυκτρα την Macho Zero απλα περιμενω το bracket Σε δυο μερες θα εχω και την μητρικη Asus vi hero αλλα μεχρι να ερθει το bracket μια χαρα κανω δουλεια με το nuc i3 που εχω.
akoinonitos Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Η ψυκτρα δεν μπορει να μπει ορθια να μην ειναι στο πλαϊ το AM4 ? Mπορει αν ξεβιδωσεις τον ανεμιστηρα και τον βιδωσεις ετσι ωστε να παει το logo στην πανω μερια. Ωστο αν το σκεφτεις δενει με τα γραμματα σε ι/ο cover και μνημες οπότε δεν ειναι τοσο ακυρο.
LLLEFTERIS Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Mπορει αν ξεβιδωσεις τον ανεμιστηρα και τον βιδωσεις ετσι ωστε να παει το logo στην πανω μερια. Ωστο αν το σκεφτεις δενει με τα γραμματα σε ι/ο cover και μνημες οπότε δεν ειναι τοσο ακυρο. Ετσι οπως λες ταιριαζει στο παλιο κουτι μου haf xb evo 1
life is music Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Ετσι οπως λες ταιριαζει στο παλιο κουτι μου haf xb evo to παλιο σας κουτι ηταν απλο φοβερο και χωρουσε τα παντα!
LLLEFTERIS Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 to παλιο σας κουτι ηταν απλο φοβερο και χωρουσε τα παντα! Και δεν χωρουσε τιποτα αλλο το γραφειο πανω. 1
life is music Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Και δεν χωρουσε τιποτα αλλο το γραφειο πανω. μαλιστα !
Spartan117 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Μια που είχα βγάλει όταν είχα στήσει το build αλλά δεν την είχα ποστάρει: 23
Νυσταγμένος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Μια που είχα βγάλει όταν είχα στήσει το build αλλά δεν την είχα ποστάρει: Το led στο cpu fan το είχε απ την αρχή?
BlueBlood7 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Το led στο cpu fan το είχε απ την αρχή? Είναι η στοκ ψύκτρα της amd. Έχεις μείνει λίγο πίσω
Νυσταγμένος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Είναι η στοκ ψύκτρα της amd. Έχεις μείνει λίγο πίσω Δεν ήξερα ότι η amd αποφάσισε να βάλει led στις ψύκτρες. Καλή φάση.
Δημοφιλής ανάρτηση stathisgtr Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Δημοφιλής ανάρτηση Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 (επεξεργασμένο) Μετά από καιρο να μαι και γώ με κατι λίγο διαφορετικο. Lian li pct60 είναι ένα testbench του 2009.Το ειχα πάρει πριν 3 χρόνια από τις αγγελίες εδώ 25 ευρω με σκοπό να το στήσω κάποτε αλλά μπα. Σκονιζοταν στην ντουλαπα από την πρώτη μέρα. Μέχρι που το θυμήθηκα και το αποτέλεσμα βγήκε. Επεξ/σία 9 Αυγούστου 2017 από stathisgtr 30
Whitefanged Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Ανέβασε κι άλλες φώτο. Αμάν κάνουμε να δούμε ωραία builds. Κόκκινο καλώδιο ethernet ΤΩΡΑ. 8
stathisgtr Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Ανέβασε κι άλλες φώτο. Αμάν κάνουμε να δούμε ωραία builds. Κόκκινο καλώδιο ethernet ΤΩΡΑ. Εννοείται θα ανεβάσω. Για το καλώδιο πολύ σωστή παρατήρηση.
eveles Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Μετά από καιρο να μαι και γώ με κατι λίγο διαφορετικο. Lian li pct60 είναι ένα testbench του 2009.Το ειχα πάρει πριν 3 χρόνια από τις αγγελίες εδώ 25 ευρω με σκοπό να το στήσω κάποτε αλλά μπα. Σκονιζοταν στην ντουλαπα από την πρώτη μέρα. Μέχρι που το θυμήθηκα και το αποτέλεσμα βγήκε. Δλδ το εβαψες και θα το χρησιμοποιεις αντι γι pc case? τι μειονεκτηματα εχει μια τετοια υλοποιηση σε σχεση με ενα κλασικο κουτι?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα