BlueBlood7 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 (επεξεργασμένο) Με θείο τσιγκούνη που εχουμε ρε ξάδερφε μην περιμένεις προκοπή. Επεξ/σία 10 Ιουνίου 2017 από BlueBlood7 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Νυσταγμένος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 OffTopic Alert Είναι τσιγκούνης ο Σκρούτζ ? Δεν το περίμενα. XD. Ontopic τώρα. Πολύ ωραίο το κουτάκι φίλε gazp! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimus1985 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Pc για πελατη μολις τελειωσε.Ειναι με ζελατινες πανω οποτε φανταστειτε το αποτελεσμα λιιιιιιιγο πιο καλο phanteks p400s TG i7-7700k z270F g.skill trident Z rgb 16gb 850 evo 250 masterliquid pro 240 Rx 580 TOP OC 18 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ASDIC Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Τα φουλ TG μονο για πανω στο γραφειο ειναι. Τα απλα TG δεν εχουν θεμα....... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ksaderfoss Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Το build μου μετα απο πολυ κοπο τελειωσε (λεμε τωρα!) τελευταια αλλαγη απο pvc σε acrylic tubing με μπλε παστελ. 15 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ntosko Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Πολύ ωραίος αλλά (διορθώστε με αν κάνω λάθος) οι ram σου μήπως έτσι όπως τις έχεις δεν είναι σε Dual Channel??? Απο το manual της μιτρικής σου.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Πολύ ωραίος αλλά (διορθώστε με αν κάνω λάθος) οι ram σου μήπως έτσι όπως τις έχεις δεν είναι σε Dual Channel??? Απο το manual της μιτρικής σου....Screenshot_1.jpg Είναι, γιατί ίδια dimmάκια είναι, με άλλο χρώμα απλά 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ntosko Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Είναι, γιατί ίδια dimmάκια είναι, με άλλο χρώμα απλά Ας τα βάλει τότε εναλαξ για ομορφιά....( μιλάει το OCD μέσα μου) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
litmane Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Εξω κουκλα μεσα πανουκλα! 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tommybertsen Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 DSC00109.JPGDSC00110.JPG Socket 775? Καλη φαση, σχεδον legacy συστημα, σε τετοιο κουτι, ωραια τακτοποιημενο. Μονο το psu μοιαζει να ειναι πολυυυυ παλιο, απο εποχες 775 δηλαδη ( the rainbow cables ) 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
litmane Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Socket 775? Καλη φαση, σχεδον legacy συστημα, σε τετοιο κουτι, ωραια τακτοποιημενο. Μονο το psu μοιαζει να ειναι πολυυυυ παλιο, απο εποχες 775 δηλαδη ( the rainbow cables ) Ναι 775, Psu τραγικο αλλα θα γινει αλλαγη Συντομα παρεα με εναν xeon! Το κουτι ειναι πασα του Αδελφου μου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlueBlood7 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Και μέσα και έξω κούκλα είναι. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιώργος Κάππα Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Το φτωχικό μου κουτάκι με λίγες μικρές πινελιές από plexi 20 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlueBlood7 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Λίγο εκθαμβωτική η φωτό. Αν έχεις όρεξη βγάλε μια πιο καθαρή. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιώργος Κάππα Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Λίγο εκθαμβωτική η φωτό. Αν έχεις όρςξη βγάλε μια πιο καθαρή. Θα ανεβάσω αύριο πιο καθαρές γιατί αυτή τη στιγμή έχω εξαιρετικά χαμηλό φωτισμό και η φωτογραφική μου δε βοηθάει *EDIT* αν με το "εκθαμβωτική" αναφέρεσαι στο κάτω LED Strip, βγάζει αυτή τη λάμψη επειδή είναι καλυμμένο με 2 λωρίδες frosted plexiglass (για να κάνει καλύτερη διάθλαση). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα