GeorgeSmirlis Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 Δειξτε την λαμπα σας εγινε το θεμα! 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andrewk4ever Δημοσ. 20 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2017 Προσθέθηκε και η καλύπτρα του τροφοδοτικού! Νομίζω σιγά σιγά ολοκληρώνετε το project. 19 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlueBlood7 Δημοσ. 20 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2017 Δεν φαίνεται καθόλου όμως. Πως την έφτιαξες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
StefGTC Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Καλημέρα και από μένα! Και τα specs εδώ: https://pcpartpicker.com/user/SteFFS/saved/pqHZLk Και μη μου πείτε για Cable Management, το ξέρω Η φωτό ήταν πριν κλείσω το κουτί. Τώρα τα έχω μαζέψει αρκετά. 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
life is music Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Καλημέρα και από μένα! Και τα specs εδώ: https://pcpartpicker.com/user/SteFFS/saved/pqHZLk Και μη μου πείτε για Cable Management, το ξέρω Η φωτό ήταν πριν κλείσω το κουτί. Τώρα τα έχω μαζέψει αρκετά. μια χαρα εισαι αλλα το τροφοδοτικο αυτο ειναι γ κλαματα καλυτερα βγαλτο μην σ παρει το pc καμοια μερα και μετα δεν εχεις να κανεις την δουλεια σου .....Γενικα αυτο το τροφοδοτικο δεν ειναι και οτι καλυτερο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
StefGTC Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 μια χαρα εισαι αλλα το τροφοδοτικο αυτο ειναι γ κλαματα καλυτερα βγαλτο μην σ παρει το pc καμοια μερα και μετα δεν εχεις να κανεις την δουλεια σου .....Γενικα αυτο το τροφοδοτικο δεν ειναι και οτι καλυτερο! Το ξέρω ότι δεν είναι και ότι καλύτερο αλλά όχι και τόσο χάλια. Προς το παρόν μια χαρά τραβάει. Είναι στα σχέδια να αλλαχτεί πάντως. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
life is music Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Το ξέρω ότι δεν είναι και ότι καλύτερο αλλά όχι και τόσο χάλια. Προς το παρόν μια χαρά τραβάει. Είναι στα σχέδια να αλλαχτεί πάντως. αν αποφασεις να πας σε αλλο και εχεις τα money πηγαινε στο coolermaster g550m 80 plus bronze me 5 χρονια εγγυηση ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Το ξέρω ότι δεν είναι και ότι καλύτερο αλλά όχι και τόσο χάλια. Προς το παρόν μια χαρά τραβάει. Είναι στα σχέδια να αλλαχτεί πάντως. Δεν είναι και ότι καλύτερο, αλλά δεν είναι σε καμία περίπτωση επικίνδυνο. Μια χαρά είναι. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
life is music Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Δεν είναι και ότι καλύτερο, αλλά δεν είναι σε καμία περίπτωση επικίνδυνο. Μια χαρά είναι. σε σχεση με κατι deer η τurbo x einai φυσικα καλύτερο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Αυτά τα greeklish ώρες ώρες απορώ γιατί τα βάζεις. Δεν είναι ότι ξεχνάς να το γυρίσεις... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeSmirlis Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Αυτά τα greeklish ώρες ώρες απορώ γιατί τα βάζεις. Δεν είναι ότι ξεχνάς να το γυρίσεις...Οχι ρε, ειναι μισος βρετανος μισος ελληνας. Απορω γιατι μερικοι χρησιμοποιητε ακομα αυτα τα greeklish, πεθαμενα ειναι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlueBlood7 Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 9 ώρες την ημέρα διαβάζει cisco. Είναι κουρασμένο το παλικάρι και σεις του ζητάτε να γυρνάει και να ξανά γυρνάει από λατινικά σε Ελληνικά 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andrewk4ever Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Δεν φαίνεται καθόλου όμως. Πως την έφτιαξες? Την έφτιαξε ο Κοπρίτης..Μαύρο πλέξι 3mm είναι!! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlueBlood7 Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Ωραίος. Πόσο κόστισε? Γιατί με ενδιαφέρει. Τη στερεώνεις κάπως ή απλά της βάζεις έτσι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
life is music Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 (επεξεργασμένο) 9 ώρες την ημέρα διαβάζει cisco. Είναι κουρασμένο το παλικάρι και σεις του ζητάτε να γυρνάει και να ξανά γυρνάει από λατινικά σε Ελληνικά ναι γτ δουλεω και τρανσλατε google απο αγγλικα σε ελληνικα γ μεταφραση ! Επεξ/σία 21 Μαΐου 2017 από life is music Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα