LLLEFTERIS Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 Χρονια πολλα! Παντως το Coolermaster που ειχα ειχε καλυτερη λαμαρινα και ποιο χοντρη. Phanteks και κουραφεξαλα. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 Χρονια πολλα! Παντως το Coolermaster που ειχα ειχε καλυτερη λαμαρινα και ποιο χοντρη. Phanteks και κουραφεξαλα. Χαχαχαχ Έτσι είναι όλα τα καινούργια ρε ΄συ όχι 100 κιλά αηδία. Άν έπαιρνες το eclipse (περισσότερο πλαστικό)θα σου φαινόταν ακόμα χειρότερα. Χριστός Ανέστη χρόνια πολλά κιόλας. (Έχω το tt core v51 με μόνο δύο δίσκους και κάθε φορά που το βγάζω για καθάρισμα μπαλκονάτο, μου βγαίνει η Παναγία) Μια χαρά είσαι μη γκρινιάζεις
cpttony Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 To Acrylic ~10 κιλά είναι, δε το λες και ελαφρύ! Παντως το Coolermaster που ειχα ειχε καλυτερη λαμαρινα και ποιο χοντρη. Την ίδια εντύπωση μου έδωσε και εμένα όταν το ξεπακέταρα πρώτη φορά! Χρόνια Πολλά και από μένα! 1
aOUaS88 Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 χρονια πολλα κ απο μενα...κουταρα ειναι το HAF evo..το μονο αρνιτικο ειναι αν δν κανεις παντεντες χωραει λιγα πραματα απο υγροψυξη.. 17 κιλα ειναι εμενα...μασιφακι..χαχαχα 1
GeorgeSmirlis Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 Παιδιά προτείνετε κάνα κουτάκι μεταχειρισμένο 60-70€ το οποίο να το ξεσκίσω στις μοντες αλλά να χωράει άνετα το 360αρι ψυγείο μου και τα υπόλοιπα της υδροψυξης. Ποια κουτάκια να κοιτάω;
life is music Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 Παιδιά προτείνετε κάνα κουτάκι μεταχειρισμένο 60-70€ το οποίο να το ξεσκίσω στις μοντες αλλά να χωράει άνετα το 360αρι ψυγείο μου και τα υπόλοιπα της υδροψυξης. Ποια κουτάκια να κοιτάω; Γ μενα δες το coolermaster master box 5 ,phanteks enthoo pro m αυτα
volos27 Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 κ μια τελευταια με το be quite γιατι θα γινει αλλαγη κουτιου 5
life is music Δημοσ. 17 Απριλίου 2017 Δημοσ. 17 Απριλίου 2017 To Acrylic ~10 κιλά είναι, δε το λες και ελαφρύ! Την ίδια εντύπωση μου έδωσε και εμένα όταν το ξεπακέταρα πρώτη φορά! Χρόνια Πολλά και από μένα! καλημερα βρηκα το ζαλμαν r1 se καλη τιμη γτ στήνω ενα δευτερο pc built αξιζει σαν κουτι η να κοιταξω γ κατι καλυτερο ?
Sheogorath Δημοσ. 17 Απριλίου 2017 Δημοσ. 17 Απριλίου 2017 καλημερα βρηκα το ζαλμαν r1 se καλη τιμη γτ στήνω ενα δευτερο pc built αξιζει σαν κουτι η να κοιταξω γ κατι καλυτερο ? Προσδιόρισε την "καλή τιμή".
life is music Δημοσ. 17 Απριλίου 2017 Δημοσ. 17 Απριλίου 2017 Προσδιόρισε την "καλή τιμή". το βρήκα στα 43 ευρώ αλλα μετα ειδα και to sharkoon s25-w στα 53 και δεν ξερω ποιο να επιλεξω
GeorgeSmirlis Δημοσ. 17 Απριλίου 2017 Δημοσ. 17 Απριλίου 2017 Ποιο πανω είπα να μου προτείνεται κάποια κουτάκια 70-80€ που να χωράνε την υδροψυξη μου (360rad). Τώρα να αναφέρω κάτι που ξέχασα. Οι σωλήνες που βγαίνουν από το ψυγείο θέλουν λίγο χώρο για να μην σπασουν. Με καλύπτει το enthoo pro m;
life is music Δημοσ. 17 Απριλίου 2017 Δημοσ. 17 Απριλίου 2017 Ποιο πανω είπα να μου προτείνεται κάποια κουτάκια 70-80€ που να χωράνε την υδροψυξη μου (360rad). Τώρα να αναφέρω κάτι που ξέχασα. Οι σωλήνες που βγαίνουν από το ψυγείο θέλουν λίγο χώρο για να μην σπασουν. Με καλύπτει το enthoo pro m; http://www.phanteks.com/Enthoo-Pro-M.html
GeorgeSmirlis Δημοσ. 17 Απριλίου 2017 Δημοσ. 17 Απριλίου 2017 http://www.phanteks.com/Enthoo-Pro-M.htmlΩραίος, ευχαριστώ. 1
life is music Δημοσ. 17 Απριλίου 2017 Δημοσ. 17 Απριλίου 2017 Ωραίος, ευχαριστώ. nothing its my pleasure to help you but look coolermaster masterbox 5
GeorgeSmirlis Δημοσ. 17 Απριλίου 2017 Δημοσ. 17 Απριλίου 2017 nothing its my pleasure to help you but look coolermaster masterbox 5Χαχ, δεν με εντυπωσιάζει το cm. Κοιταω το acrylic version του pro m και σε χρώμα ανθρακι γκρι με έχει συνεπάρει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα