Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τώρα το διάβασα στην υπογραφή σου αγόρι!! Για ψήσου να γίνουμε πολλοί!Και σε αυτό που έχεις μπορείς να της βάλεις και να αντικαταστήσεις τις εύκαμπτες

Εχει εγγυηση ακομη 2 χρονια ! :D

• Απαντ. 14,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Γούστα είναι. Εμένα μου φαίνεται πολύ έντονο το κόκκινο του eclipse οπότε θα κοιτούσα το pro m. Επίσης στην ίδια φιλοσοφία και το elite s340 πιο φρέσκο. Ότι κι αν αποφάσιζα θα έπαιρνα όλο μαύρο πάντως και με πινελιές όπως ανεμιστήρες καλώδια κλπ θα έκανα τη διχρωμία νομίζω είναι πιο ασφαλές γιατί αργότερα μπορεί να αλλάξω χρωμα-build κρατώντας το ίδιο κουτί.

Δημοσ.

Και εγω αυτο σκεφτηκα μηπως καποια στιγμη αλλαξω hardware και επειδη θα εχω παρει κοκκινο μαυρο κουτι δεν θα βρισκω να ταιριαζει.

Εκανα παραγγελια το μαυρο να βαλω και το bluray εγραφης που εχω.

Η καλυπτρα του με χαλαει λιγο θα ηθελα να κρυβει εντελως το τροφοδοτικο.

Ασχετο τα καταστηματα δεν δουλευουν σημερα γιατι το παραγγειλα απο το Msystem και παιρνω τηλεφωνο και δεν απαντανε.

Δημοσ.

Γενικά όσο ξέρω σήμερα τα εμπορικά ανοίγουν μετά τη μία μπορεί το συγκεκριμένο και καθόλου. Δεν ξέρω λέω.

Δημοσ.

Μετα τις 11 νομιζα αλλα μαλλον εχεις δικιο.

Ελεγα μπας και το φερουν σημερα γιατι εχω τα πραγματα στημενα χυμα λογω οτι το εδωσα το κουτι μου.

Ερωτηση τον SSD Samsung 850 Pro να τον βαλω μπροστα στην καλυπτρα στην θεση που εχει η να τον κρυψω μεσα;

Δημοσ.

αμα δεν βάλεις τον pro μόστρα ποιόν θα βάλεις; :P

Δημοσ.

Μετα τις 11 νομιζα αλλα μαλλον εχεις δικιο.

Ελεγα μπας και το φερουν σημερα γιατι εχω τα πραγματα στημενα χυμα λογω οτι το εδωσα το κουτι μου.

Ερωτηση τον SSD Samsung 850 Pro να τον βαλω μπροστα στην καλυπτρα στην θεση που εχει η να τον κρυψω μεσα;

Ανοιχτα η Msystems σημερα 13:00-18:00. Υπαρχει ανακοινωση στην σελιδα του καταστηματος. :) 

Δημοσ.

Ναι το ειδα πηρα και δεν μπορουν να παραδωσουν σημερα εκτος αν παω απο κει.

Αν δεν βαριεμαι το απογευμα Μετρο και θα παω.

• Like 1
Δημοσ.

Οι φωτο ειναι χαλια βαριομουν θα βγαλω καποια αλλη φορα καλυτερες αφου βαψω το Bluray μαυρο σατινε αλλαξω το fan της ψυκτρας με μαυρο κοκκινο και βαλω 3 140αρηδες phanteks ολομαυρους γιατι οι δυο που εχει εναι μαυρο με ασπρο.

DSC00260.jpg

DSC00268.jpg

• Like 17
Δημοσ.

Οι φωτο ειναι χαλια βαριομουν θα βγαλω καποια αλλη φορα καλυτερες αφου βαψω το Bluray μαυρο σατινε αλλαξω το fan της ψυκτρας με μαυρο κοκκινο και βαλω 3 140αρηδες phanteks ολομαυρους γιατι οι δυο που εχει εναι μαυρο με ασπρο.

DSC00260.jpg

DSC00268.jpg

Ωραίος μεγειές! Και ο pro ταίριαξε γάντι!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...