Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι διαφορα εχει το 400 με το 400s

Εγω ισως να παω σε αυτο γιατι μου περρισεψε το bluray εγρφης που ειχα και λεω να το βαλω πανω να υπαρχει.

http://www.skroutz.gr/s/10897982/Phanteks-Enthoo-Pro-M-Tempered-Glass.html

To 400S ειναι το Silent Edition, εχει εξτρα ηχομονωτικο υλικο μπροστα και στο δεξι πλαινο. Επισης επανω μπορεις να το κλεισεις τελειως με τα καλυμματα που σου δινει, ή αν θες να εχεις ανεμιστηρες εξαγωγης, βαζεις τα μαγνητικα φιλτρα οπως εχει και το απλο P400. Tελος, εχει ενσωματομενο fan controller μπροστα για 3 ανεμιστηρες. Σε γενικες γραμμες αξιζει τα 10 ευρω διαφορας με το απλο P400.

Εγω ειχα παραγγειλει αρχικα το 400S αλλα δεν υπηρχε πουθενα σε στοκ και κατεληξα να παρω το απλο P400 + το PWM hub που ειναι και καλυτερη λυση για τα ανεμιστηρια απο τον controller του P400S.

Το Enthoo Pro M TG εχει καλυτερο και πιο ευρυχωρο εσωτερικο. Επισης εχει mesh μπροστα οποτε και πιο ελευθερο airflow = καλυτερες θερμοκρασιες.

Εγω δεν το πηρα γιατι τα USB ports ειναι αριστερα, και σε εκεινο ακριβως το σημειο ακουμπαει το ποδι μου συνεχεια και στανταρ σε καποια φαση θα εσπαγα κατι.

Επισης το P400/P400S Tempered Glass εχει πολυ καλο value for money μιας και εχει RGB controller, συμπεριλαμβανει 2 RGB Led strips και 2 brackets gia SSD.

Μαλιστα. Δεν λεω για το μεγεθος καθαυτο, αλλα πιο πολυ για το παχος.

πχ στην εικονα εχεις 2 φαν και το bracket. Κομπλε.

Στο μπροστα κομματι (με γαλαζιο) αν ανοιχτει χωραει ενα rad παχους 30mm?

Στο enthoo pro m φαινεται σαν να χωραει, αν και παιζει να ειναι καπως ζορικο.

Δεν νομιζω να χωραει. Ειτε θα βρισκει στην προσοψη, ειτε θα ειναι τοσο στριμωγμενο που δεν θα εχει σωστο airflow.

Θα πρεπει να δοκιμασω να βαλω ενα φαν εκει και να δω αν κλεινει για να σου πω αν χωραει, βεβαια το fan θα ειναι 25mm.

Το Enthoo Pro M εχει καλυτερη υποστηριξη για radiators, γιατι μπορεις να το βαλεις επανω. Μπροστα ομως οχι, θα πρεπει να θυσιασεις τις θεσεις για τα HDD brackets.

EDIT: Μετρησα το clearance πισω απο την μπροστινη προσοψη, ειναι περιπου 34mm στο επανω μερος και μεγαλωνει μεχρι τα 45mm στο κατω, οποτε λογικα χωραει το rad και θα κλεινει η προσοψη. Tουλαχιστον για 120/140/240αρι και μαλλον και για 280αρι. Για 360αρι δεν νομιζω να χωραει, η αποσταση απο το επανω μεχρι το κατω φιλτρο ειναι ακριβως 36cm. 

Αλλα δεν ξερω κατα ποσο θα ειναι αποδοτικο λογω airflow.

• Like 3
  • Απαντ. 14,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Οποτε το s δεν μου κανει γιατι εγω δεν βαζω ποτε fan controler θα προτιμουσα να ειχε κανενα card reader

Οποτε η στο απλο θα παω σε κοκκινο μαυρο που ταιριαζει με την μητρικη και τις μνημες μου η στο αλλο που παιρνει και drive

Ποσο θα ηθελα το drive να το επαιρνε χαμηλα κατω παρα τερμα πανω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ειχα ξαναβαλει παλαιοτερα καποιες φωτο ,αλλα τωρα εχω κανει καποιες αλλαγες.

Εχω βαψει ολο το εξωτερικο μερος με χρυσο μεταλικο χρωμα και εχω κανει  καποιες παπατζες πανω του  :-)

314uwaw.jpgvfa7lt.jpgoumro5.jpg2nk5447.jpg244r3w5.jpg

Επεξ/σία από aspirini
  • Like 29
Δημοσ.

o intel δεν μπαινει μέσα στο shroud κάπως?/

μια χαρά είναι εκεί, θα μετρήσει διαστάσεις, θα κάνει ένα αυτοκολλητάκι http://wallpapercave.com/wp/6NKuNA3.jpg ή κάποιο logo της αρεσκείας του και κομπλέ.

Δημοσ.

Μια πρωτη προσπαθεια. Θελει λιγη δουλεια ακομα. :)

Οταν λες μια πρωτη προσπαθεια; Μακαρι ολων οι πρωτες προσπαθειες να ηταν σαν την δικη σου :) 

• Like 4
Δημοσ.

Σκέφτομαι να πάρω έναν hyperx ssd για να ταίριαζει καλύτερα στα χρώματα του κουτιού. Επίσης, θέλω να αλλάξω κάποια fans, πολύ πιθανότατα σε λευκό χρώμα.

μια χαρά είναι εκεί, θα μετρήσει διαστάσεις, θα κάνει ένα αυτοκολλητάκι http://wallpapercave.com/wp/6NKuNA3.jpg ή κάποιο logo της αρεσκείας του και κομπλέ.

ΔΕν είναι κακή η ιδέα σου φίλτατε! Θα το κοιτάξω. Όντως ο ssd δεν μπαίνει κάπου αλλού.

Δημοσ.

Σκέφτομαι να πάρω έναν hyperx ssd για να ταίριαζει καλύτερα στα χρώματα του κουτιού. Επίσης, θέλω να αλλάξω κάποια fans, πολύ πιθανότατα σε λευκό χρώμα.

Διάλεξε 90 ευρώ (SSD) ή <=5 ευρώ (αυτοκόλλητο).

• Like 1
Δημοσ.

φιλτατε γτ το ssd den to ebales panw sths baseis p exei to kouti 

Γιατί εκεί θα είναι ξαπλωμένος και υπάρχει ο κίνδυνος να πέσει σε sleep mode και να μην ξυπνήσει  ^_^

• Like 5
Δημοσ.

Διάλεξε 90 ευρώ (SSD) ή <=5 ευρώ (αυτοκόλλητο).

Είναι μέσα στα άμεσα σχέδια μου να παρω ούτως ή άλλως 2ο ssd.

Και πάλι θα φαίνεται, όχι τόσο όσο τώρα αλλα μια η άλλη. Μάλλον θα φτιάξω ένα αυτοκολλητάκι γι αυτόν, που λογικά θα μπει στις από πάνω βάσεις.

φιλτατε γτ το ssd den to ebales panw sths baseis p exei to kouti

Αν εννοείς τις κρυμμένες βάσεις, δυστυχώς είναι γεμάτες.
Δημοσ.

B)  B)  B)  B)  πολύυυ καλό... εσύ πρέπει να βάλεις χαλκοσωλήνα μέσα...υδρόψυξη.... τέλος......

Exω κλειστο loop μεσα.Καμια παπατζα ομως με χαλκοσωληνες ναι το σκεφτομαι ηδη.

• Like 1
Δημοσ.

τώρα το διάβασα στην υπογραφή σου αγόρι!! Για ψήσου να γίνουμε πολλοί!Και σε αυτό που έχεις μπορείς να της βάλεις και να αντικαταστήσεις τις εύκαμπτες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...