Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το PC μου :) Το κουτί είναι το Corsair Air 540H - δηλαδή τροφοδοτικό, DVD και οι 2 SSD βρίσκονται στη απο πίσω πλευρά. Τα specs του μηχανήματος είναι τα εξής:

CPU - 6600K 4.6Ghz

GPU - ASUS ROG Strix GTX1070

RAM - 16GB 3000Mhz Corsair DDR4

Mobo - Asrock Z170 Extreme 6+

Hard disks - Samsung evo 250GB x2 SSD + WD 2TB Black, WD 2TB Green

Corsair H60i CPU Cooler

PSU - Zalman ZM700

IMG_20170405_092435.jpg

βαλε ενα φαν ακομα στην aio να εχεις ποιο καλα temp  και απο το 24αρι για να μην δειχνει με τα χρωματα απο τα καλωδια ασχημο  παρε ενα σπρει μαυρο ματ και βαφτω και ποιασε τα καλωδιακια απο τα φαν πανω να μην κρεμονται ετσι και θα ειναι ποιο ωραιο αυτα.

• Like 3
Δημοσ.

Αγορα καινιουριου case, συγκεκριμενα το Phanteks P400 Tempered Glass σε αντικατασταση ενος Nox Blaze που χρησιμοποιουσα προσωρινα. Επιτελους psu shroud και αρκετος χωρος πισω για να κρυβω το χαος των καλωδιων! Παραραφωνια ο σκληρος αλλα ειναι ο 3ος και δεν εχει θεση αλλου το κουτι. Θα μπορουσα να τον βαλω αναμεσα στο PSU και στο HDD cage αλλα θα πεσει πολυ στριμωγμα των καλωδιων μετα...

Τα δυο 12αρια fans της Phanteks μπηκαν μπροστα για εισαγωγη και εβαλα πανω και πισω για εξαγωγη τρια 12αρια fans που ειχε το παλιο κουτι και τα οποια σκοπευω καποια στιγμη να αλλαξω. Επισης πηρα μαζι το Phanteks PWM Fan Hub.

Το hardware ειναι στο signature μου.

Δυστυχως το γραφειο μου δεν εχει χωρο για να το τοποθετησω επανω, οποτε θα χαραμιζεται στο πατωμα, που ειναι και ενας λογος γιατι δεν εκανα την υπερβαση για το Phanteks Enthoo Evolv ATX TG.

23c142b3fc6d46de9deb5049ad4ecc07.png

17db6e437c6545bc8c390ce1f3c0b0bf.png

9f17ec55ef37475885309c8b05252689.png

e4eba7d0487d448aaf4517ef33ee8d8e.png

f9116f8d43ff4469b51df82465698b88.png

562519cc2caf4b12a7169384bc48ff79.png

068e59a73ab444e38a185453b7834bb4.png

• Like 17
Δημοσ.

Αγορα καινιουριου case, συγκεκριμενα το Phanteks P400 Tempered Glass σε αντικατασταση ενος Nox Blaze που χρησιμοποιουσα προσωρινα. Επιτελους psu shroud και αρκετος χωρος πισω για να κρυβω το χαος των καλωδιων! Παραραφωνια ο σκληρος αλλα ειναι ο 3ος και δεν εχει θεση αλλου το κουτι. Θα μπορουσα να τον βαλω αναμεσα στο PSU και στο HDD cage αλλα θα πεσει πολυ στριμωγμα των καλωδιων μετα...

Τα δυο 12αρια fans της Phanteks μπηκαν μπροστα για εισαγωγη και εβαλα πανω και πισω για εξαγωγη τρια 12αρια fans που ειχε το παλιο κουτι και τα οποια σκοπευω καποια στιγμη να αλλαξω. Επισης πηρα μαζι το Phanteks PWM Fan Hub.

Το hardware ειναι στο signature μου.

Δυστυχως το γραφειο μου δεν εχει χωρο για να το τοποθετησω επανω, οποτε θα χαραμιζεται στο πατωμα, που ειναι και ενας λογος γιατι δεν εκανα την υπερβαση για το Phanteks Enthoo Evolv ATX TG.

Απορια. το κουτακι ετσι οπως το εχεις, χωραει αν ανοιξεις το μπροστα καλυμα εξτρα ανεμιστηρες ή καποιο radiator των 30mm?

Ρωταω γιατι το εχω βαλει στο ματι αλλα δεν εχω δει κατα ποσο χωραει μπροστα ψυξειο με ανεμιστηρια και 4 hdd

Δημοσ.

Μολις πουλησα και εγω το κουτακι μου και αν δεν κανω την υπερβαση να παω σε Lian Li V33 ισως παω και εγω σε Phanteks tempered

Τον δισκο γιατι δεν τον εβαλες μεσα στην καλυπτρα;

Μαλλον για αυτο με βλεπω.

20170125164428_cb2a60f5.jpeg

• Like 1
Δημοσ.

Μολις πουλησα και εγω το κουτακι μου και αν δεν κανω την υπερβαση να παω σε Lian Li V33 ισως παω και εγω σε Phanteks tempered

εχει 2 μεσα και ο 3ος πηγε αναγκαστικα πανω. Γι αυτο ρωταω και εγω που εχω 4 και δεν φτανει το εσωτερικο μονο, αν χωραει rad απο μπροστα.

Δημοσ.

Σκέφτομαι και εγω να το αγορασω! 

Δημοσ.

εχει 2 μεσα και ο 3ος πηγε αναγκαστικα πανω. Γι αυτο ρωταω και εγω που εχω 4 και δεν φτανει το εσωτερικο μονο, αν χωραει rad απο μπροστα.

Ναι εχεις δικιο δεν μου ειχε δειξει ολες τις φωτογραφιες στο κινητο

Δημοσ.

Απορια. το κουτακι ετσι οπως το εχεις, χωραει αν ανοιξεις το μπροστα καλυμα εξτρα ανεμιστηρες ή καποιο radiator των 30mm?

Ρωταω γιατι το εχω βαλει στο ματι αλλα δεν εχω δει κατα ποσο χωραει μπροστα ψυξειο με ανεμιστηρια και 4 hdd

Βγαζοντας το μπροστα καλυμμα μπορεις να βαλεις 3ο fan 12αρι και να εχεις ταυτοχρονα και τα HDD brackets για τους εξτρα δισκους (σημειωση οτι αυτα πωλουνται ως εξτρα, εγω πηρα ενα για 7 ευρω). Αλλα αν θες να βαλεις rad, οποιουδηποτε μεγεθους (χωραει και 360αρι), δεν μπορεις να βαλεις τα HDD brackets.

• Like 1
Δημοσ.

Βγαζοντας το μπροστα καλυμμα μπορεις να βαλεις 3ο fan 12αρι και να εχεις ταυτοχρονα και τα HDD brackets για τους εξτρα δισκους (σημειωση οτι αυτα πωλουνται ως εξτρα, εγω πηρα ενα για 7 ευρω). Αλλα αν θες να βαλεις rad, οποιουδηποτε μεγεθους (χωραει και 360αρι), δεν μπορεις να βαλεις τα HDD brackets.

Μαλιστα. Δεν λεω για το μεγεθος καθαυτο, αλλα πιο πολυ για το παχος.

πχ στην εικονα εχεις 2 φαν και το bracket. Κομπλε.

Στο μπροστα κομματι (με γαλαζιο) αν ανοιχτει χωραει ενα rad παχους 30mm?

Στο enthoo pro m φαινεται σαν να χωραει, αν και παιζει να ειναι καπως ζορικο.

post-381096-0-59682000-1491860813_thumb.png

• Like 1
Δημοσ.

Τι διαφορα εχει το 400 με το 400s

Εγω ισως να παω σε αυτο γιατι μου περρισεψε το bluray εγρφης που ειχα και λεω να το βαλω πανω να υπαρχει.

http://www.skroutz.gr/s/10897982/Phanteks-Enthoo-Pro-M-Tempered-Glass.html

s= silent. Αν δεις εχει κατι γρυλιες το "s" στην οροφη (αφαιρουμενες νομιζω). Ισως να εχει και κανα foam μπροστα και στο δεξι πλαινο , δε ξερω! Εκει ειναι η κυρια διαφορα τους.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...