Chrysostomos Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 αλλαγή σε phanteks Enthoo ProM tempered glass. 22
Demon Lord Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Φοβερό κουτί... Εγώ έκανα μετάβαση από 300r και έμεινα πολύ ευχαριστημένος. Μια ερώτηση όμως, εκείνα τα τετραγωνάκια στα δεξιά που είναι το ένα κάτω από το άλλο, που στο καλό χρησιμεύουν;
nas91 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Φοβερό κουτί... Εγώ έκανα μετάβαση από 300r και έμεινα πολύ ευχαριστημένος. Μια ερώτηση όμως, εκείνα τα τετραγωνάκια στα δεξιά που είναι το ένα κάτω από το άλλο, που στο καλό χρησιμεύουν; Μπαινουν rack για επιπλεον σκληρους..
Demon Lord Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Μπαινουν rack για επιπλεον σκληρους.. Αχα, μάλιστα... γιατί στα manuals δεν αναφέρει κάτι σχετικά με εκείνα τα σημεία
F117 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 αλλαγή σε phanteks Enthoo ProM tempered glass. Καλόοο!! Άμα γυρίσεις το ψυγειο 180 μοίρες ώστε σωληνάκια να βγαίνουν από τα αριστερά όπως βλέπουμε το κουτί βολεύει να περάσουν δεξιά από τον πίσω ανεμιστήρα ή μπα?? 1
Chrysostomos Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Ωραίος. Για πες εντυπώσεις εν τέλει? εντάξει,άλλη κλάση.Είναι ίσως από τα μεγαλύτερα midi κουτιά,να φανταστείς ότι στην θέση του pc στο γραφείο μου,δεν χωράει με την καμία. Το γυαλί δε,όλα τα λεφτά...είναι σκούρο και είναι μπάνικο. Από χώρους...όαση.Με το full wired psu μου και δεν φαίνεται κιχ. Καλόοο!! Άμα γυρίσεις το ψυγειο 180 μοίρες ώστε σωληνάκια να βγαίνουν από τα αριστερά όπως βλέπουμε το κουτί βολεύει να περάσουν δεξιά από τον πίσω ανεμιστήρα ή μπα?? όχι γιατί είναι ο πίσω ανεμιστήρας.είτε έτσι όπως το έχω εγώ είτε μπροστά βολεύει με την H110i. Αν ήταν 240 αντί για 280,ίσως γινόταν αυτό που λες. Αχα, μάλιστα... γιατί στα manuals δεν αναφέρει κάτι σχετικά με εκείνα τα σημεία Μπαίνουν κανονικά. 2
Πέτρος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Πανέμορφο είναι, εξαιρετική δουλειά. Μόνο λίγο "κοντό" φαίνεται, και δεν παίρνει απάνω το ψυγείο σε Ρ/Ρ. 1
Chrysostomos Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Πανέμορφο είναι, εξαιρετική δουλειά. Μόνο λίγο "κοντό" φαίνεται, και δεν παίρνει απάνω το ψυγείο σε Ρ/Ρ. ισχύει,πάνω δεν μπαίνει σε p/p. Πολύ πολύ να το βάλω μπροστά αν κάνω p/p διάταξη. 1
life is music Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 ετοιμάζεται project με coolermaster haf 932 plus ...τα άλλα τα αφήνω γ έκπληξη !
tommybertsen Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 εντάξει,άλλη κλάση.Είναι ίσως από τα μεγαλύτερα midi κουτιά,να φανταστείς ότι στην θέση του pc στο γραφείο μου,δεν χωράει με την καμία. Το γυαλί δε,όλα τα λεφτά...είναι σκούρο και είναι μπάνικο. Από χώρους...όαση.Με το full wired psu μου και δεν φαίνεται κιχ. Συνονοματε, δε μπαινουν αυτα τα κουτια σε θεσεις για pc , χαλας ολο το airflow και τους λογους που το πηρες! Μεγιες το κουτι Ειναι κουκλι! 5
Chrysostomos Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Συνονοματε, δε μπαινουν αυτα τα κουτια σε θεσεις για pc , χαλας ολο το airflow και τους λογους που το πηρες! Μεγιες το κουτι Ειναι κουκλι! το απόγευμα αλλάζω και γραφείο.....σσσσσσ 1
Stathis85 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Aυτό ειναι το δικό μου. Μέχρι στιγμής σε 4Κ δεν έχω κανένα παράπονο και απο θερμοκρασίες δεν έχει πάει ποτέ πάνω απο 50c η cpu και 40c οι gpu's. Το κουτι είναι Corsair graphite 780T cpu: i7-4790K @4.8Ghz gpu: MSI 980 ti gaming 6g SLI @1.555 mhz σε boost edit: δεν ξέρω γιατί η τελευταία εικόνα είναι ανάποδα... 29
Kosvog20 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Μια φωτο με Msi 1080 Και μια με strix 1080 Παλιότερα είχα ανεβάσει και με την inno 1080 Ενημερωτικά καλύτερη κάρτα η ασους σε όλα ψύξη θόρυβο και boost 7700k Z270 code rog Gskill tridentz 3000 4x8 Hx750i Sm951 512gb P5 core thermaltake Full ek water Ανεβασμένες φωτο από κινητο δεν μπορώ να τις γυρίσω , αν μπορεί κάποιος από τους διαχειριστές να τις γυρίσει κανονικά , ευχαριστώ και συγνώμη από το φόρουμ που θα Στραβωσουν τα κεφάλια τους 27
kospit Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 ισχύει,πάνω δεν μπαίνει σε p/p. Πολύ πολύ να το βάλω μπροστά αν κάνω p/p διάταξη. Αν αφαιρέσεις το πάνω καπάκι από τις βίδες του και βάλεις ανάμεσα στο συρτάρι και το καπάκι τα φαν για p/p χωράνε, δες τις εικόνες από αυτό το build. https://pcpartpicker.com/b/TJxG3C Δεν το έχω δοκιμάσει στο δικό μου ακόμα 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα