reborn010 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Πολύ ωραία η κάρτα φίλε reborn. Με PCI extension την έβαλες έτσι? Με pcie riser και ενα bracket . Το νου σας αν καποιος θελει να κανει το ιδιο. Το bracket ειναι μονο για CM cases οπως Mastercase που απ οσο καταλαβαινω το παρτ των pci i/o βγαινει και μπαινει στην θεση του αυτο. Εγω εκοψα τα μαμισια του 900D.
ΔημητρηςΜπιστιολης Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 με cable management και με μαγνητικες deepcool rgb 350 8
GeorgeSmirlis Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Ετοιμάζομαι και γω. 3πλο rad, heatkiller v3 block thermaltake res/pump combo. Έχει δουλειά ακόμα αλλά τα δύσκολα έγιναν. Για να περαστεί καινούριος σωλήνας στο ψυγείο πρέπει να ανοίξει στα δύο για να μπορούν να σφίξουν οι σφιχτηρες. Περισσότερες φωτό, όταν παω παρακάτω! 7
vasilissouvlaki Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Παίζει να είμαι ο μονος που δεν έχει led ούτε για δείγμα στο pc του... Και εγω 1
Sheogorath Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Ετοιμάζομαι και γω. 3πλο rad, heatkiller v3 block thermaltake res/pump combo. Έχει δουλειά ακόμα αλλά τα δύσκολα έγιναν. Για να περαστεί καινούριος σωλήνας στο ψυγείο πρέπει να ανοίξει στα δύο για να μπορούν να σφίξουν οι σφιχτηρες. Περισσότερες φωτό, όταν παω παρακάτω! Βάλε φανάκια στα VRM, κάποτε είχα αυτήν την μητρική, καλό είναι. 1
GeorgeSmirlis Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 I know sheo. Θα γινει και αυτο, αλλα το 120αρι χτυπαει ασχημα στο ματι. Ισως βαλω καποιο 80αρι αν παρω. Αλλιως 120αρι.
Sheogorath Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 I know sheo. Θα γινει και αυτο, αλλα το 120αρι χτυπαει ασχημα στο ματι. Ισως βαλω καποιο 80αρι αν παρω. Αλλιως 120αρι. Εγώ δυο 60άρια είχα βάλει. Ο ένας ήταν απο ψύκτρα amd socketA που έκανε σαν αεροπλάνο και κινούσε και αντίστοιχο αέρα
GeorgeSmirlis Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Παντως το μικρο aerocool strike x one εχει αναστεναξει. Του εχω αλλαξει τα φωτα! Εγώ δυο 60άρια είχα βάλει. Ο ένας ήταν απο ψύκτρα amd socketA που έκανε σαν αεροπλάνο και κινούσε και αντίστοιχο αέρα Και αντε εγω να βρω τετοιο φανακι. Χαχα τουρμπινα (σκουπα 6950?)
GeorgeSmirlis Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Έτοιμη η λουπα. Πάστα έβαλα μία πάρα πολύ απλή coolermaster, γιατί ξέμεινα από mx4. Το depon κρατάει το ψυγείο γιατί βάρυνε με τους ανεμιστήρες και τους σωλήνες. Πρέπει να ομολογήσω την μακακια μου όμως: Βάζω αντλία-ρεσερβοιρ κόβω σωλήνες και πάω να δω αν χωράει η κάρτα. Φυσικά δεν χωρούσε και πλεον η αντλία προεξέχει από το μπροστινό μέρος του κουτιού. 4
Sheogorath Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Ωραίος! Φανάκι στα VRM βάλε, ή έστω ένα στο πίσω μερος του κουτιού. (Αλλά και πάλι βάλε φανάκι στα VRM ) 2
limenikos Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Έτοιμη η λουπα. Πάστα έβαλα μία πάρα πολύ απλή coolermaster, γιατί ξέμεινα από mx4. Το depon κρατάει το ψυγείο γιατί βάρυνε με τους ανεμιστήρες και τους σωλήνες. Πρέπει να ομολογήσω την μακακια μου όμως: Βάζω αντλία-ρεσερβοιρ κόβω σωλήνες και πάω να δω αν χωράει η κάρτα. Φυσικά δεν χωρούσε και πλεον η αντλία προεξέχει από το μπροστινό μέρος του κουτιού. βαλε μια μνημη ακομα να ειναι dual channel και επιτελους παρε ενα κουτι ωστε να χωραει το 3πλο μεσα και ολα ανετα , τοσα πραγματα ακριβα εχεις παρε ενα απο αυτα η αυτο που περνει τα παντα!! και εδω φωτο θες 3πλο πανω θες 3πλο κατω θες 3πλο δεξια ... οτι θες περνει και θα δειξει και αυτα που εχεις και θα εχεις ενα κουτι για χρονια αυτα .
GeorgeSmirlis Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Ωραίος! Φανάκι στα VRM βάλε, ή έστω ένα στο πίσω μερος του κουτιού. (Αλλά και πάλι βάλε φανάκι στα VRM ) θα βαλω, μην μου αγχώνεσαι. Δεν το έχω τελειώσει ακόμα πλήρως.βαλε μια μνημη ακομα να ειναι dual channel και επιτελους παρε ενα κουτι ωστε να χωραει το 3πλο μεσα και ολα ανετα , τοσα πραγματα ακριβα εχεις παρε ενα απο αυτα η αυτο που περνει τα παντα!! και εδω φωτο θες 3πλο πανω θες 3πλο κατω θες 3πλο δεξια ... οτι θες περνει και θα δειξει και αυτα που εχεις και θα εχεις ενα κουτι για χρονια αυτα .Και γω το έχω σκεφτεί και ειναι ίσως η επόμενη κίνησή μου. Για ραμ θα πάρω άλλες 2 8αρες για να παίζει triple channel
limenikos Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 θα βαλω, μην μου αγχώνεσαι. Δεν το έχω τελειώσει ακόμα πλήρως. Και γω το έχω σκεφτεί και ειναι ίσως η επόμενη κίνησή μου. Για ραμ θα πάρω άλλες 2 8αρες για να παίζει triple channel dual channel θες !! αλλη μια στα χρωμα τα τους αφου εχεις μια 8αρα αλλη μια και εισαι κομπλε
GeorgeSmirlis Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Αδερφε δεν παει ετσι το x58 και οι xeon. Τις καλυτερες αποδοσεις τις εχουν σε triple channel! 2
Sheogorath Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 dual channel θες !! αλλη μια στα χρωμα τα τους αφου εχεις μια 8αρα αλλη μια και εισαι κομπλε Triple θέλει. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα