F117 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Καλησπερα και απο εμενα.αυτο ειναι το δικο μου μηχανημα ωραίος!! επόμενο βήμα είναι ένα psu shroud 2
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 ωραίος!! επόμενο βήμα είναι ένα psu shroud τι μυστηριο cooler ειναι αυτό της vga?
Moderators Inuyasha Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Moderators Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 τι μυστηριο cooler ειναι αυτό της vga? GPU block φοράει και από κάτω είναι κάποιο bracket αν καταλαβαίνω καλά για να κρατάει την κάρτα σε ευθεία 1
tommybertsen Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Ειμαι περιεργος...Δωσε πληροφοριες για το κουτι αν θες!
tommybertsen Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Ειναι εξαιρετικη η προσπαθεια (μου θυμιζει το κουτι του multirama το συγκεκριμενο). Ειδικα για τοσο παλιο κουτι! Παντως θα εκτιμησεις πολυ περισσοτερο ενα καλο κουτι με χωρο για τα καλωδια, και ισως ενα τροφοδοτικο καλυτερο (ειναι LC power αν βλεπω καλα; ). Θα χαρεις cable management, αν και στα παλιοτερα κουτια αυτου του τυπου , ηταν πραγματικο challenge!!! Ισως ακομη μεγαλυτερο challenge θα ηταν το μονταρισμα του (για αρχη, βαψιμο μαυρο, θα ειναι πολυ κουλ!!) 3
andrewk4ever Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Να και το καινούργιο μου κουτάκι,επόμενη κίνηση η κατασκευή καλύπτρας για το τροφοδοτικό! 18
limenikos Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 απο mozart tx το 2007 ηρθε σημερα Thermaltake TOWER 900 αντε να ερθουν και τα υπολοιπα παρτ . 16
Megatontnt Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Πλεον καπως ετσι ειναι το κουτακι μου, corsair 750D, με τον 6700κ και ενα custom loop. Η επομενη προσθηκη ειναι μια ταινια led. 9
tommybertsen Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Ας δειξω και εγω το καβουρντιστηρι μου. Πλεον με την καλυπτρα on και "απλυτο " (θελει καθαρισμα , συντομα, μολις φτιαξει ο καιρος , θα βγει μπαλκονι! Η σκονη κατω απο το κουτι ειναι απεριγραπτη ετσι; ) Σκεφτομαι να βαλω 1 κομματακι πλεξι και να τα κολλησω πανω στην καλυπτρα, και πανω σε αυτα 2 SSD. Any Ideas? 11
hliastsek Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Αν βαλω αλλη μια αναβάθμιση θα με βρίσετε? Οχι? καλα τοτε, μικρή αναβάθμιση απο r9 280 σε rx 480 11
7nisiotis Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 (επεξεργασμένο) Ωραίος. Κουτί ποιο είναι, το nzxt; NZXT S340 είναι το κουτί του φίλου παραπάνω Το έχω και γω ίδια έκδοση και το αναγνωρίζω από χιλιόμετρο **Λίγο off topic** S340 co - owners την προσοχή σας παρακαλώ. Κυκλοφόρησαν ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ τα φίλτρα της demcifilter http://www.demcifilter.com/c286/S340.aspx Εχει για τα πάντα, μπρος, πίσω, κάτω, πάνω ακόμα και για την μεριά των exp. slots. Σκέφτομαι για αγορά το front panel dust filter. Αν επιχειρήσω αγορά θα ενημερώσω. ** Bέβαια για Ελλάδα έγραφε κάτι το περίεργο. South Africa Επεξ/σία 9 Μαρτίου 2017 από 7nisiotis 4
reborn010 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Μπηκε η καρτα οπως θα επρεπε να ειναι εξ αρχης. 9
Νυσταγμένος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Πολύ ωραία η κάρτα φίλε reborn. Με PCI extension την έβαλες έτσι?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα