Moderators Inuyasha Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Moderators Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 @ΔημητρηςΜπιστιολης χρειαζεται...θα δεις βελτιωση στις θερμοκρασιες σου...βαλε αν μπορεις κ μια απο τελειως πλαι μηπως σ πουμε κ καμια ιδεα 20 λεπτακια θα σου παρει....αξιζει https://youtu.be/YDCMMf-_ASE Καλά μην περιμένετε θαύματα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nas91 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Θελω να κανω μια ερωτηση.Η μητρικη μου(foxconn h67s)δεν εχει usb 3..Το κουτι μου ομως(prodigy),εχει 2 θυρες Usb3 στο πλαι,τις οποιες θελω να τις εκμεταλλευτω,και ας λειτουργουν σα usb 2.0. Υπαρχει περιπτωση να συνδεσω το ματζαφλαρι(το καλωδιο του κουτιου για usb 3)με καποιο τροπο στη μητρικη μου? Στη φωτογραφια παρακατω,ειδα να ειναι συνδεδεμενο στο τροφοδοτικο(καλα καταλαβα?). Πως γινεται να δουλευει,εαν δε συνδεθει με τη μητρικη? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Inuyasha Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Moderators Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Θελω να κανω μια ερωτηση.Η μητρικη μου(foxconn h67s)δεν εχει usb 3..Το κουτι μου ομως(prodigy),εχει 2 θυρες Usb3 στο πλαι,τις οποιες θελω να τις εκμεταλλευτω,και ας λειτουργουν σα usb 2.0. Υπαρχει περιπτωση να συνδεσω το ματζαφλαρι(το καλωδιο του κουτιου για usb 3)με καποιο τροπο στη μητρικη μου? Στη φωτογραφια παρακατω,ειδα να ειναι συνδεδεμενο στο τροφοδοτικο(καλα καταλαβα?). Πως γινεται να δουλευει,εαν δε συνδεθει με τη μητρικη? http://www.gctech.gr/index.php?route=product/product&product_id=8127 Κάτι τέτοιο θέλεις το έχουν και άλλα καταστήματα αυτό ήταν το πρώτο που μου έβγαλε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nas91 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 http://www.gctech.gr/index.php?route=product/product&product_id=8127 Κάτι τέτοιο θέλεις το έχουν και άλλα καταστήματα αυτό ήταν το πρώτο που μου έβγαλε Αυτο ακριβως θελω ναι.Θα δουλευει σα usb 2 ή 3?Οχι οτι με πειραζει ιδιαιτερα... Ευχαριστω πολυ για την αμεση απαντηση και λυση! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Inuyasha Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Moderators Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Αυτο ακριβως θελω ναι.Θα δουλευει σα usb 2 ή 3?Οχι οτι με πειραζει ιδιαιτερα... Ευχαριστω πολυ για την αμεση απαντηση και λυση! Σε ταχύτητες usb 2 Δες και eshop αν έχεις κοντά σου κατάστημα (αναζήτηση usb internal) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nas91 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Σε ταχύτητες usb 2 Δες και eshop αν έχεις κοντά σου κατάστημα (αναζήτηση usb internal) Θα το ψαξω,να εισαι καλα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ma3stros Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Θα το ψαξω,να εισαι καλα! Καλημερα, αν εχει free σλοτ στην μητρικη PCI μπορεις να παρεις αυτο: http://www.skroutz.gr/s/7417654/DeLock-89315.html Και να εχεις ταχυτητες usb3. Εμενα σε 10αρια windows δουλεψε κανονικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nas91 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Καλημερα, αν εχει free σλοτ στην μητρικη PCI μπορεις να παρεις αυτο: http://www.skroutz.gr/s/7417654/DeLock-89315.html Και να εχεις ταχυτητες usb3. Εμενα σε 10αρια windows δουλεψε κανονικα. Λογω του οτι ειναι Mini itx,εχει μονο ενα ελευθερο pci,οποτε το αφηνω για μελλοντικη καρτα γραφικων. Ασε που με αυτο θα ειναι στο πισω μερος του κουτιου,οποτε δε βολευει κ πολυ. Ευχαριστω παντως! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leonidas_77 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα και από μένα! Το κουτάκι μου Corsair Graphite 760T ,που απογειώθηκε με την Site: ταινια_led ! I7 6700K Επεξ/σία 22 Φεβρουαρίου 2017 από leonidas_77 19 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liako25 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Καλησπέρα και από μένα! Το κουτάκι μου Corsair Graphite 760T ,που απογειώθηκε με την Site: ταινια_led ! I7 6700K Πανέμορφο!!Μπροστά το έχεις βγάλει το φίλτρο;; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leonidas_77 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Πανέμορφο!!Μπροστά το έχεις βγάλει το φίλτρο;; Ευχαριστώ ! ναι το έχω βγάλει για την φωτογραφία!! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tommybertsen Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Οταν εψαχνα για κουτι πριν περιπου 20 μηνες, ημουν αναμεσα σε 3-4, ενα εκ των οποιων το 760t. Δεν το διαλεξα καθαρα, γιατι η τιμη του δεν ανταποκρινεται σε αυτα που προσφερει. Διαλεξα με 117€ το Phanteks, οταν το 760t ειχε 165 τοτε, και το 750D καπου εκει (ενα ακομη ηταν το define r5 μεσα σε αυτα που ηθελα). Απο εμφανιση βεβαια σκιζει, αλλα θεωρω οτι ειναι τρομακτικα overpriced τα κουτιά της corsair. Οχι οτι δεν ειναι ποιοτικα, αλλα οι τιμες ξεφευγουν χωρις κανενα νοημα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bloodmaniac Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 ενα μικρο Update με κοψιμο του πλαινου και sleeved 24pin με cable combs 12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultraex2003 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 αφιερωμενο bro !!!!!!!! 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
reborn010 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Ενα update με καλυτερες φωτο...Και μια με το companion μου. Οχι δεν ειναι Razer παιδες! 19 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα