F117 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 όντως θα ήτανε μάλλον καλύτερα αν είχε έστω 2 χιλιοστά κενό ανάμεσα.... αλλά! δεν ειναι ζεστό....γενικά δεν ειναι ζεστά...μόνο σε full load όταν έχω κλείσει τους ανεμιστήρες !@Sheogorath ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ZELOMOTH Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 όντως θα ήτανε μάλλον καλύτερα αν είχε έστω 2 χιλιοστά κενό ανάμεσα.... αλλά! δεν ειναι ζεστό....γενικά δεν ειναι ζεστά...μόνο σε full load όταν έχω κλείσει τους ανεμιστήρες !@Sheogorath ευχαριστώ Το καλοκαιρι ομως που θα σε φαγουριζει και θα σου τρυπαει το μυαλο για να ριξεις κανα βαθμο ακομα το νερακι...εκει να σε δω!!!Χαχαχα! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
F117 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 θα βαλουμε φουρφούρια ρε!!! πους πουλ στο σπιραλλλ!! δύο delta...ή άντε δυο sunon 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ZELOMOTH Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Ο,τι και να βαλεις, παντα θα ξερεις οτι θα ηταν καλυτερα με κενα....Χαχαχα! Ψυχολογικος πολεμος! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
F117 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Ορισμενες φορες η αγνοια ειναι παραδεισος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ZELOMOTH Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Ορισμενες φορες η αγνοια ειναι παραδεισος Ναι,η πληρης αγνοια ομως.... Γιατι η ημιαγνοια ειναι πολυ χειροτερη! Κατι σαν την ημιμαθεια που λεμε! ( Μην παρεξηγηθουμε κιολας, απλα απανταω γενικα χωρις συγκεκριμενο αποδεκτη, για την πλακα που λεμε) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jeandoumpier Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Ενημέρωση φωτογραφιών ύστερα από την εγκατάσταση της καινούργιας ψύκτρας.../Arctic Freezer i32 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
denis_kos Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Ενημέρωση φωτογραφιών ύστερα από την εγκατάσταση της καινούργιας ψύκτρας.../Arctic Freezer i32 Ωραίος, θα σου πρότεινα όμως να γυρίσεις το ανεμιστήρι 90 μοίρες δεξιόστροφα για να κρύψεις το καλώδιο απο κάτω.. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Νυσταγμένος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Ενημέρωση φωτογραφιών ύστερα από την εγκατάσταση της καινούργιας ψύκτρας.../Arctic Freezer i32 Arctic i32 power!!! Τι specs έχει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jeandoumpier Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Arctic i32 power!!! Τι specs έχει? case : Zalman Z9 neo - psu : Corsair RMi 750 - mobo : Asus z97-p - cpu : i7 4790s - ram : Crucial Ballistix Tactical 16gb (2x8GB) - ssd : Samsung 850 Evo 500gb - hdd : Seagate Barracuda 1tb - gpu : Asus gtx 1070 ROG Strix OC - monitor : LG 23MT55D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Νυσταγμένος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 case : Zalman Z9 neo - psu : Corsair RMi 750 - mobo : Asus z97-p - cpu : i7 4790s - ram : Crucial Ballistix Tactical 16gb (2x8GB) - ssd : Samsung 850 Evo 500gb - hdd : Seagate Barracuda 1tb - gpu : Asus gtx 1070 ROG Strix OC - monitor : LG 23MT55D Τούμπανο. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 (επεξεργασμένο) Ορίστε και το δικό μου! Μόλις το έφτιαξα, έβαλα όσο μεράκι είχα για να δείξει άψογα! Σε επόμενο στάδιο θα προσθέσω white sleeved cables και αργότερα υδρόψυξη και άλλη μια μνήμη για dual channel. Βέβαια έχει ένα βουητό έτσι όπως το έχω στο γραφείο προφανώς λόγω του σκληρού αλλά θα το διορθώσω με κάποιο τρόπο γιατί είμαι λίγο υπερβολικός με την ησυχία. Case: NZXT S340 Cpu: i5 6600k Mobo:Asus Z170- A Ram: Corsair DDR4 8GB 2133mhz Gpu: Gigabyte geforce gtx1070 g1 gaming Ssd: Kingston UV400 240gb HDD: Seagate Barracuda 1tb Psu: Corsair Rmx650w (80+ Gold) Επεξ/σία 17 Φεβρουαρίου 2017 από IoannisLp Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostas.karras Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Ορίστε και το δικό μου! Μόλις το έφτιαξα, έβαλα όσο μεράκι είχα για να δείξει άψογα! Σε επόμενο στάδιο θα προσθέσω white sleeved cables και αργότερα υδρόψυξη και άλλη μια μνήμη για dual channel. Βέβαια έχει ένα βουητό έτσι όπως το έχω στο γραφείο αλλά θα το διορθώσω με κάποιο τρόπο γιατί είμαι λίγο υπερβολικός με την ησυχία. Case: NZXT S340 Cpu: i5 6600k Mobo:Asus Z170- A Ram: Corsair DDR4 8GB 2133mhz Gpu: Gigabyte geforce gtx1070 g1 gaming Ssd: Kingston UV400 240gb HDD: Seagate Barracuda 1tb Psu: Corsair Rmx650w (80+ Gold) Αλλαξε ενα cpu cooler..Κριμα, ειναι ομορφο και αυτο μου χαλαει την αισθητικη.. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Αλλαξε ενα cpu cooler..Κριμα, ειναι ομορφο και αυτο μου χαλαει την αισθητικη.. Εμένα να δεις φιλε μου! Χαχα Ξεμεινα λίγο επειδή έφυγαν πολλά λεφτά μαζεμένα! Με την πρώτη ευκαιρία το έχω σουταρει!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jokerakias Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 και όταν μπορέσεις χρωμα στους fan...μωβ μπροστά,άσπρο πίσω και κίτρινα στην gpu...είναι λίγο σαν ντισκομπάλα... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα