Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχει να καθαριστεί εδώ και πολάάάάάάάάά χρόνια.

Έλα μωρέ, απλά είδα κάτι τρικεράτοπες να βόσκουν τα βρύα που είχαν φυτρώσει πάνω στην σκόνη...

:P

• Like 6
  • Απαντ. 14,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Έλα μωρέ, απλά είδα κάτι τρικεράτοπες να βόσκουν τα βρύα που είχαν φυτρώσει πάνω στην σκόνη...

Τρικεράτοπες ήταν?

Εγώ νόμιζα ότι ήταν χολέρα με πόδια και βυζιά.

• Like 7
Δημοσ.

Τρικεράτοπες ήταν?

Εγώ νόμιζα ότι ήταν χολέρα με πόδια και βυζιά.

Δεν σας πιάνω :)

Δημοσ.

Αυτό το κατάλαβα :P Για το "Τρικεράτοπες" εννούσα :P

Με λιγα λογια , τα παιδια σου λενε οτι  επι εποχης αυτου του υπεροχου τετραποδου φιλου μας, τα τοτε παιδακια καναν τα πρωτα τους βηματα στην πληροφορικη πανω σε παρομοιας "μορφολογιας" μηχανηματα!... :P  Και κοιτα καλυτερα γιατι νομιζω οτι κατι κρυφτηκε πισω απο την μητρικη σου!Χεχεχε :-D 

https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A4%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%B5%CF%81%CE%AC%CF%84%CF%89%CF%88

• Like 2
Δημοσ.

Με λιγα λογια , τα παιδια σου λενε οτι  επι εποχης αυτου του υπεροχου τετραποδου φιλου μας, τα τοτε παιδακια καναν τα πρωτα τους βηματα στην πληροφορικη πανω σε παρομοιας "μορφολογιας" μηχανηματα!... :P  Και κοιτα καλυτερα γιατι νομιζω οτι κατι κρυφτηκε πισω απο την μητρικη σου!Χεχεχε :-D

https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A4%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%B5%CF%81%CE%AC%CF%84%CF%89%CF%88

axaxaxaxa ok :P

Δημοσ.

Hello παιδες. Καμια ιδεα για micro itx mobo και μεγαλη ψηκτρα? Θελω να φαινεται η ιδιετερα μικρη καρτα μου που ειναι ακρυβως κατω απο την ψηκτρα.Κανενα pci-e extension λετε? ή να κατσω στ' αυγα μου?

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα, ήρθε σήμερα η τατιάνα, καινούρια με ζελατίνες. Την χρειάζομαι για την δουλειά.

Είχε και Waterblock, αν δεν το πουλήσω με την 780, θα πάω σε custom. Φυσικά θα βαφτεί το εσωτερικό του κουτιού μαύρο ή λαχανί. Προς το παρόν έχω δουλειά και ο χρόνος δεν φτάνει.  :unsure:

post-317077-0-06512300-1486468392_thumb.jpg

post-317077-0-74673800-1486468442_thumb.jpg

post-317077-0-05463700-1486468502_thumb.jpg

• Like 19
Δημοσ.

Καλησπέρα, ήρθε σήμερα η τατιάνα, καινούρια με ζελατίνες. Την χρειάζομαι για την δουλειά.

Είχε και Waterblock, αν δεν το πουλήσω με την 780, θα πάω σε custom. Φυσικά θα βαφτεί το εσωτερικό του κουτιού μαύρο ή λαχανί. Προς το παρόν έχω δουλειά και ο χρόνος δεν φτάνει.  :unsure:

Αχχχ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βάλε φανάκι πίσω. Στην μέση δεν έχεις βίδες στην μητρική?

δεν εχει το κουτι σπειρωμα.

Επεξ/σία από BurgerDictator
  • Like 1
Δημοσ.

Δεν έχεις lag με Titan και Xeon?

Δημοσ.

όχι λαχανί ρε sheo μαύρο με λαχανί πινελιές καλύτερα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...