ekans Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 Καλησπέρα παιδιά.Σκέφτομαι να δώσω το pc μου(είναι στην υπογραφή , φώτο εδώ https://pcpartpicker.com/b/8GsJ7P ) Αν θέλει κάποιος και ανταλλαγή με μικρότερο σύστημα με κάνα i3/gtx 950 και διαφορά χρημάτων. Τα πάντα σε άριστη κατάσταση και με εγγύηση. γιατι ρε τρελε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chocobo Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 γιατι ρε τρελε? E τόσο καιρό το λέω πως δεν έχω κάν παιχνίδια να παίξω και ανέκαθεν δεν με ενδιέφεραν τα γραφικά τα fps κλπ.Περισσότερο παίζω emulators psx nintendo 64 παρά σημερινά παιχνίδια. Είχα την όρεξη να το φτιάξω το έκανα αλλά τώρα πάει.Αν βρώ να το δώσω για ανταλλαγή καλώς αλλιώς θα δω να το βάλω για πώληση και να χτίσω ένα φτηνό pc. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ekans Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 E τόσο καιρό το λέω πως δεν έχω κάν παιχνίδια να παίξω και ανέκαθεν δεν με ενδιέφεραν τα γραφικά τα fps κλπ.Περισσότερο παίζω emulators psx nintendo 64 παρά σημερινά παιχνίδια. Είχα την όρεξη να το φτιάξω το έκανα αλλά τώρα πάει.Αν βρώ να το δώσω για ανταλλαγή καλώς αλλιώς θα δω να το βάλω για πώληση και να χτίσω ένα φτηνό pc. τοσος κοπος τοσο τρεξιμο,κρατα το να το βλεπεις,αλλα αν εχεις αναγκη τα χρηματα πασο! παρολαυτα εχει γινει τελεια δουλεια! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chocobo Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 τοσος κοπος τοσο τρεξιμο,κρατα το να το βλεπεις,αλλα αν εχεις αναγκη τα χρηματα πασο! παρολαυτα εχει γινει τελεια δουλεια! Και τα έχω ανάγκη είναι η αλήθεια και βαρέθηκα απλά να το κοιτάω.Θα μου πείς τα 200-300 ευρώ που θα βγάλω είναι τόσο σημαντικά ? δυστυχός όμως είναι. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
F117 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2016 χρονια πολλα.... για να δουμε 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tommybertsen Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2016 Δειξτε τις βιδες της υδροψυξης του κουτιου σας; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tenshi Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2016 Δειξτε τις βιδες της υδροψυξης του κουτιου σας; Ρακόρ υδραυλικών εργασιών (καμία σχέση με τα φλώρικα που βάζουμε σε ενα loop). Hmmm... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
F117 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) 3/8 χαλκοσωληνα... Ρακορακια απο a lok 3/8" σε 1/4" NPT και συστολες απο 3/4" a lok σε 1/2" npt αρσενικο και απο 1/2" θυληκο npt σε 3/8" a lok... Πανακριβα εδω Ελλαδα αυτα...ευτυχως το ebay κανει την διαφορα...χαχαχα... Επισης χρειαζεται και κουρμπαδορος και σωληνοκοφτης και χρησιμοποιησα 7 μετρα σωληνα για την λουπα και κανα 2 μετρα πεταμα Επεξ/σία 26 Δεκεμβρίου 2016 από F117 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ntemis21 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 μολις το τελειωσα. 26 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeSmirlis Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 μολις το τελειωσα. 15749989_10211514156795226_641948536_n.jpg Κουκλι, απλα!!! Τι υγρο θα βαλεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimakos234 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 μολις το τελειωσα. ωραιος. θα σου προτεινα αν υπαρχει γρυλια στο κατω μερος του κουτιου να βαλειςτο τροφοδοτικο με τον ανεμιστηρα προς τα κατω, μην σταξει τιποτα μεσα στο psu και το κλαις. Μου φαινεται λιγο στενα εκει κατω, θα πρεπει να βαλεις φαντασια στο cable management 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darkmind35 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Μετα απο πολυ κοπο κ χρόνο, πολυ χρόνο, τελειωσα την πρώτη μου καστομ υδροψυξη 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ntemis21 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Κουκλι, απλα!!! Τι υγρο θα βαλεις? εβαλα ek blood red. ωραιος. θα σου προτεινα αν υπαρχει γρυλια στο κατω μερος του κουτιου να βαλειςτο τροφοδοτικο με τον ανεμιστηρα προς τα κατω, μην σταξει τιποτα μεσα στο psu και το κλαις. Μου φαινεται λιγο στενα εκει κατω, θα πρεπει να βαλεις φαντασια στο cable management προς τα κατω το ειχα παλια αλλα μαζευε την σκονη απο χαμηλα και το γυρισα τωρα ετσι. απο cable managment εβαλα πολλα δεματικα και τελικα εκλεισε το πισω καπακι κομπλε. Οριστε και μια απο σημερα που ειναι και εν λειτουργια 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeSmirlis Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 εβαλα ek blood red. προς τα κατω το ειχα παλια αλλα μαζευε την σκονη απο χαμηλα και το γυρισα τωρα ετσι. απο cable managment εβαλα πολλα δεματικα και τελικα εκλεισε το πισω καπακι κομπλε. Οριστε και μια απο σημερα που ειναι και εν λειτουργια 20161228_144740.jpg Θηριο εισαι! Χωρεσαν ολα αποτι φαινεται! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
life is music Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 εβαλα ek blood red. προς τα κατω το ειχα παλια αλλα μαζευε την σκονη απο χαμηλα και το γυρισα τωρα ετσι. απο cable managment εβαλα πολλα δεματικα και τελικα εκλεισε το πισω καπακι κομπλε. Οριστε και μια απο σημερα που ειναι και εν λειτουργια 20161228_144740.jpg ποιο κουτι εχεις φιλε ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα