karmen1983 Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Μήπως να ανοίξεις νέο θέμα όμως γιατί είσαι σε κάπως άσχετο εδώ; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Μην ασχολείσαι με τον δείκτη εμπειρίας των Windows. Το πιθανότερο είναι να έκανες κάποιο update και να βγαίνουν διαφορετικά πλέον τα αποτελέσματα. Έτσι γίνεται, προφανώς επειδή αλλάζει η βάση δεδομένων. Κι εμένα ο SSD μου έπεσε από 7.9 σε 7.7. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nokpos Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Μήπως να ανοίξεις νέο θέμα όμως γιατί είσαι σε κάπως άσχετο εδώ; ναι sorry απλα εχω τρελαθη αυτες τησ μερες , ανοιξα νεο θεμα . ευχαριστω ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SolicitedCrib4 Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Είμαι καινούριο μέλος. Να και το δικό μου! Μπορεί σας παρακαλώ κάποιος να μου πει το μοντέλο του κουτιού; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Είναι η γνωστή μάρκα INVISIBLE καλώς όρισες 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
veteranos123 Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Δεν φαίνεται κάποια φωτογραφία. Καλώς όρισες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SolicitedCrib4 Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Μπορείς να μου πεις πως ανεβάζουμε κάποια φωτογραφία; Γιατι τελικά δεν τα κατάφερα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Μπορείς να μου πεις πως ανεβάζουμε κάποια φωτογραφία; Γιατι τελικά δεν τα κατάφερα! Πήγαινε εκεί που γράφεις για να ποστάρεις και πάτα Περισσότερες Επιλογές απάντησης. Επέλεξε στο συνδετήρα κάτω αριστερά Αναζήτηση. Βρες στο δίσκο τη φώτο και πάτα μετά επισύναψη αρχείου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SolicitedCrib4 Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Ορίστε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
veteranos123 Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Ωραίο κουτάκι (εξωτερικά). Αν θες βάλε και μια φωτογραφία από μέσα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SolicitedCrib4 Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Ορίστε!! Μπορεί κανείς να μου πει παρακαλώ τι μάρκα και τι μοντέλο είναι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
veteranos123 Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Κατέβασε το cpu-z και θα στα πει μόνο του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giokou Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Νομιζω για το κουτι μιλαει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
veteranos123 Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Aaaa. Εγώ κατάλαβα για το hardware Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SolicitedCrib4 Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Ναι. Όπως είπαι και ο giokou, μιλάω για το κουτί δηλαδή το chassis. Το cpu-z το χρησιμοποιώ πολύ και ξέρω ότι είναι μια πολύ ωραία εφαρμογή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα