johny135 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 Ακομα δεν καταλαβαινω γιατι ορισμενοι αναφερονται σε συγκεκριμενα ατομα, λες και οι αλλοι δεν ξερουμε ή δεν εχουμε ιδεα. Τεσπα. Στο θεμα μας. Εγω πηρα πλεξι 1.5m x 1m απο το πρακτικερ και το εκοψα στο μεγεθος μου με σεγα. Βεβαια μπορουν να στο κοψουν και αυτοι. Εβαλα μεντεσεδες αποσπωμενους στο αριστερο μερος του πλεξι και τους βιδωσα με δυο βιδες τον καθενα πανω στο κουτι με τρυπες που εκανα εγω με τρυπανι. Στην δεξια μερια του πλεξι εκανα δυο 2 τρυπες σε αυτο και στο κουτι και το βιδωσα πανω σε αυτο. Αν τις βγαλω αυτες το πλεξι ανοιγει σαν ντουλαπι χαλαρα και μπορω να δουλεψω μεσα στο κουτι. Επισης μπορω να το βγαλω αφου οι μεντεσεδες ειναι αποσπωμενοι. στο πρακτικερ ποσο παει το plexi glass? εγω θελω να βγαλω στο κουτι του υπολογιστη το καπακι που ειναι με ηχομωνωση τελειως...και στη θεση του να παρω στα ιδια μετρα plexi glass...απλα θα πρεπεινα γινουν 4 τρυπες στο κουτι ωστε να βιδωσει πανω του το plexi glass γιατι δεν γινεται να βιδωσει απο πισω οπως βιδωνει το καπακι του pc αναγκαστικα....γινεται αυτο ε?
life is music Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 Ακομα δεν καταλαβαινω γιατι ορισμενοι αναφερονται σε συγκεκριμενα ατομα, λες και οι αλλοι δεν ξερουμε ή δεν εχουμε ιδεα. Τεσπα. Στο θεμα μας. Εγω πηρα πλεξι 1.5m x 1m απο το πρακτικερ και το εκοψα στο μεγεθος μου με σεγα. Βεβαια μπορουν να στο κοψουν και αυτοι. Εβαλα μεντεσεδες αποσπωμενους στο αριστερο μερος του πλεξι και τους βιδωσα με δυο βιδες τον καθενα πανω στο κουτι με τρυπες που εκανα εγω με τρυπανι. Στην δεξια μερια του πλεξι εκανα δυο 2 τρυπες σε αυτο και στο κουτι και το βιδωσα πανω σε αυτο. Αν τις βγαλω αυτες το πλεξι ανοιγει σαν ντουλαπι χαλαρα και μπορω να δουλεψω μεσα στο κουτι. Επισης μπορω να το βγαλω αφου οι μεντεσεδες ειναι αποσπωμενοι. ευχαριστω πολύ φιλος θα το κοιτάξω αλλα εχω ένα θεμα θα είναι ωραιο το πλεξι πανω στο commander ms-i?
GeorgeSmirlis Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 στο πρακτικερ ποσο παει το plexi glass? εγω θελω να βγαλω στο κουτι του υπολογιστη το καπακι που ειναι με ηχομωνωση τελειως...και στη θεση του να παρω στα ιδια μετρα plexi glass...απλα θα πρεπεινα γινουν 4 τρυπες στο κουτι ωστε να βιδωσει πανω του το plexi glass γιατι δεν γινεται να βιδωσει απο πισω οπως βιδωνει το καπακι του pc αναγκαστικα....γινεται αυτο ε? ευχαριστω πολύ φιλος θα το κοιτάξω αλλα εχω ένα θεμα θα είναι ωραιο το πλεξι πανω στο commander ms-i?15€ αν δεν κανω λαθος το ειχα παρει ολο το κομματι. Δεν ξερω αν θα του ταιριαζει, αλλα αν το εχεις προσεγμενο με καλο cable management και ψιλοταιριαστα χρωματα στα κομματια θα ειναι καλο.
Liako25 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 15€ αν δεν κανω λαθος το ειχα παρει ολο το κομματι. Δεν ξερω αν θα του ταιριαζει, αλλα αν το εχεις προσεγμενο με καλο cable management και ψιλοταιριαστα χρωματα στα κομματια θα ειναι καλο. Για ρίξε καμιά φωτό να πάρουμε μάτι και μεις...
Sheogorath Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 Για ρίξε καμιά φωτό να πάρουμε μάτι και μεις... http://www.insomnia.gr/topic/467542-δείξτε-το-κουτί-σας/?p=55231247
Liako25 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 http://www.insomnia.gr/topic/467542-δείξτε-το-κουτί-σας/?p=55231247 Λάθος μου,δεν το διευκρίνησα τόσα καλά.Φωτό από το side panel πλεξιγκλας εννοούσα εγώ να μας δείξει..
cpttony Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 Σ'εχω! To μεντεσέ βάψε τον και αυτόν (μαύρο). 2
GeorgeSmirlis Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 To μεντεσέ βάψε τον και αυτόν (μαύρο). στο προγραμμα το εχω αλλα δεν εχω σπρει και βαρεθηκα να παω να παρω το σαββατο!
life is music Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 15€ αν δεν κανω λαθος το ειχα παρει ολο το κομματι. Δεν ξερω αν θα του ταιριαζει, αλλα αν το εχεις προσεγμενο με καλο cable management και ψιλοταιριαστα χρωματα στα κομματια θα ειναι καλο.τα θα το φτιαξω το ολο θεμα θα το ανεβασω και σε φωτο και θα το δουμε μετα αν του ταιριαζει το πλεξι 1
johny135 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 15€ αν δεν κανω λαθος το ειχα παρει ολο το κομματι. Δεν ξερω αν θα του ταιριαζει, αλλα αν το εχεις προσεγμενο με καλο cable management και ψιλοταιριαστα χρωματα στα κομματια θα ειναι καλο. θελω στη θέση του πλαινουν του κουτιου να βαλω πλεξι γκλας...και στο τελος να ειναι καπως ετσι http://www.computershopper.com/var/ezwebin_site/storage/images/media/images/in-win-9014/1250976-1-eng-US/in-win-901_400-Wide.jpg απλα πρεπει να ανοιξω και τρυπες στο πλεξι γκλας ωστε να εχει 4 βιδες (2 πανω και 2 κατω ) οπως αυτο στη φωτο.
tommybertsen Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Νεο εντρυ , κερδισμενο μηχανικο keyboard απο διπλανο φορουμ (ναι ξερω , μου ανοιξε ). ΕΙναι το coolermaster masterkeys pro L white. Φοντο , το κουτι , για να ειμαστε και εντος \ 13
johnnyman Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Μπράβο! Υπέροχο το πληκτρολόγιο και το κουτί. Εύγε. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα