alldaynews Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Αν πας σε κατάστημα που φτιάχνουν ταμπέλες λογικά θα μπορούν να σε εξυπηρετήσουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DigitalElf Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Θέλεις να βρεις ένα μαγαζί που ασχολείται με plexiglass μόνο. Και σε τζαμαδικα πας, απλά αυτοί έχουν μεγάλα κομμάτια. Εσύ θέλεις ένα ρετάλι. Και ένα απλό google search την κάνει την δουλειά, http://www.zarakis.gr/products.php 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ekans Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Θέλεις να βρεις ένα μαγαζί που ασχολείται με plexiglass μόνο. Και σε τζαμαδικα πας, απλά αυτοί έχουν μεγάλα κομμάτια. Εσύ θέλεις ένα ρετάλι. Και ένα απλό google search την κάνει την δουλειά, http://www.zarakis.gr/products.php μια χαρα ειναι και απο εδω.. θα παω αυριο μια βολτα.. ευχαριστω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ekans Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 ετοιμο το backplate της καρτας! εκοψα ενα κομματι plexi ασπρο και εκτυπωσα γυαλιστερο αυτοκολλητο,το σχεδιο το εφτιαξα εγω .. συνολικο κοστος 2 ευρω..το αποτελεσμα πιστευω αξιζει αρκετα.. 15 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g@m3r Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 παιδια ξερει κανεις κανενα καταστημα να μου κοψουν plexiglass για να φτιαξω backplate για την asus rx 470? ψαχνω κατι σε 1mm παχος ασπρο(οχι το διαφανες) σαν το ασπρο της φωτο.. που να ρωτησω? edit: σκεφτομαι να φτιαξω κατι τετοιο πανω στο plexi (φωτο 2) Αν το θέλεις έτοιμο ρίξε μια ματιά εδώ: http://www.coldzero.eu/475-rx-400-series 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vasilis 07 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Έγιναν κάποιες αλλαγές τελευταία . Επιπλέον RAM (32GB πλέον), αλλαγή στοκ fans στην Η110i GT με Noctua Industrial. Το psu cover είναι δανεικό από το Corsair 400C. 13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeSmirlis Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 Βραδινές φωτος με την καρτουλα επιτελους δουλεμενη και με custom (easy) backplate (plexiglass). 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 Βραδινές φωτος με την καρτουλα επιτελους δουλεμενη και με custom (easy) backplate (plexiglass). Καβάντζωσες blanco απ'το γραφείο για την ψύκτρα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeSmirlis Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 Καβάντζωσες blanco απ'το γραφείο για την ψύκτρα; Χαχαχαχχα, κλαιωω! Με ακρυλικο σπρει την εκανα ασπρο, μονο το πανω φιν! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 Καλα το πλεξι bacplate πως καθεται? Δεν ειναι χοντρό για βιδωμα? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeSmirlis Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 1/4 της σταγονας logo απο το πλασιο (κολα για τον λουτσο) σε 2 βιδες απο τις 4 για τον πυρηνα! (3μμ ειναι) Η καρτα τουμπανο αθορυβη και παγωμενη! (fan: 25%, full load temp: 60C) 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ekans Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 Βραδινές φωτος με την καρτουλα επιτελους δουλεμενη και με custom (easy) backplate (plexiglass). τρυψε και με γυαλοχαρτο τις ακρες να γινει καλυτερο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeSmirlis Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 τρυψε και με γυαλοχαρτο τις ακρες να γινει καλυτερο Τωρα καθησε, χεστο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
life is music Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 καλησπερα σε ολους εχω το commander ms-i και σκεφτομουν να τοy βαλω πλεξιglass θα του πηγαινε ;;; και δευτερον που βρισκουμε τετοιο τζαμι και πως το βιδονουμε πανω στο κουτι ξερεις albiliosha 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeSmirlis Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 καλησπερα σε ολους εχω το commander ms-i και σκεφτομουν να τοy βαλω πλεξιglass θα του πηγαινε ;;; και δευτερον που βρισκουμε τετοιο τζαμι και πως το βιδονουμε πανω στο κουτι ξερεις albilioshaΑκομα δεν καταλαβαινω γιατι ορισμενοι αναφερονται σε συγκεκριμενα ατομα, λες και οι αλλοι δεν ξερουμε ή δεν εχουμε ιδεα. Τεσπα. Στο θεμα μας. Εγω πηρα πλεξι 1.5m x 1m απο το πρακτικερ και το εκοψα στο μεγεθος μου με σεγα. Βεβαια μπορουν να στο κοψουν και αυτοι. Εβαλα μεντεσεδες αποσπωμενους στο αριστερο μερος του πλεξι και τους βιδωσα με δυο βιδες τον καθενα πανω στο κουτι με τρυπες που εκανα εγω με τρυπανι. Στην δεξια μερια του πλεξι εκανα δυο 2 τρυπες σε αυτο και στο κουτι και το βιδωσα πανω σε αυτο. Αν τις βγαλω αυτες το πλεξι ανοιγει σαν ντουλαπι χαλαρα και μπορω να δουλεψω μεσα στο κουτι. Επισης μπορω να το βγαλω αφου οι μεντεσεδες ειναι αποσπωμενοι. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα