PunishedSnake Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Coming Soon! Νταξ δεν ξέρω για σας αλλά η Asus εχει φτιάξει πολύ καυλα ψύκτρα. Μεγιές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cpttony Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Νταξ δεν ξέρω για σας αλλά η Asus εχει φτιάξει πολύ καυλα ψύκτρα. Μεγιές Ευχαριστώ! Η ψύκτρα και γενικά όλο το PCB είναι ακριβώς αυτό της 1070, εκτός το RGB φωτισμό στο ROG λογότυπο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PunishedSnake Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Ευχαριστώ! Η ψύκτρα και γενικά όλο το PCB είναι ακριβώς αυτό της 1070, εκτός το RGB φωτισμό στο ROG λογότυπο. H 1060 6gb είναι? ή RΧ480? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cpttony Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 H 1060 6gb είναι? ή RΧ480? H πρώτη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mitsos_The_Great Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Νομίζω θα επέλεγα να μην φωτίσω τους δίσκους.. Κατα τα άλλα μια χαρα!Πως να τους καλυψω να μην φαίνονται; Έχεις κάποια ιδέα; Με τους skylake πολλα ακουγονται για λυγισματα επεξεργαστη, οποτε προσοχη επειδη εχεις γομαροψυκτρα. Η δικια μου (Thermalright macho ειχε πλαστικο αποστατη για να μην λυγιζει ο cpu. Μη μου λες τέτοια και με κάνεις να σκέφτομαι να μη τη βγάλω επειδή υπάρχει το ενδεχόμενο να δω λυγισμενο τον επεξεργαστή... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeSmirlis Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Και εμένα κάθεται καθιστή πανω στο cpu. Εσένα που κρέμεται δίνει πολύ βάρος πανω του και ειδικά στις κάτω πλευρες του. Εφόσον όμως την εχεις βιδωσει σωστα δεν θα εχεις πρόβλημα. Καλό ειναι στους skylake όταν βιδωνουμε την ψυξτεα να ελέγχουμε το κενό cpu-cooler για να μην ασκουμε έξτρα πίεση στον cpu. Αυτά απο εμένα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Phanteks eclipse P400 και λοιπά. Ακόμα και με full wired σε τέτοια κουτιά, μια χαρά δουλειά γίνεται με το cable management. Ετοιμάστηκε για γνωστό αλλα λόγω οικονομικών ξέμεινε. Θα φύγει αγγελία οσονούπω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 Πάρα πολύ καλό φίλε radiohead! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SahiMontana Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 Καλησπέρα ρε μάγκες. Αυτό ειναι ενα κουτί στυλ htpc που έφτιαξα απο ενα παλιο tower. Ελπίζω να σας αρέσει το αποτέλεσμα. Έμενα μ αρέσε η διαδικασία... 26 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 Μόνο και μόνο για τη δουλειά που έριξες, ωραίος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kosvog20 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2016 Καλησπερα στην παρεα και απο μενα,αλλαγη κουτιου σε p5 core thermaltake,σιγα σιγα τελειωνω δεκτες ολες οι γνωμες και αποψεις,σκεφτομαι να βαψω καρτα και να βαλω καλωδια sleeved 15 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2016 Η κάρτα μια χαρά είναι imho, ένα sleevάρισμα θέλουν με άσπρα-κόκκινα καλώδια. Ή άσπρα-μαύρα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Καλησπερα στην παρεα και απο μενα,αλλαγη κουτιου σε p5 core thermaltake,σιγα σιγα τελειωνω δεκτες ολες οι γνωμες και αποψεις,σκεφτομαι να βαψω καρτα και να βαλω καλωδια sleeved Τούμπανο φίλε μπράβο. Εγώ θα έβαφα το ασημί της κάρτας λευκό. Και όλα τα sleeved κόκκινα. Εναλλακτικά κάρτα κόκκινη και sleeved λευκά. Είμαι και βάζελος πανάθεμά με. Επίσης θα άλλαζα και το ledaki στην κάρτα απο μπλέ σε κόκκινο ή λευκό. Εκείνο το μπλέ χαλάει όλο το story. Προφανώς τα κάνεις αν έχει λήξει η εγγύησή της. Επεξ/σία 23 Οκτωβρίου 2016 από Επισκέπτης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kosvog20 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2016 ευχαριστω πολυ για τα ωραια σχολια και τις γνωμες σας,ειχα σκοπο να βαλω την msi να σας πω την αληθεια,αλλα το βαψιμο γινετε χωρις να χασω καποια εγγυηση μαλλον αυτο θα κανω θα την κανω λευκη! το μπλε αλλαζει μονο οταν ζοριζεται παει πρασινο και μετα κοκκινο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2016 ευχαριστω πολυ για τα ωραια σχολια και τις γνωμες σας,ειχα σκοπο να βαλω την msi να σας πω την αληθεια,αλλα το βαψιμο γινετε χωρις να χασω καποια εγγυηση μαλλον αυτο θα κανω θα την κανω λευκη! το μπλε αλλαζει μονο οταν ζοριζεται παει πρασινο και μετα κοκκινο! Μάγκα μου άκυρο. Τώρα το είδα οτι είναι η 1080. lol Μην την πειράξεις καν! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα