Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σύστημα φίλου. Έβαλε κουτί μετά από ένα χρόνο! :lol:

image.jpg

image.jpg

image.jpg

Σύστημα: NZXT S340, Corsair HX850i, Asus Z170-A, i7 6700K,  Sapphire R9 390, G.Skill 2x4GB @3000Mhz, Samsung EVO 850, Seagate 1TB

Στο μάτι μου, φαίνεται σαν μινιατούρα μπροστά στο δικό μου. :lol:

το βιβλιο fan filter για να μην μπαινει σκονη πανω! χαχα  :P

πολυ ωραιο παντως! :)

• Like 2
  • Απαντ. 14,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

καλησπερα σας, μια γνωμη για το το παρακατω? σκεφτομαι την αγορα του , απλα λεω να παρω και καποιες γνωμες παραπανω σε αυτα τα χρηματα πανω κατω :-)

http://www.anidees.com/ai-crystal/ai-crystal

Aνάλογα πόσο πάει με μεταφορικά.Και ανάλογα τι έχεις σκοπό να βάλεις μέσα σο κουτί.

Εμφανησιακά είναι τέλειο.Θα ανησυχούσα μόνο για σκόνη στο μπροστινό μέρος που θα κάθεται στο γυαλί.

Δημοσ.

Απο εδω ελλαδα θα το φερω, μεσα θα βαλω μια Asus rampage iv black edition, εναν ι7 3960x , μια υδροψυξη aio , 6 fans , gpu και 3 δισκους. Απλα ελεγα μην το ειχε κανενα παιδι απο εδω να μου ελεγε την γνωμη του.

Δημοσ.

Πω...ΜΟυ μοιαζει πολυ αντιγραφη το anidees... Πραγματικα χωρις...idees οι τυποι. :P .. Μου θυμιζει φρακταλ μαζι με ΝΖΧΤ 340. Για συνονθηλευμα μου κανει, που εχει απλα μπροστα γυαλι και δειχνει απλα ομορφο και τιποτα περισσοτερο .

Τα 150€ που ζηταει; Αστεια , πραγματικα...Ο χωρος για τα καλωδια πισω ειναι περιεργος...Θα πρεπει να τα πεταξεις καπου χυμα για να μη φαινονται ή να ειναι τελειως flat ωστε να τακτοποιηθουν ομορφα , μιας και εχει και απο την αλλη γυαλι (ή να ειναι σε αυτο το περιεργο πραγμα που φαινεται μπροστα; don't know ).. Αλλα αν εν τελει σε βολευει , εσυ αποφασιζεις. Οπως το βλεπω , ειναι πανακριβο...Πολυ γυαλι μεν , αλλα...

Noμιζω οτι ειναι περισσοτερο κατατοπιστικο αυτο το ριβιου 

Αν ηταν φτηνοτερο το phanteks evolve ΑΤΧ με το tempered , θα προτεινα εκεινο με τα 1000.

Δημοσ.

Μόλις έβαλα την Coolermaster Hyper 103 σε έναν πελάτη με CPU AMD FX8320
Εξαιρετική, δεν την περίμενα τόσο καλή. Δροσερό το CPU και πολύ αθόρυβη. Under Load Prime (Maximum heat test) 43C, με θερμοκρασία δωματίου 23C.

Τι διάολο γίνεται και έχω στο δικό μου 57C under load; Εντάξει έχω κάνει OC και έχω κλείσει το APM, αλλά τόσο πολύ και είμαι με νερό; Θα δοκιμάσω πιο μετά και στο δικό μου τελείως Default να δω γιατί με έχουν πιάσει τα ψυχολογικά μου μήπως κάτι δεν πηγαίνει καλά.

post-115429-0-96748300-1476378269_thumb.jpg

• Like 6
Δημοσ.

Ας ποσταρω και εγω,τον ταλαιπωρο γεροντα: 

COSMOS2.png

και μεσα αλλιωτικο....mod (?!), για να κραταει την καρτα:

COSMOSPATENTA.png

Αυτο ειναι το 2ο Cosmos II που, "παιρνω"...Το πρωτο που ειχα αγορασει το 2012 απο ΠΟΛΥ γνωστο μαγαζι του χωρου και αφου τους το στειλα για αντικατασταση Ram (εντος εγγυησης), μου το φερανε πισω ρημαδιο, με σπασμενη πανω σιτα (εκει που μπαινει το βιδακι και το κραταει ειχε γινει κομματια), σπασμενη μπροστα σιτα και σπασιμο στο πλαϊνο πλαστικο πλαισιοarrow-10x10.png. Μετα απο χοντρη μανουρα, προς τιμην τους, το αντικατεστηκαν με καινουργιο κουτι.

Στο συγκεκριμενο εργαλειο τα μονα που θελω να κανω ειναι custom υδροψυξη με χαλκοσωληνες, βαση να κραταει την καρτα και ενα βαψιμο.

Update: Πηρα επιτελους μια βαση στηριξης της καρτας γραφικων, καταργωντας την εμπειρη μοντιφια με τις θηκες των CD.post-371567-0-87376300-1476456474_thumb.png

• Like 4
Δημοσ.

Χωρίς τη στήριξη υπάρχει θέμα δηλαδή; Αφού έχει Backplate η κάρτα.

Δεν μου αρέσει καθόλου με την στήριξη.

Θεμα δεν το λες...Απλα θα παρει στο χερι το PCI slot στο μελλον. 

• Like 2
Δημοσ.

Χωρίς τη στήριξη υπάρχει θέμα δηλαδή; Αφού έχει Backplate η κάρτα.

Δεν μου αρέσει καθόλου με την στήριξη.

To Backplate δεν βοηθάει καθόλου στο sagging γιατί απλά βιδώνει στο PCB της κάρτας. Αυτό που βοηθάει στο sagging είναι το έξτρα bracket που βάζουν κάποιοι κατασκευαστές όπως ASUS, MSI...

post-127874-0-73378800-1476472211_thumb.jpg

post-127874-0-67589000-1476472200_thumb.jpg

• Like 5
Δημοσ.

Από ότι έχω δει και με το έξτρα μεταλικό πραγματάκι οι περισσότερες msi λυγίζουν. Χωρίς παρεξήγηση ένα απλό googlάρισμα είναι σε photo από owners. 

Εγώ στην 770 (giga windforce) που είχα, είχα στερεώσει στο πλάι του μετάλλου από δεξιά ένα στυλό ( το κυλινδρικό στέλεχος , πάχος σαν μαρκαδόρος ) και μια χαρά ήταν 3 χρόνια. Από λύγισμα που είχε ( ελάχιστο λίγο στα δεξιά ) ίσιωσε με τον καιρό.  

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...