Προς το περιεχόμενο

Δείξτε το κουτί σας.

veteranos123

Προτεινόμενες αναρτήσεις

5 ωρες, θα μου πεις μεσα σε 5 ωρες μονο αυτο εκανες; αλλα δεν γινοτανε τιποτα επρεπε να τα αποσυνδεσω ολα και να τα βγαλω ολα για να μαζεψω ολα αυτα τα καλωδια

5 ωρες ειναι παρα πολλες για να εχει τετοιο αποτελεσμα. Αυτο ειναι δουλεια 30 λεπτων (ή μοιαζει να ειναι)

Αν το λες για εμένα έχω κάνει επεξεργασία και έχω σβήσει τις φώτο, το κουμπί spoiler δεν το βλέπω πια από firefox που γράφω έχει αλλάξει κάτι?

ή το γραφεις

[/.spoiler] :-(

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

... τα καλωδια ειναι λιγο καπως αλλα φταιει και το κουτι :-D  ^_^

οντως φταιει το κουτι! μα καλα δεν εχει ουτε μια τρυπα ! δεν εχω ξαναδει τετοιο πραγμα

Καλησπέρα κατ'αρχας, ειμαι νεο μελος του forum και ξεκινω το πρώτο μου ποστ σε αυτον τον τομεα:post-264952-0-99111000-1367417280_thumb.jpg

post-264952-0-78562200-1367417291_thumb.jpg

post-264952-0-47918400-1367417286_thumb.jpg

και απο κοντα η μοβο και το συστημα

post-264952-0-83947300-1367417323_thumb.jpg

οντως φταιει το κουτι! μα καλα δεν εχει ουτε μια τρυπα ! δεν εχω ξαναδει τετοιο πραγμα

Τοτε εισαι 12 χρονων παιδι, γιατι τα παλια κουτια δεν ειχαν τρυπες.

• Like 4

Οντως τα παιδια εχουν δικιο, το Αrmor ειναι αρκετα παλιο κουτακι και δεν εχει καθολου τρυπες για cable management. Θεσεις ομως για ανεμιστηρες εχει ψιλομπολικες επιτυγχανοντας ετσι πολυ καλο airflow. Εχω αναβαθμισει σχεδον τα παντα στο pcακι (τωρα εχω παραγγειλει και μια Arctic Cooling Accelero Xtreme για την μια 7950) αλλα το κουτακι το εχω αφησει τελευταιο. Θα παρει και αυτο ομως συντομα την σειρα του!

Οντως τα παιδια εχουν δικιο, το Αrmor ειναι αρκετα παλιο κουτακι και δεν εχει καθολου τρυπες για cable management. Θεσεις ομως για ανεμιστηρες εχει ψιλομπολικες επιτυγχανοντας ετσι πολυ καλο airflow. Εχω αναβαθμισει σχεδον τα παντα στο pcακι (τωρα εχω παραγγειλει και μια Arctic Cooling Accelero Xtreme για την μια 7950) αλλα το κουτακι το εχω αφησει τελευταιο. Θα παρει και αυτο ομως συντομα την σειρα του!

Οι φοτο που ανεβασα πιο πανω, το κουτι ειναι το armor+ που εχει αρκετα καλο χωρο για cable managment

Οι φοτο που ανεβασα πιο πανω, το κουτι ειναι το armor+ που εχει αρκετα καλο χωρο για cable managment

Εμεις μιλαμε για το post #782.

Μιας και αυτές τις μέρες βρίσκομαι στο πατρικό μου για Πάσχα, ας αδράξω την ευκαιρία να δείξω στην παρέα και το pc που έχω εδώ.. Η αλήθεια είναι πως κάποια parts (κουτί, ποντίκι, δεύτερος σκληρός και dvd-r/w) τα έχω από το 2005, αλλά για "δεύτερο" σύστημα δεν το λες και κακό.. Τα χαρακτηριστικά του υπολογιστή είναι: cpu: Q9400, cpu cooler: cm hyper-tx3, mobo: msi g41m-p25, ram: 4gb kvr 1333, gpu: sapphire 6870, hdd: wd green 500gb + seagate 80gb, psu: xfx 550W, case: altec performer black.

Ορίστε μια φωτογραφία από το εσωτερικό του κουτιού: post-241287-0-94915700-1367924980_thumb.jpg

και μία από το γραφείο: post-241287-0-40873100-1367925035_thumb.jpg

• Like 1

Όντως δε με έχει απογοητεύσει καθόλου.. Κι επιτέλους μετά την αγορά της 7950 για τον "καλό", του έβαλα την 6870 για να παίζω κι εδώ κανένα παιχνιδάκι σαν παιδί που είμαι..:P 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...