overpower Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 5 ωρες, θα μου πεις μεσα σε 5 ωρες μονο αυτο εκανες; αλλα δεν γινοτανε τιποτα επρεπε να τα αποσυνδεσω ολα και να τα βγαλω ολα για να μαζεψω ολα αυτα τα καλωδια 5 ωρες ειναι παρα πολλες για να εχει τετοιο αποτελεσμα. Αυτο ειναι δουλεια 30 λεπτων (ή μοιαζει να ειναι) Αν το λες για εμένα έχω κάνει επεξεργασία και έχω σβήσει τις φώτο, το κουμπί spoiler δεν το βλέπω πια από firefox που γράφω έχει αλλάξει κάτι? ή το γραφεις [/.spoiler] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pabou13 Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 Eιπα να ανεβασω και εγω το δικο μου, τα καλωδια ειναι λιγο καπως αλλα φταιει και το κουτι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaiosgtr Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 ... τα καλωδια ειναι λιγο καπως αλλα φταιει και το κουτι οντως φταιει το κουτι! μα καλα δεν εχει ουτε μια τρυπα ! δεν εχω ξαναδει τετοιο πραγμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jaisonas Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Καλησπέρα κατ'αρχας, ειμαι νεο μελος του forum και ξεκινω το πρώτο μου ποστ σε αυτον τον τομεα: και απο κοντα η μοβο και το συστημα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
overpower Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 οντως φταιει το κουτι! μα καλα δεν εχει ουτε μια τρυπα ! δεν εχω ξαναδει τετοιο πραγμα Τοτε εισαι 12 χρονων παιδι, γιατι τα παλια κουτια δεν ειχαν τρυπες. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kalidor Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Μια χαρα τρυπες αερισμου...εχεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pabou13 Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Οντως τα παιδια εχουν δικιο, το Αrmor ειναι αρκετα παλιο κουτακι και δεν εχει καθολου τρυπες για cable management. Θεσεις ομως για ανεμιστηρες εχει ψιλομπολικες επιτυγχανοντας ετσι πολυ καλο airflow. Εχω αναβαθμισει σχεδον τα παντα στο pcακι (τωρα εχω παραγγειλει και μια Arctic Cooling Accelero Xtreme για την μια 7950) αλλα το κουτακι το εχω αφησει τελευταιο. Θα παρει και αυτο ομως συντομα την σειρα του! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jaisonas Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Οντως τα παιδια εχουν δικιο, το Αrmor ειναι αρκετα παλιο κουτακι και δεν εχει καθολου τρυπες για cable management. Θεσεις ομως για ανεμιστηρες εχει ψιλομπολικες επιτυγχανοντας ετσι πολυ καλο airflow. Εχω αναβαθμισει σχεδον τα παντα στο pcακι (τωρα εχω παραγγειλει και μια Arctic Cooling Accelero Xtreme για την μια 7950) αλλα το κουτακι το εχω αφησει τελευταιο. Θα παρει και αυτο ομως συντομα την σειρα του! Οι φοτο που ανεβασα πιο πανω, το κουτι ειναι το armor+ που εχει αρκετα καλο χωρο για cable managment Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kouklakis Δημοσ. 5 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2013 (επεξεργασμένο) το κουτακι μου πριν αρχησω τις εργασιες αναβαθμισης και σουλουπωσο τα καλωδια Επεξ/σία 5 Μαΐου 2013 από kouklakis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
overpower Δημοσ. 5 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2013 Οι φοτο που ανεβασα πιο πανω, το κουτι ειναι το armor+ που εχει αρκετα καλο χωρο για cable managment Οντως τα παιδια εχουν δικιο, το Αrmor ειναι αρκετα παλιο κουτακι και δεν εχει καθολου τρυπες για cable management. Θεσεις ομως για ανεμιστηρες εχει ψιλομπολικες επιτυγχανοντας ετσι πολυ καλο airflow. Εχω αναβαθμισει σχεδον τα παντα στο pcακι (τωρα εχω παραγγειλει και μια Arctic Cooling Accelero Xtreme για την μια 7950) αλλα το κουτακι το εχω αφησει τελευταιο. Θα παρει και αυτο ομως συντομα την σειρα του! Εμεις μιλαμε για το post #782. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GP7 Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Μιας και αυτές τις μέρες βρίσκομαι στο πατρικό μου για Πάσχα, ας αδράξω την ευκαιρία να δείξω στην παρέα και το pc που έχω εδώ.. Η αλήθεια είναι πως κάποια parts (κουτί, ποντίκι, δεύτερος σκληρός και dvd-r/w) τα έχω από το 2005, αλλά για "δεύτερο" σύστημα δεν το λες και κακό.. Τα χαρακτηριστικά του υπολογιστή είναι: cpu: Q9400, cpu cooler: cm hyper-tx3, mobo: msi g41m-p25, ram: 4gb kvr 1333, gpu: sapphire 6870, hdd: wd green 500gb + seagate 80gb, psu: xfx 550W, case: altec performer black. Ορίστε μια φωτογραφία από το εσωτερικό του κουτιού: και μία από το γραφείο: 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AiWaaa Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Μια χαρά είναι τακτοποιημένο Και δεν το λες συστηματάκι Δεν μασαειιιιιιιιιι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GP7 Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Όντως δε με έχει απογοητεύσει καθόλου.. Κι επιτέλους μετά την αγορά της 7950 για τον "καλό", του έβαλα την 6870 για να παίζω κι εδώ κανένα παιχνιδάκι σαν παιδί που είμαι.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ZahosDoganos Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 Να και το δικο μου.. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kalidor Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 Πολυ ομορφο το λευκο Corsair... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα