Heatspreader Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 http://tinypic.com/view.php?pic=296odjp&s=9#.V-rCKySsGbg http://tinypic.com/view.php?pic=30m3c0g&s=9#.V-rCkSSsGbg http://tinypic.com/view.php?pic=2r4prnc&s=9 Υποκληθειτε στο τερας!!! Sleeper!!! Πλάκα πλάκα θα είχε ενδιαφέρον ένα Project Sleeper PC. 1
WalkerSW Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Ελπιζω αυτό το κουτι να μην στεγάζει το ΗW της υπογραφής. 4
Tenshi Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Απο εσωτερικό δεν έχει? ↕ Έλπιζε και μη ερεύνα.
Oroku Saki Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Ελπιζω αυτό το κουτι να μην στεγάζει το ΗW της υπογραφής. Αυτο ειναι το PC μου που βλεπεις στην υπογραφη. Απο εσωτερικό δεν έχει? Στην επομενη αναβαθμιση που θα ειναι το 2017 οταν βγουν οι μητρικες pci 4.0 και θα αλλαξω επεξεργαστη μνημη και μητρικη. Μεχρι τοτε υπομονη. Αλλωστε ξερεε πολυ καλα πως ειναι το εσωτερικο σε pc με hardware σαν το δικο μου.
Sheogorath Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Δεν βλέπω κάτι να κουμπώνει στην κάρτα γραφικών πάντως. Μόνο κάτι στα USB πίσω στο bracket. ^^
Oroku Saki Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Η οθονη ειναι συνδεμενη με HDMI για ξανακοιτα καλα τη φωτογραφια.
WalkerSW Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Αυτο ειναι το PC μου που βλεπεις στην υπογραφη. Μάλιστα ... τα συλλυπητήρια μου στο pc σου και για το σπίτι και για τον ιδιοκτήτη του
Oroku Saki Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Μάλιστα ... τα συλλυπητήρια μου στο pc σου και για το σπίτι και για τον ιδιοκτήτη του Απο την υπογραφη σου φαινεται πως εχουμε παρομοιο pc αρα γιατι τα συλληπηρηρια σου? Και εγω μαλιστα θα το αναβαθμισω το 2017 εσυ ομως?
WalkerSW Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Απο την υπογραφη σου φαινεται πως εχουμε παρομοιο pc αρα γιατι τα συλληπηρηρια σου? Και εγω μαλιστα θα το αναβαθμισω το 2017 εσυ ομως? Άστο δεν αξίζει καν να ασχοληθώ να σου εξηγήσω! 4
tommybertsen Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Απο την υπογραφη σου φαινεται πως εχουμε παρομοιο pc αρα γιατι τα συλληπηρηρια σου? Και εγω μαλιστα θα το αναβαθμισω το 2017 εσυ ομως? Κουτι + psu = Α και Ω για ενα συστημα. Ποσο μαλλον αν εχει το gaming ως σκοπο. Αν ειναι desk pc απλα , ειναι μια χαρα. Αλλα απο το hw σου δε φαινεται κατι τετοιο Και τα μονα που δε φαινονται στην υπογραφη σου ειναι case+psu. ΥΓ: Δε λεμε οτι δε μπορεις να κανεις τη δουλεια σου με καραbudget προιοντα , αλλα μην απορεις για αυτο που λεει το παιδι παραπανω
gamer20 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Μερικες φωτο μετα απο ενα καθαρισματακι... 1
denis_kos Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Μερικες φωτο μετα απο ενα καθαρισματακι... Cm 690 ε?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα