WalkerSW Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Με tie wraps μπορει να γίνει πολυ καλυτερη δουλεια. Ναι μεν δεν θα κρύβονται τα καλώδια λογο περιορισμου του κουτιού αλλα θα είναι τουλαχιστον πολυ πιο συμαζεμενα ... Μπορεις πολυ καλυτερα! π.χ Που και παλι έχει περιθώρια βελτιωσης αλλα ειναι πολυ καλυτερα απο την δικη σου κατασταση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Donatos Diamantis Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Το δικό μου. CoolerMaster Elite 430 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bloodmaniac Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 επεσε καθαρισματακι και ειπα να δοκιμασω να το φωτογραφισω με την καινουργια καμερα (d3000) καθε συμβουλη για καλυτερο αποτελασμα με τις φωτο ευπρόσδεκτη 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos0100 Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Με tie wraps μπορει να γίνει πολυ καλυτερη δουλεια. Ναι μεν δεν θα κρύβονται τα καλώδια λογο περιορισμου του κουτιού αλλα θα είναι τουλαχιστον πολυ πιο συμαζεμενα ... Μπορεις πολυ καλυτερα! φιλε τα καλωδια πως τα εβαλες; πως τα εκρυψες; εγω τα εβαλα ολα στο κενο εκει στην θηκη που μπαινει το συσκευη για cd επειδη ειναι κενο αλλα με tie wraps τωρα τα οιποληπα πως να τα κανω; εσυ πως τα εκανες; 376573_3.jpg Που και παλι έχει περιθώρια βελτιωσης αλλα ειναι πολυ καλυτερα απο την δικη σου κατασταση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
overpower Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Pano μια ερωτηση. Ποση ωρα ασχοληθηκες με το συμμαζεμα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spirosd2008 Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 (επεξεργασμένο) επεσε καθαρισματακι και ειπα να δοκιμασω να το φωτογραφισω με την καινουργια καμερα (d3000) καθε συμβουλη για καλυτερο αποτελασμα με τις φωτο ευπρόσδεκτη Πολύ καλό αποτέλεσμα!!! να σε ρωτήσω η ταινία led είναι μονόχρωμη η RGB; από που την πήρες θέλω και εγώ να πάρω μια.. Επεξ/σία 28 Απριλίου 2013 από spirosd2008 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Spoiler ρε μαγκίτες... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickts1 Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Λοιπον μαγκες εφτιαξα το pc μου και επειδη σας αγαπαω εβαλα φωτογραφιες! Εδω μια με τα αυτοκολλητα κολλημενα στο pc: Εδω μια πανοραμικη ληψη του κουτιου: Εδω το συστημα σε 3 φωτογραφιες: Και τελος μια σε zoom με το συστημα εν δρασει!Σορρυ για τα καλωδια στη μαπα,Tuvlo-X βλεπεις: Αυτα!Οποιαδηποτε γνωμη αποψη δεκτη! Και ενα σπεσιαλ thanks στον καταπληκτικο θειο μου και στον καταπληκτικο φιλο μου που με βοηθησαν! Ωπ! Έχουμε το ίδιο κουτί! Από το σωτήριο έτος 2006 και καλά κρατεί! Βέβαια νομίζω ότι και οι 2 χρειαζόμαστε μια αναβαθμισούλα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bloodmaniac Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Πολύ καλό αποτέλεσμα!!! να σε ρωτήσω η ταινία led είναι μονόχρωμη η RGB; από που την πήρες θέλω και εγώ να πάρω μια.. μονοχρωμη ειναι,την πηρα απο ενα μαγαζι με λαμπες διπλα στον σταθμο του τρενου στην Καλλιθεα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos0100 Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Pano μια ερωτηση. Ποση ωρα ασχοληθηκες με το συμμαζεμα? 5 ωρες, θα μου πεις μεσα σε 5 ωρες μονο αυτο εκανες; αλλα δεν γινοτανε τιποτα επρεπε να τα αποσυνδεσω ολα και να τα βγαλω ολα για να μαζεψω ολα αυτα τα καλωδια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Spoiler ρε μαγκίτες... πολλά θες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spirosd2008 Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 πολλά θες... Αν το λες για εμένα έχω κάνει επεξεργασία και έχω σβήσει τις φώτο, το κουμπί spoiler δεν το βλέπω πια από firefox που γράφω έχει αλλάξει κάτι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coolerman Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Αν το λες για εμένα έχω κάνει επεξεργασία και έχω σβήσει τις φώτο, το κουμπί spoiler δεν το βλέπω πια από firefox που γράφω έχει αλλάξει κάτι? την είχα πατήσει και εγώ..χαχαχα πας στο εικονίδιο twitter ανοίγει η μπάρα και το έχει εκεί μέσα ενσωματωμένο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
f1vettel Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Ωπ! Έχουμε το ίδιο κουτί! Από το σωτήριο έτος 2006 και καλά κρατεί! Βέβαια νομίζω ότι και οι 2 χρειαζόμαστε μια αναβαθμισούλα... Εγω το εχω απο το 2005.ΧΑ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Αν το λες για εμένα έχω κάνει επεξεργασία και έχω σβήσει τις φώτο, το κουμπί spoiler δεν το βλέπω πια από firefox που γράφω έχει αλλάξει κάτι?γενικά το λέω btw δεν χρειάζεται κουμπί να για βάζεις spoiler, απλά γράφεις μπλα μπλα και το κλείνεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα