Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μέχρι 4.6 τον εχω πάει για πλάκα με max 55 βαθμούς και μια ωρα stresstest χωρις το παραμικρο. Δεν τον ζορίζω πιο πολυ γιατί δεν χριαζεται.

Έχω δει πολυ κόσμο με 5ghz.

Από ψυκτρα και μητρικη νομίζω ειμαι κομπλέ.

Νταξει όνειρα στην Ελλάδα της κρίσης κάνουμε.

Δημοσ.

Μέχρι 4.6 τον εχω πάει για πλάκα με max 55 βαθμούς και μια ωρα stresstest χωρις το παραμικρο. Δεν τον ζορίζω πιο πολυ γιατί δεν χριαζεται.

Κομπλέ ενοείς τη 212 Evo;

Δημοσ.

Επειδη πηγαν ομως στα 5+ αρκετοι , ουτε σημαινει οτι ηταν stable για 24/7 , ουτε πως ειναι ιδια ολα τα κομματια.. Και με αεροψυξη στα 5+ , μαλλον θα ετοιμασεις τοστακια για ολη την παρεα εδω :P 

Δημοσ.

Πρώτον..... 4.6Mhz με 55c; Με 212 Evo? Με πόσο τάση; ΑPM disabled ή το έχεις αφήσει enabled και σου κάνει throttle και νομίζεις ότι είσαι σταθερός και κρύος;

Γιατί εγώ στα 4.5 με 1.425v+LLC και μία από τις καλύτερες υδροψύξεις της αγοράς σε απόδοση (και με 4 fans σε Push-Pull), και ένα case με και ΓΑΜΩ τα airflow, έχω 52c-53c stress test. 

Δευτερον.... Έχεις ΔΕΙ πολύ κόσμο στα 5Ghz ή έχεις διαβάσει πολύ κόσμο να λέει ψέμματα στα fora για 5Ghz (και μερικοί και με.. σχεδόν default ρεύμα);

Τρίτον.. Mε Gigabyte 970Α-UD3 και Evo 212? Οk εντάξει.......

Τς τς τς.... Απορίες, απορίες.....

• Like 4
Δημοσ.

Πρώτον..... 4.6Mhz με 55c; Με 212 Evo? Με πόσο τάση; ΑPM disabled ή το έχεις αφήσει enabled και σου κάνει throttle και νομίζεις ότι είσαι σταθερός και κρύος;

Γιατί εγώ στα 4.5 με 1.425v+LLC και μία από τις καλύτερες υδροψύξεις της αγοράς σε απόδοση (και με 4 fans σε Push-Pull), και ένα case με και ΓΑΜΩ τα airflow, έχω 52c-53c stress test. 

Δευτερον.... Έχεις ΔΕΙ πολύ κόσμο στα 5Ghz ή έχεις διαβάσει πολύ κόσμο να λέει ψέμματα στα fora για 5Ghz (και μερικοί και με.. σχεδόν default ρεύμα);

Πέρα απο την ψύκτρα που εντάξει, είναι προφανές. Η mobo δεν αντέχει; Έχω κι εγώ την ίδια (μάλλον) αλλά νόμιζα ότι απο ρεύματα είναι σκυλάκι.

Δημοσ.

Πέρα απο την ψύκτρα που εντάξει, είναι προφανές. Η mobo δεν αντέχει; Έχω κι εγώ την ίδια (μάλλον) αλλά νόμιζα ότι απο ρεύματα είναι σκυλάκι.

Για να πας 5Ghz θες κάμποσο ρεύμα. Καθώς και η 990xa-ud3 που είχα, και αυτή που έχω τώρα, έχουν ακριβώς ίδιο σύστημα τροφοδοσίας με την 970Α-UD3 για το cpu, έχω σοβαρές αμφιβολίες ότι θα είναι stable εκεί πάνω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για να πας 5Ghz θες κάμποσο ρεύμα. Καθώς και η 990xa-ud3 που είχα, και αυτή που έχω τώρα, έχουν ακριβώς ίδιο σύστημα τροφοδοσίας με την 970Α-UD3 για το cpu, έχω σοβαρές αμφιβολίες ότι θα είναι stable εκεί πάνω.

Για τα 5 κι εγώ αμφίβολο το βλέπω. Νομίζω όμως ότι μέχρι 4.8 αντέχει. Πάντως η 212 evo γι'αυτά τα νούμερα είναι ανέκδοτο και "και όχι και πολύ κρύο". :)

Επεξ/σία από teo20net
Δημοσ.

αν μου επιτρέπεις, το ρευμα μου φαινεται πολυ

Δημοσ.

Για τα δεδομένα της Sabertooth,ίσως.

Με M5a99x evo R2.0 (6+2) χρειάζεται 1,44 για τα 4,6

Και φυσικά να μήν ξεχνάμε το silicon lottary.

Οι 55°C ως μέγιστη θερμοκρασία, στην συγκεκριμένη συχνότητα,σε full load...ίσως μόνο σε παιχνίδια.

Είχα την Evo,τίμια ψυκτρούλα,άλλα μέχρι εκεί.Για τις θερμοκρασίες που γίνεται λόγος και μάλιστα με μία ώρα stress test,υδρόψυξη και μόνο...

Δημοσ.

Παίζει πολύ ρόλο η μητρική! Ειδικά όταν στη μία περίπτωση μιλάμε για μητρική middle range όπως η δική μου σε σχέση με μια high end όπως η Sabertooth.

Όπως λέει και ο Tenshi, η M5A 99x Εvo R2 με 6+2 έχει παρόμοιες συνθήκες overclocking με τις gigabyte που εχω δουλέψει κι εγώ. Παρόμοιου κόστους μητρικές είναι άλλωστε.

Για 4.6 θέλω κι εγώ κοντά στα 1.45v.

Δημοσ.

Έχω αλλάξει καιρό κουτί αλλά σήμερα ανεβάζω.

Από το Ζalman z11 πήγα σε ένα μεταχειρισμενo Stacker 830. Σοβαρός λόγος δεν υπάρχει αλλά μου αρέσει να παίζω με τα καλώδια  :-D .

Όταν το έστησα είχε όλους τους ανεμιστήρες αλλά σιγά σιγά αφαιρώ γιατί αρχίζουν να κάνουν θόρυβο.

Θα παραγγείλω 3 Artic, τώρα ποιους ακριβώς δεν έχω αποφασίσει.

http://www.e-shop.gr/ypologistes-case-modding-fans-arctic-120mm-list?table=PER&category=%C1%CD%C5%CC%C9%D3%D4%C7%D1%C1%D3+%CA%CF%D5%D4%C9%CF%D5&filter-9427=1&filter-2401=1

Έχει 2 λευκές ledοταινίες όπου βγάζουν 3pin ανεμιστήρα, τις έχω συνδέσει στο NZXT GRID+ μαζί με κάποιους ανεμιστήρες και έχω φτιάξει Custom profile για να ελέγχω την φωτεινότητα.

Θέλω με την πρώτη ευκαιρία να βάλω καινούργιο plexiglass, άμα το πάρω όπως είναι και το πάω σε ένα μαγαζί λογικά μπορούν να μου κόψουν ένα ίδιο καινούργιο;

Η μπλε μητρική ασχολίαστη :ph34r:

attachicon.gifWP_20160816_12_49_43_Rich_LI.jpg

attachicon.gifWP_20160816_13_07_18_Rich_LI.jpg

attachicon.gifWP_20160816_13_07_56_Rich_LI.jpg

attachicon.gif2.PNG

μου αρέσει ο τρόπος που πέρασες το καλώδιο της κάρτας πάνω από τον ανεμιστήρα, μπράβο

• Like 1
Δημοσ.

Μετα απο 2 χρονια αναβολων για το συμμαζεμα του κουτιου, αποφασισα σημερα να το κανω μιας και βαριομουν :P

post-265521-0-75654200-1471826845_thumb.jpg

Το αποτελεσμα δεν ηταν οπως το περιμενα αλλα τουλαχιστον τωρα δε χρειαζεται να κανω ακροβατικα για να καθαριζω το PC.

Καμια συμβουλη προς βελτιωση? Το καπακι πισω με το ζορι εκλεινε :X

O ssd ειναι mounted οπως να 'ναι γιατι δεν εχω βιδες. Επιτελους συνδεσα και το fan controller και εβγαλα και το αχρειαστο cage ! :)

post-265521-0-62632300-1471826866_thumb.jpg

• Like 3
Δημοσ.

Παίζει πολύ ρόλο η μητρική! Ειδικά όταν στη μία περίπτωση μιλάμε για μητρική middle range όπως η δική μου σε σχέση με μια high end όπως η Sabertooth.

Όπως λέει και ο Tenshi, η M5A 99x Εvo R2 με 6+2 έχει παρόμοιες συνθήκες overclocking με τις gigabyte που εχω δουλέψει κι εγώ. Παρόμοιου κόστους μητρικές είναι άλλωστε.

Για 4.6 θέλω κι εγώ κοντά στα 1.45v.

Για oc σε 8350 είναι καλύτερα Gigabyte 970A UD3P ή Msi 970 Gaming;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...