Προς το περιεχόμενο

Δείξτε το κουτί σας.

veteranos123

Προτεινόμενες αναρτήσεις

έστησα και εγώ εδώ και αρκετές μέρες το δικό μου σύστημα με το nzxt σξ40 και θέλω λίγο παραπάνω φως μέσα στο κουτί

ισα ισα για να φωτίσει λίγο τα πράγματα και να φαίνεται λίγο πιο όμορφο. από την πίσω πλευρά τα 2 ανεμιστηράκια είναι με led και μπορώ να πω πως δίνουν αρκετό φωτισμό για τα γούστα μου. οποτε το δίλημμα είναι ένα . Να αντικαταστήσω τα μπροστινά ανεμιστηράκια με 2 140mm white led  ( που θα βοηθήσει καείς τις θερμοκρασίες ) η να πάω για αγορά κάποιας ledotenias ?
έχει χρησιμοποιήσει κανεις καμια που να είναι αξιόλογη ?
με ενδιαφέρει να ειναι μαγνιτικη έχει λευκό έντονο φωτισμό..συγκεκριμένα με ενδιαφέρει να φωτίσω την περιοχή που είναι κρυμμένο  το τροφοδοτικό και την περιοχή πίσω ακριβώς από το μπράτσο που ιάνει για το cable management . το έχω δει σε φωτογραφίες και δίνει ένα ωραίο εφέ. 
από την άλλη είναι και τα nzxt hue+ τα οποια μου αρέσουν αρκετά σαν ιδέα και αν πήγαινα για εκεί θα  έβαζα και μια λωρίδα κάτω από το κουτί εξωτερικά καθώς και μια πίσω από την οθόνη .
υπάρχει κανεις που τα έχει πάρει ? εντυπώσεις? είναι εφικτό αυτό που ζητάω ? από την άλλη δεν ιάνει πολύ ακριβά τα 7 0 "ευυρο" που ζητάνε ?
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 14,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

έστησα και εγώ εδώ και αρκετές μέρες το δικό μου σύστημα με το nzxt σξ40 και θέλω λίγο παραπάνω φως μέσα στο κουτί

ισα ισα για να φωτίσει λίγο τα πράγματα και να φαίνεται λίγο πιο όμορφο. από την πίσω πλευρά τα 2 ανεμιστηράκια είναι με led και μπορώ να πω πως δίνουν αρκετό φωτισμό για τα γούστα μου. οποτε το δίλημμα είναι ένα . Να αντικαταστήσω τα μπροστινά ανεμιστηράκια με 2 140mm white led  ( που θα βοηθήσει καείς τις θερμοκρασίες ) η να πάω για αγορά κάποιας ledotenias ?
έχει χρησιμοποιήσει κανεις καμια που να είναι αξιόλογη ?
με ενδιαφέρει να ειναι μαγνιτικη έχει λευκό έντονο φωτισμό..συγκεκριμένα με ενδιαφέρει να φωτίσω την περιοχή που είναι κρυμμένο  το τροφοδοτικό και την περιοχή πίσω ακριβώς από το μπράτσο που ιάνει για το cable management . το έχω δει σε φωτογραφίες και δίνει ένα ωραίο εφέ. 
από την άλλη είναι και τα nzxt hue+ τα οποια μου αρέσουν αρκετά σαν ιδέα και αν πήγαινα για εκεί θα  έβαζα και μια λωρίδα κάτω από το κουτί εξωτερικά καθώς και μια πίσω από την οθόνη .
υπάρχει κανεις που τα έχει πάρει ? εντυπώσεις? είναι εφικτό αυτό που ζητάω ? από την άλλη δεν ιάνει πολύ ακριβά τα 7 0 "ευυρο" που ζητάνε ?

70??? Δεν θα είσαι καλά.

http://www.e-shop.gr/akasa-ak-ld02-05wh-vegas-15x-led-strip-light-60cm-white-p-PER.810995

Με μαγνήτη ταινία πλάτη με πλάτη. http://magnitech.gr/shop/magnetic-sheet-flexible-tape/magnitiki-tainia-10%CF%8715/

http://www.magsy.gr/26628-

Για πίσω απο την οθόνη θέλεις δυνατό φωτισμό αλλα μπορείς να κάνεις τη δουλειά σου και με κάτι τέτοιο.

https://www.skroutz.gr/c/1618/ledstrips.html?keyphrase=led+strip+usb

Απο την άλλη άν πιάνουν τα χέρια σου παίρνεις led strip 5μετρη και κόβεις και ράβεις.

αφου εβγαλα τα πραγματα μου απτο corsair 88r και τα εβαλα στο aerocool 1000 εβαλα σαυτο ενα συστηματακι για το σαλονι που εχω σε socket775 με Ε8500 asrock g41 ddr3 με 8 gb ram ssd sandisk plus 240gb ενα μηχανικο δισκο και ενα οπτικο μια καρτουλα gt 740 2gb ddr5 και seasonic gold 360.τα fan εχουν μεινει ιδια δυο 120 coolermaster μπροστα και πισω και πανω συνολο τρια arctic 120 αθορυβα

post-234625-0-29323300-1471114134_thumb.jpg

post-234625-0-97726400-1471114269_thumb.jpg

• Like 7

Νέο κουτί  - Zalman R1. Είπα να πάω σε κανονικό  πλέον κουτί (όντας κάτοχος mini tower) μιας και ήταν στριμόκωλα όλα εκεί μέσα.

Λοιπά χαρακτηριστικά: Η97 Anniversary της Asrock, i5-4570, 32gb ram Kingston Fury X 1866, R7 370 Sapphire 2gb, 400w Seasonic Fanless Platinum, 500gb hdd 7200rpm 2.5''.

Μετά τις διακοπές, άμεση αναβάθμιση του δίσκου - σε ssd, μιας και ξέμεινα από ssd.

Δέχεται αρκετό cable management αλλά βαριόμουν να ασχοληθώ άλλο σήμερα.

Φώτο με κλειστό το πλαινό παράθυρο σε καμία εβδομάδα. Το έστησα σήμερα το απόγευμα και έφυγα για παραλίες :P

attachicon.gifDSC_1079.JPG

Τελικά γύρισα για μια έκτακτη δουλειά στο σπίτι - έβγαλα και 2-3 φώτο και ξαναέφυγα.  B)  B)

post-394951-0-96428200-1471133356_thumb.jpg

post-394951-0-52707600-1471133363_thumb.jpg

Με κλειστό το καπάκι, δείχνει καλύτερο μιας και το κουτί δεν προσφέρεται για ιδανική διαχείριση καλωδίων.

• Like 4

Τα πέταξες όλα μέσα και έφυγες, πραγματικά. :) Αλλα η παραλία είναι μια πολύ καλή δικαιολογία. Με γειές!!!

Να αναφέρω ότι πρόσφατα διάβασα από κάποιο μέλος ότι αγόρασε led για το case του από το Jumbo. Επειδή πήγα και τα είδα, παρακαλείται το μέλος αυτό, αν δεί αυτό το μνμ να μου στείλει ένα pm, να τον ρωτήσω κάτι γιατί δεν μπορώ να βρώ ποιος ήταν.

:)

Καλησπέρα φιλε μου εγώ πήρα τα led από jumbo.

Ρώτα με ότι θες

Νομίζω ότι ζήλεψα. Ωραίο πράγμα να τα έχεις όλα στοιβαγμένα κ να μην βλέπεις την ώρα να ξεκινήσεις το στήσιμο. :)

Το έστησα φίλε τράβηξα και τις φώτο,γι'αυτό έγραψα έρχεται σε λίγο ;)

Το RIG μου!!!

CPU:Intel Core i7-6700K

CPU COOLER:Corsair H100i v2

MOTHERBOARD:EVGA Z170 Stinger Mini ITX

RAM:Corsair Dominator Platinum 32GB (2 x 16GB) DDR4-3200

Storage:Corsair Neutron XT 240GB SSD x4

GPU:EVGA GeForce GTX 980 Ti 6GB Classified

CASE:Phanteks Enthoo EVOLV ITX Mini ITX Tower

PSU:Corsair 860W 80+ Platinum Certified Fully-Modular

FANS Noctua NF-A14 3000 PWM 158.5 CFM 140mm x4

Monitor:Acer XB271HU bmiprz 27.0" 165Hz

Keyboard:Corsair K70 RGB Wired Gaming Keyboard

Mouse:Corsair Scimitar RGB

Headset:Corsair VOID 7.1

Ωραίος, πάντως πώς και δεν πήγες σε κάποια 1080/1070 . Μεγιά παρεμπιπτόντως. Καλό λιώσιμο.

Φοβερή συλλογή star wars βλέπω στο background. Από ebay τα έχεις βρει ή τα έχεις φτιάξει μόνος σου;

• Like 1

Ωραίος, πάντως πώς και δεν πήγες σε κάποια 1080/1070 . Μεγιά παρεμπιπτόντως. Καλό λιώσιμο.

Φοβερή συλλογή star wars βλέπω στο background. Από ebay τα έχεις βρει ή τα έχεις φτιάξει μόνος σου;

Ευχαριστώ πολύ φίλε,την 980ti την βρήκα σε πολύ καλή τιμή μεταχειρισμένη στην τιμή τον 320 ευρώ γι'αυτό δεν πήγα σε 1080.Επίσης ευχαριστώ γι'αυτό που είπες για την συλλογή starwars.Την αγόρασα από το ebay εκτός από μερικά που τα είχα βρει σε ένα παλιό μαγαζί στην Κρήτη που έκανε ξεπούλημα επειδή έκλεισε. 

320 από Ελλάδα; 

Μπορείς να μου στείλεις, αν φυσικά θυμάσαι; Γιατί ψάχνω και γω παρόμοιου στυλ διακοσμητικά star wars. 

* Τσέκαρε και το παρακάτω 

Από massdrop ( Αμερική- μέχρι 40-50 ευρώ νομίζω δεν περνάει τελωνείο )

https://www.massdrop.com/buy/inked-and-screened-sci-fi-patent-prints ( αν προχωρήσεις τη σελίδα προς τα κάτω έχει και με star wars θεματολογία, εκτυπώσεις σου στέλνουν και επιλέγεις αν θέλεις κορνίζα ή βάζεις εσύ δικιά σου, έχει πάρει ο κολλητός μου, φοβερή ποιότητα και μοναδικά ). Όταν μαζευτούν αρκετά request βάζουν ξανά drop price. 

post-376588-0-11536100-1471272098_thumb.jpg

Off topic OFF

• Like 2

320 από Ελλάδα; 

Μπορείς να μου στείλεις, αν φυσικά θυμάσαι; Γιατί ψάχνω και γω παρόμοιου στυλ διακοσμητικά star wars. 

Δυστυχώς δεν το μπορώ να τις βρω πλέον στο ebay τις αγόρασα εδώ και καιρό. 

320 στην Ελλάδα νομίζω είναι ακριβές 

Κάπου μπερδευτήκατε. Ο Χαράλαμπος 320 ευρώ πήρε μεταχειρισμένη την 980, οχι τη συλλογή Star Wars. :)

Μπάμπη, πολύ ssd βλέπω πάνω στα πράγματα...πώς και έκανες τέτοια επιλογή με 4 ssd; Βρήκες κάποια συμφέρουσα προσφορά να υποθέσω;

• Like 1

@teo20net Ναι λεω πως πηρα 320 την καρτα μεταχειρισμενη οχι την συλλογη,οσο για τους ssd ναι τους ειχα βρει προσφορα 

@7nisiotis εαν εχεις καλο εκτυπωτη και εχεις χρονο μπορεις να κανει διακια σου συλλογη κατεβαζοντας φωτογραφεις και μετα μπορεις να τις κολλησεις ολες μαζι σε ενα μαυρο  χαρτονι μετα να τις βαλεις σε μια κορνιζα και εισαι ετοιμος.Εγω δεν εχω καν εκτυπωτη,ουτε χρονο γι'αυτο δεν καθησα να ασοληθω και την πηρα ετοιμη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...